* Country Groups:
- United States, United Kingdom, Canada
- France, Germany, Spain, Portugal, Italy, Denmark, Sweden, Switzerland, Netherlands, Norway, Ireland, Finland, Australia, New Zealand
- Russia, Austria, Poland, Romania, Hungary, Czech Republic, Belgium, Latvia, Estonia, Lithuania, Luxembourg, Slovenia, Slovakia, Cyprus, Sierra Leone, Liechtenstein, Bulgaria, Greece, Turkey, Iran, Japan, Singapore, Malaysia, South Africa, Qatar, Bahrain, Kuwait, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Brazil, Oman, Malta, Gibraltar
- All Others
אז איך עושים זאת?
לאחר שנרשמים לאתר (יש גם בסוף המדריך):
- למצוא הורדה מבוקשת ופופולרית סדרות "חמות" (כל הזמן יוצאים פרקים ועונות), סרטים (מתחדש כל שבוע), תוכנות פפופולריות בגרסאות הכי חדשות (Photoshop cs5), גרסא הכי חדשה של משחקים בעלי שם מוצלח ביותר (Starcraft 2 למשל).
* ראה טיפים: מקומות בהם ניתן להתעדכן מהן ההורדות החמות ביותר - משחקים וסרטים שעומדים לצאת, סדרות מבוקשות, תוכנות ועוד. - להוריד את המשחק / התוכנה למחשב שלכם, בדרך המועדפת עליכם (אני אישית אוהב טורנטים - ראה טיפים).
2.5. לשים את ההורדה ב-RAR ולחלק אותה לחלקים או לעשות רק חלק אחד (מס' חלקים להורדה - ראה טיפים). - להעלות את מה שהורדתם לאתר Fileserve. האתר מאפשר להעלות אליו קבצים או דרכו, או דרך תוכנת FTP (ייתרונות בהעלאה דרך תוכנת FTP - ראה טיפים).
- לפרסם ההורדה שלכם בכמה שיותר פורומים. (השגת מקורות - ראה טיפים).
* למשל, אם העלתם תוכנה כלשהי תוכלו לפרסם אותה בפורום הורדת התוכנות של אטרף.
על כל הורדה שמורידים מכם אתם מקבלים כסף בהתאם ל
גודל הקובץ ו
למדינה שממנה הורידו מכם.
ככל שתעלו יותר הורדות ותפרסמו ביותר פורומים, ותדאגו שפרסומים שלכם יהיו פופולריים - כך תרוויחו יותר כסף.
ניתן לקבל את הכסף למס' חשבונות וירטואליים (אני משתמש ב PayPal).
* התשלום המינימלי מהאתר הוא 20$.
שימו לב לעובדות הבאות:
- אני בצבא ולא חוזר כל יום הבייתה (אין לי הרבה זמן למצוא, להעלות ולפרסם הורדות)
- נרשמתי לאתר בתאריך 13.8.2010, ונכון להיום (24.8.2010, שעה 16:30)
ותוך 11 יום, יש לי 3.01$ אלו הרווחים שלי בשבוע האחרון:
אין לי עוד הוכחת תשלום משלי, מכיוון שעוד לא הגעתי ל 20$

אך מצאתי פרסומים על רווחים מהאתר:
http://i35.tinypic.com/2pynz14.jpg
http://i810.photobucket.com/albums/z...Spayment-1.jpg
מתאים לאנשים בעלי יכולות ייחצנות טובה ולדעת למצוא הורדות מבוקשות, זמן פנוי, והכי חשוב - רצון לעשות כסף.
הרשמה לאתר כאן.
טיפים:
חלק זה של המדריך הוא טיפים ע"מ לייעל את הפקת הרווחים באמצעות שימוש בשיטה זו:
1.
איך יודעים שההורדה היא חמה?:
- אני משתמש באתרי הורדות של טורנטים. המקום הכי טוב לדעת מהן ההורדות שמהן ניתן לעשות כסף הוא אתר טורנטים, מהסיבה הפשוטה:
באתרי טורנטים, כמות המקורות של הקובץ מצביעה חד וחלק על הפופולריות של הקובץ.
2.
מאיפה להוריד?:
שוב, אני משתמש בטורנטים דרך טראקר פרטי כי המהירויות הן עצומות וההורדות אמינות מאוד: BitSoup, TorrentLeech, ThePirateBay ועוד.
3.
האם כדאי לחלק את ההורדה לחלקים?:
נסכם זאת כך: ככל שההורדה מחולקת ליותר חלקים אתם תרוויחו יותר כסף עבורה. אבל, אנשים מחפשים להוריד בכמה שפחות חלקים.
במילים אחרות - יותר חלקים להורדה, פחות אנשים מורידים.
למשל, אם תיקחו סרט של 700 מגה ותחלקו אותו ל-2 אתם תרוויחו יותר כסף עבור כל אחד שמוריד את 2 החלקים. אבל תחשבו בעצמכם - האם הייתם רוצים להוריד 700 מגה ב-2 חלקים כשיש חלקים של 1 מסתובבים בחוץ? לא.
ההמלצות שלי:
- סרט 700mb לא לפצל.
- סרט 1.45GB לפצל עד 2 חלקים.
- סדרת טלוויזיה: כל פרק בקובץ אחד.
- תוכנות ומשחקי מחשב: אם 2 ג'יגה ומעלה - חובה לפצל אך כמה שפחות, כשכל חלק הוא מעל 450 מגה.
מתחת ל- 2 ג'יגה: לא חובה לפצל. תחשבו בעצמכם אם הייתם מוכנים להוריד משהו במס' החלקים שאתם מציעים.
4.
העלאה לאתר דרך תוכנת FTP:
מומלץ להעלות לאתר FileServe את ההורדות שלכם דרך תוכנת FTP.
תוכנת FTP היא יציבה יותר, ניתן לשלוט בהעלאה, חוסך באגים של הדפדפן (במידה והסקריפט שלהם קצת דפוק),
-
הכי חשוב: בדפדפן, האתר מרשה לחשבון חינמי להעלות עד ג'יגה אחד כל פעם. בתוכנת FTP זה לא מוגבל (לא לעבור 2 ג'יגה!).
5.
איפה הכי כדאי לפרסם את ההורדות שלכם?
הכי טוב - פורומי Warez. אלה פורומים שמטרתם היא לפרסם כמה שיותר הורדות, בכל התחומים - משחקים, תוכנות, סרטים, סדרות, מוזיקה, מדריכים ועוד.
אני הכי ממליץ לחפש "warez forum" בגוגל. כך מצאתי את פורומים פופולריים ובהם אני מפרסם את ההורדות שלי.
ניתן לחפש גם warez download, warez site, וכל מה שעולה בראשכם שיש לו קונוטציה של Warez.
מקווה שעזרתי

בהצלחה