יש אפשרות לעשות קובץ בשם ICYTOWER לדוגמא, וכשפותחים אותו הוא באמת יפתח את המשחק, אבל הוא גם יהיה קילוגר?
כי אז זה יראה הרבה יותר אמין...
יש אפשרות לעשות קובץ בשם ICYTOWER לדוגמא, וכשפותחים אותו הוא באמת יפתח את המשחק, אבל הוא גם יהיה קילוגר?
כי אז זה יראה הרבה יותר אמין...
|
|
לא אבל מה שכן אפשר לעשות :
סמלון של המשחק icytower אבל כשנכנסים לזה זה קיילוגר.
כן אחי!,בעזרת iSTEALER.
ברור, קוראים לזה binder, לשלב ב-2 תוכנות.
יש אפשרות ב-istealer 6.3 legends.
אתה מאיים על מי שרוצה לעזור?
מילא, אם אתה ההיתה אומר את זה לפחות בצורה יפה, אבל לא...
זה לא נקרא לעזור הוא שאל שאלה אז הוא מצפה לתשובה לא משהו אחר ואתה בחיים לא עזרת פה אפילו לבנאדם אחד רק התלוננת כל אשכול למה תוכנות למה זה מה אכפת לך מה אנשים עושים פשוט עם אין לך משהו חכם להגיד או שיעזור לבנאדם לפתור תבעיה ואך ורק תבעיה שהוא שאל אז על תגיב וזהו אתם סתם מוציא לעצמך שם רע וכמו שאתה רואה אתה מתחיל כבר לעצבן פה מספר אנשים ואני לא מדבר עליי ואני לא מאיים פשוט עם תמשיך ככה להספים וכל תגובה שלך תהיה תלמד או חלאס עם התוכנות או משהו בסיגנון פשוט תקבל הזהרה כי זה לא קשור לנושא
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אין לי בעיה שתגידו את דעתכם תפתחו על זה נושא פה או משהו אבל לא להספים סתם באשכולות ובדלת אחורית בדיוק אמרתי מה שזה ויש לזה כמה מושגים ובCK זה בדיוק כמו שכתבתי את על תתחכם בדבר שאתה לא מתעסק סבבה דלת אחורית זאת כניסה אחרת לאתר שהבאטחה בה יותר חלשה ו CK או תוכנה אחרת יכולות להתמודד איתה מה שגוי בזה התעסקתי ב CK חצי שנה ותאמין לי שאני יודע מה זה דלת אחורית וכל דבר שקשור לנושא
ואני לא מנסה לתקוף ולא כלום פשוט נמאס סבבה אמרת את דעתך בנושאים הקודמים למה אבל כל אשכול לכתוב את מה שאתה חושב לא מבין
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 27-08-2010 בשעה 01:43.
סטפן רוברטס
Come Out
בואנה אתה משהו לא בסדר אצלך בראש אה? אני מנסה להסביר לך ביפה ואתה לא מבין לא הכול פותר ויקפדיה אני אומר לך דלת אחורית במונח של פריצת סיסמאות סקס ואתרים עם ברוט פורס זה בדיוק מה שאמרתי ותשאל את כל מי שמשתמש ב CK ואת יארדן שהיה ראשי אולי הוא עד עכשיו ואת כל האנשים בפורום סקס אתה מתחכם עם משהו מובן מאליו
הבעיה שלך עמוקה אה? תקשיב דלת אחורית הוא מונח שלא ניתן לשנות אותו גם אם כל מי שמשתמש ב-CK ימות סבבה? זה שאתם חושבים ככה לא אומר שזה נכון
סטפן רוברטס
Come Out