קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה בקשר לצילום במסיבות
    על ידי Shobi Dobi בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-03-2006, 19:11
  2. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 12:18
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

פיקאפ במסיבות..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פיקאפ במסיבות..

שמתי לב שבמסיבות הבנות הכי כוסיות יושבות בד"כ על הבר,
    השאלה שלי היא איך אני גורם למשיכה לבת שיושבת על הבר?
    קשה לדבר בגלל המוזיקה, וגם תמיד יש להן ביצ' שילד,
    אז מה אני אומר להן? יש למישהו איזה רוטינה טובה?

"באת לפה בשביל לשבת? בואי לרקוד" ודברים כאלה זה סתם נדוש כולם אומרים לה את זה ב95 אחוז מהמקרים היא תגיד שהיא עייפה או משהו, מנסיון.

קיצור מה עושים?
    תודה

2. קישורים ממומנים

1. לא נכון, הבנות הכי כוסיות לא תמיד וגם לא בדר"כ יושבות על הבר.
    2. אתה לא חייב להתחיל עם אלה שעל הבר, יש מספיק כוסיות מסביב, שרוקדות ולדעתי יותר קל לפתוח איתן.
    3. אם היא עשתה לך ביץ' שילד, היא הייתה עושה לך גם עם הפתיח הכי טוב שלך. זה לא תלוי בפתיח... צריך לדעת לעבור את זה. יש לך סרטונים של אמנית פיקאפ מבריטניה שמדברת על ביץ' שילד (אם תצליח להתרכז, למה הציצים שלה מדהימים):
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=634016
    חוץ מלדעת לעבור ביץ' שילד, אפשר לנטרל אותו, כמו לבוא עם עוד אחת (Pivot) ולפתוח.
    נערך לאחרונה על ידי inverter; 21-08-2010 בשעה 22:37.

חח זה מוזר כי דווקא אני חושב שלפתוח עם כוסיות על הבר זה יותר קל מאשר ברחבה עצמה משום ששם באמת אפשר לדבר (על הבר), אבל באמת זה לא נכון שכל הכוסיות יושבות על הבר, אם זה היה ככה לעולם לא הייתי יוצא מבואס ממועדון, 3.לא רק הציצים חחח ולגבי מה שINVERTER רשם על הPIVOT אז מה שאתה יכול לעשות זה להתחיל עם מישהי על הבר (או בקיצור מישהי שלא ברחבה עצמה) לגרום לה לבוא לרחבה ואז תוכל לפתוח סטים ברחבה ביתר קלות, ובכלל לא משנה מי הPIVOT הזאת הרי היא משמשת לך רק לפתיחת סטים אחרים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הנה דוגמא לשיחה טובה
    אתה:את באה לפה הרבה?
    היא:לא/כן/לפעמים עם חיוך קטן
    אתה:בא לך לקפוץ אליי אני רוצה להראות לך את חבילת הקונדומים החדשים שלי (עכשיו נתת לה סיבה לבוא אלייך בדיוק כמו שצריך)
    היא: טוב למה לא...
    ואז אתה לוקח אותה אלייך מכניס אותה לחדר ואז עובר לסלון ואז שוב לחדר שלך כדי שתרגיש בנוח ואז משם אתה כבר תדע מה לעשות (אני מקווה)

עריכה TheNuts: הנה דוגמה לשיחה טובה -
    אתה בבאן לשבוע.

צחוקים? צחוקים.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 22-08-2010 בשעה 18:32.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

איך אתה יודע מה היא תענה לך, ושיש לה ביצ' שילד אם לא דיברת איתה עדין?
    יש הרבה פחו ביצ'יו ממה שאת החושב
    ולפעמים גם התחלה הכי נדושה תעבוד לך

