בחיים הכל עובר ..מטעויות למד והשתפר!!!
לכולם יש קשיים כל אחד והמטען שלו ...את העצבים הבלתים פוסקים היאוש המירמור הפציעות והחבלות ..בשני מילים את החיים הקשיים !!!
אבל תבינו חבר'ה אין מה להתייאש כי כמו שכתבתי למעלה הכל עובר ...אחרי התקופה הכי קשה באה הפריחה הכי י יפה ....אז נכון רבתם עם ההורים אתם באים משכונות מצוקה ,אין כסף , אין חברים , בעיות עם בנות אלה קשיים זמניים !הכל עובר לא סתם אומרים שהזמן ירפא את הפצעים שום כאב לא נמשך לתמיד ! קחו את עצמכם בידיים אתם מרגישים שרע לכם קדימה תרימו ראש נפחו חזה ותילחמו במה שמפריע ועוצר אתכם מהמטרה שלכם (לחיות טוב יותר) ....מטעויות למד והשתפר רע לכם ? למה רע לכם ? בדקו את זה (טעות) וקדימה מה אפשר לעשות כדי להקל על הבעיה כדי לחייך חזרה !
(לימדו והשתפרו)
ולא אני לא מדבר ממקום שהכל בו וורוד אם הייתם פעם אני אותו בחור שכתב את "נשבר לי הזיין ....כנסו כולם" הייתה תקופה קשה ..עמדתי איתן ונלחמתי חזרה ...נתתי לזמן לרפא את הפצעים והמשכתי הלאה !
למדתי מהטעויות והשתפרתי והיום אני מחייך ......כן תמיד יש קשיים שום דבר לא מושלם , אבל היום אין מה שישבור אותי כי למדתי את הנוסחה הזאת אז קדימה אמיצים ! לימדו מטעויות והשתפרו !

ציטוט ההודעה