לא דיווחתי פה די הרבה זמן, אז רציתי שתראו איפה אני נמצא כרגע .
יש שיפור בגיים וגם בעיות ותקלות מדי פעם מן הסתם.
יצאתי לסארג' בסנטר, פתחתי שמה יותר מ12 סטים עד שהגעתי למצב שנגמרו לי הסטים- אין יותר אנשים חדשים XD
סגרתי בערך 2-3 מספרים וכל השאר פייסבוקים.
אני לא אפרט פה את כל הסטים- אלא רק את הסטים שהיו בהם בעיות (פשוט כי אני לא זוכר את רובם- נראלי שאני אלך על מכשיר הקלטה פעם באה)
----
סט ראשון- HB 7
סט של שלושה או יותר. פתחתי דעה הרצתי כל מיני רוטינות DHV ובאמצע איזה נג למטרה.
הצלחתי לבודד אותה "בואי אני צריך שתעזרי לי למצוא מתנה לידידה שלי".
היא הסכימה והלכנו יד ביד כזה . ישבנו דיברנו כמה דקות ואז הרצתי את "את יפה אבל יש פה הרבה בנות יפות מה עושה אותך למיוחדת"
היא די נלחצה והתחילה לגמגם ובסוף ענתה "לא יודעת". יכול להיות שזה מתחבר עם זה ששאלתי אותה אם היא בנאדם עם בטחון עצמי והיא ענתה לי לא.. WTF ? חבל כי היא דווקא חמודה.
בכל מקרה זאת טעות שלי בקליברציה הייתי צריך לשים לה HOOP יותר קטן כנראה.
מן הסתם אחרי עוד נסיון בשטח כבר יהיה לי אינטואיציה מתי צריך לעשות כל דבר בהתאם לכל ילדה והאופי שלה.
היא די ברחה אחרי איזה דקה לא היה לי כוח להמשיך אחרי שאני בDAMAGE ZONE אז הלכתי לפתוח עוד סטים.
----
סט שני- HB 8.5
חחחחחחחחחחח זה היה סט מצחיק. הרצתי גיים בסט מעורב של 3 .נג. היא התעניינה והתחברה בזמן שהפגנתי ערך לשאר הקבוצה .
עמדנו ליד מקדונלדס וכנראה חברה שלה(HB 6) בדיוק קיבלה תהזמנה ורצתה ללכת. אז היא אמרה לHB8.5: נו בואי נלך.
HB8.5 ענתה " לא נו רגע אני רוצה לשמוע ..! " (IOI)
והן המשיכו להתווכח. אמרתי "תציגי אותי לחברה שלך זה הדבר המנומס לעשות "
חברה שלה דחפה אותי והעיפה אותי מהסט.נראלי הייתה במחזור או משו. מישהו אמר PUSSYBLOCK?
אחרי איזה חצי שעה ניסיתי לפתוח אותם שוב אבל החברה דחפה לי בעיטה "עוףףףףףףףףףף מפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
-----
סט שלישי HB 8
ואוו זה היה סט טוב. הצלחתי לבודד אותה והיא הייתה פאקינג כוסית!!.
באמצע הסט יצאתי והלכתי לפתוח סט אחר(רציתי לגרום לה לקנא), והיא באה אליי והחזיקה לי את היד.
אמרתי לה " את יפה בלבהלבלה מה עושה אותך למיוחדת"
והיא התחילה לענות לי ולפרט..... דיברנו כמה דקות ועשיתי עוד קצת QUALIFICATION.
בשלב מסוים היא אמרה לי שאני מוזר, כי הבאתי לה חיבוק ואז אמרתי לה "אוקי זה כל מה שתקבלי".מה אמורים לענות על זה?
הגעתי איתה למצב שעשיתי KINO TEST והיא עברה, והלכנו גם יד ביד חיבוקים וכו'.
ואז חזרנו לקבוצה שלה.
ובא איזה AMOG מזדיין בתחת. הוא היה נחמד אלי ואפילו דיברנו, אבל מישומה היא נדקלה עליו (כי הוא חתיך עם עיניים כחולות, פח).
הגעתי למצב שעמדתי שם כמו AFC בזמן שהיא נוגעת בו כל הזמן. הרגשתי שאני בטא ולא ידעתי מה לעשות אז יצאתי מהסט.
חבל, הרגשתי שעוד כמה דקות כבר יכולתי לסגור KC.
למישהו יש פתרון מה לעזאזל לעשות במצב כזה?!$?!?Q
בכל מקרה, לא מתחבר רגשית יותר מדי לאף אחת מהמטרות, אז לא לקחתי ללב והמשכתי לפתוח סטים.
היה אחלה סארג' בעיקרון ולמדתי הרבה דברים מהשטח. אין על נסיון בשטח.
לשימור:
לא היה לי AA. פתחתי בערך כל מה שזז.
גיים משתפר ולומד מטעויות בשטח.
לשיפור:
אני אלמד את THE CUBE. אני צריך רוטינה לנוחות וזה פשוט רוטינה בת זונה. לדעתי אם הייתי עושה את זה בסט השלישי יכול להיות שהמצב היה שונה.
להת'.

)

ציטוט ההודעה