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי Fix4u צפיה בהודעה
    הנה דוגמא לשיחה טובה
    אתה:את באה לפה הרבה?
    היא:לא/כן/לפעמים עם חיוך קטן
    אתה:בא לך לקפוץ אליי אני רוצה להראות לך את חבילת הקונדומים החדשים שלי (עכשיו נתת לה סיבה לבוא אלייך בדיוק כמו שצריך)
    היא: טוב למה לא...
    ואז אתה לוקח אותה אלייך מכניס אותה לחדר ואז עובר לסלון ואז שוב לחדר שלך כדי שתרגיש בנוח ואז משם אתה כבר תדע מה לעשות (אני מקווה)
    פה באטרף אנחנו לא לומדים להתחיל עם בנות כמו ערסים ולצפות את התשובות שלהן מראש כי גם ככה הם לא יצאו ככה... ובסוף אתה אומר לה "אבא שלך גנן?..." גבר... זה לא פיק אפ

זה לא רק זה, הסיכוי שהוא יבוא למישהי ששווה את זה וישאל אותה אם היא רוצה לראות את החבילת קונדומים החדשה שלו תראה לו את הפנים החדשות שלו בזה שהיא תבוא לו כזאת כאפה שהוא יצטרך טיפול רציני.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תיהיה מסמר הערב... לפני שאתה ניגש לאותם בחורות... תדאג להגיד שלום להמון חבר'ה אחרים במסיבה ולפתח שיחה עם בנות אחרות במסיבה...

תאמין או לא...אבל אותן בנות שמגיעות למסיבה וחושבות שהן מעל כולם... בעצם שמות לב לכל הפרטים הקטנים במסיבה... ובוחנות את כולם:

1.כנס למסיבה עם אנרגיות טובות. 2.תדאג לפתוח שיחה וליצור קשר עם לפחות שני קבוצות לפני שאתה ניגש ל"כוסיות של המסיבה" 3.ושיהיה בהצלחה... ואל תשכח ש כישלון=נסיון

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

האמת שרקורדר צודק, הדרך הכי טובה להתחיל עם בחורות במועדון זה לא להתחיל איתן. פשוט תיהיה חברותי לכולם, הם לא צריכים לאהוב אותך, רק לדעת שאתה קיים. וכשתיגש אל הבנות, הן לא ירגישו שיש משהו לא בסדר בזה, אתה סתם בחור חברותי. אם אתה ניגש (לפי חוק 3 שניות) ישר לבחורות הכי כוסיות, לא משנה כמה הפתיח דעה שלך יהיה עקיף, הן יידעו שאתה מתחיל איתן ויגיבו בהתאם.

הדרך השניה (וכנראה ה-ה-כ-י טובה), היא לבוא למועדון עם בנות. "הדשא של השכנה תמיד ירוק יותר".

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

תפסיק לפרסם מה קורה,אלא תצא לשם ותנסה.
    וגם יש מספיק בנות ברחבה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור פראטי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קשה יש רק בלחם , וגם אותו אוכלים !!

אין לי מושג...
    מעצב אתרים/חתימות תמורת דולרים בPP בפרטי:-)

משתמש מתחיל האוואטר של BilleR
    שם פרטי
    ביל
    לייקים
    2
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ♥losing everything, it's be free♥

ציטוט נכתב במקור על ידי Pick Up צפיה בהודעה
    אין לי מושג...
    מה זה הספאם הזה? ותוריד את החתימה שלי!

בקשר לשאלה שלך:
    לא כל הקוסיות יושבות על הבר, אבל לפי דעתי יותר קל לפתוח כשהם על הבר, היא לא זזה ולא רוקדת אז אפשר לדבר.
    אם יותר נוח לך ברחבה אז יש מספיק גם שם, ככה מזהים אותה : מלא גברים עומדים במעגל, אתה ניכנס בניהם ואתה רואה 2 כוסיות רוקדות במרכז המעגל!
    יש פה מאמר על פתיחים, תחפש תמצא!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הנה אתמול הייתי במסיבה...
    הבר מפוצץ כוסיות ואני לא אומר סתם, ברחבת ריקודים רוקדות המכוערות שמתות שמישהו ירקוד איתן ופה ושם כוסיות רוקדות (שאיתן זה לא בעיה)..
    הבעיה על הבר, כל הקטע של פיקאפ זה להשיג בנות שמשחקות אותה קשות להשגה לא? מבטים איפשר כי בבר יושבות עם הגב לכיוונך כאילו..אני בא שואל שאלה "באת לפה לשבת על הבר? בואי לרקוד" או שאני אומר לה איזה "גופייה יפה, יש אותה גם לנשים?" ומה הן עונות? "כן עכשיו עוף מפה" "חלאס לנסות להתחיל איתי" אז אני אומר משהו בסגנון "את מתקדמת מהר מידי באתי לפה רק להנות" "כן כן יאללה עוף" ומה אני אמור להגיד ממצב כזה? היו כאלה שפשוט דחפו אותי..אני שם זין על דחיות אבל כמה אפשר זה התחיל להציק..
    ועוד משהו הכי חשוב איפשר כמעט לשמוע כלום במועדון, והקטע עם המבטים פשוט לא עובד..
    לא יודע מה לעשות, ניראה לי ניפרוש לים
    נערך לאחרונה על ידי K1NG; 25-08-2010 בשעה 14:24.

