שלום לכולם,
כבר ביקשתי גישה פעם כאן, היא לא אושרה והחלטתי שהגיע הזמן לבקש שוב.
לאן התקדמתי מאז?
בחומר התיאורטי: סיימתי את מג'יק בולטס, התחלתי את the game ואני באמצע שלו (אני יודע שזה לא חומר תיאורטי אבל זה נראה לי ספר חשוב, ובכלל כיף לי לקרוא אותו), ראיתי עוד כמה הרצאות, ואני קורא קבוע בבלוג של מישהו (לא סניה).
מעשית: יצאתי להרבה סארג'ים והתגברתי על הסטיקינג פוינט שלי, שהייתה לסגור KC וטיים ברידג'. בנוסף התחלתי קשר עם מישהי (וסיימתי אותו) ויש 2 ילדות שנמשכות אליי והן זמינות למתי שאני ארצה. כשהייתי בקשר הפסקתי עם הסארג'ים והרצתי גיים על אש קטנה, ורק על ידידות. עכשיו אני מרגיש טיפה חלוד - בשישי יצאתי ולא פתחתי אף סט כמו שצריך, אז אני מתכנן לצאת השבוע כל יום לסארג' (החל מהיום).
שאיפות:
מבחינה תיאורטית, אני רוצה ללמוד NLP. כשאני אסיים עם the game, הספר הבא שאני אקרא זה speed seduction, ואח"כ אני רוצה ללמוד את הגאנוויץ' מת'וד, כי זה נראה לי שונה ומעניין.
מבחינה מעשית, אני רוצה להתגבר על הסטיקינג פוינט שלי שהיא בסיס שלישי, ומשם לאבד את הבתולים (המטרה שלי כשנכנסתי לתחום לפני חודש וחצי בערך הייתה לאבד את הבתולים עד סוף אוגוסט). חוץ מזה אני גם רוצה שתמיד יהיו לי בחורות זמינות למתי שאני ארצה, כמו עכשיו.
שלכם,
avirankatz

?What have you been up to lately
ציטוט ההודעה