ציטוט נכתב במקור על ידי K1NG צפיה בהודעה
    הנה אתמול הייתי במסיבה...
    הבר מפוצץ כוסיות ואני לא אומר סתם, ברחבת ריקודים רוקדות המכוערות שמתות שמישהו ירקוד איתן ופה ושם כוסיות רוקדות (שאיתן זה לא בעיה)..
    הבעיה על הבר, כל הקטע של פיקאפ זה להשיג בנות שמשחקות אותה קשות להשגה לא? מבטים איפשר כי בבר יושבות עם הגב לכיוונך כאילו..אני בא שואל שאלה "באת לפה לשבת על הבר? בואי לרקוד" או שאני אומר לה איזה "גופייה יפה, יש אותה גם לנשים?" ומה הן עונות? "כן עכשיו עוף מפה" "חלאס לנסות להתחיל איתי" אז אני אומר משהו בסגנון "את מתקדמת מהר מידי באתי לפה רק להנות" "כן כן יאללה עוף" ומה אני אמור להגיד ממצב כזה? היו כאלה שפשוט דחפו אותי..אני שם זין על דחיות אבל כמה אפשר זה התחיל להציק..
    ועוד משהו הכי חשוב איפשר כמעט לשמוע כלום במועדון, והקטע עם המבטים פשוט לא עובד..
    לא יודע מה לעשות, ניראה לי ניפרוש לים
    לא יודע אבל יש לי הרגשה שזה לא במה שאתה אומר כי סך הכול התשובות שלך בסדר, אלא באיך אתה אומר את זה. קשה לי להסביר את זה... אם אתה לא נראה בטוח ב100% במה שאתה אומר כשאתה מתחיל איתה, אז זה פשוט לא ילך, מנסיון.

חוץ מזה, ממליץ לך לראות שוב את הסרטונים שהבאתי למעלה. כל הקטע של הבחורות האלה זה שהן קשות לאללה מההתחלה, אבל אחרי ששוברים אותן הן יכולות לזרום הרבה יותר בקלות. מה זה אומר? אל תוותר כל כך מהר! "עוף מפה" קצת קשה לעקוף... אבל הייתי אומר משהו כמו "נימוסים ההורים שלך לא לימדו אותך... אני יסלח לך על זה. אז רגע, הגופיה הזאת מקסטרו או מזארה?" היא יכולה לענות "כן היא מקסטרו." באופן קר וכואב... אבל אפשר לעקוף את זה, אני הייתי אומר "וואי נראה לי שראיתי עוד אחת כזאת פה במסיבה... בדרך כלל קסטרו מעצבים בגדים מוזרים לנשים... הפעם אולי יצא טוב, עוד לא החלטתי" ומוסיף המשך.
    רואה? לא וויתרתי לה, וכל פעם עניתי בצורה שתאפס אותה ואפילו תוריד מהבטחון שלה.

חוץ מזה, כשאתה רואה שהיא מחייכת מהתגובה שלך, מראה איזהשהו IOI (הכי קטן, אפילו לשחק בשיער. והוא בדרך כלל יהיה עקיף) זהו אתה יוצא מהמוד של אנטי - ביטצ' - שילד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect