קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 7,000 חברים
    על ידי Edo בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-10-2015, 20:34
  2. [2 שאלות] כנסו רגע חברים
    על ידי orcho בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:37
  3. שלום חברים =] מישהו זוכר אותי ביכלל?
    על ידי PolaRis בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 17:30
  4. אללה חברים מחר מומולדת
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:53
  5. עזרה חברים
    על ידי Dr.Manush בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

חברים ובילויים

Question חברים ובילויים

אני לא יודע למה... אבל איכשהו אני והחברים שלי התחלנו להשתמש בנרגילה לישתות לעיתים וחלקם גם התחילו לעשן
    ולא לקחתי את זה רע, אני ממש זורם חוץ מסיגריות, הכל
    אולי זה השעמום ואולי זה הדחף המרדני של הגיל
    אבל אחר כך כשאני חושב על זה לעומק אני יודע שאני עושה דבר שהוא לא בריא ולא נכון
    אני בן 15
    הדבר שיותר כואב לי הוא לאכזב/להכעיס/להדאיג (או איך שלא תקראו לזה) את ההורים שלי שמתנגדים לזה בצורה ברורה ומוחלטת כמו רוב ההורים
    מה לעשות? אם אני יוצא אם החברים שלי, אני מתקשה לא להשתתף איתם כי הם באווירה כזאת כיפית וזורמת ואני מרגיש רצון להשתתף
    (לא לחץ חברתי, ממש לא, אני פשוט מבולבל עדיין אם כן או לא, חברים שלי לא לוחצים, מי שרוצה משתתף, מי שלא לא)
    מצד שני אני פוגע בבריאות שלי (שכרגע למרות שזה הכי חשוב, פחות חשוב לי..) ואני יודע שמתישהו איכשהו ההורים שלי יגלו ואז כמובן אני פוחד לדעת מה יקרה

מישהו עם בעיה דומה? או עצה יכול לעזור?

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא יודע למה... אבל איכשהו אני והחברים שלי התחלנו להשתמש בנרגילה לישתות לעיתים וחלקם גם התחילו לעשן
    ולא לקחתי את זה רע, אני ממש זורם חוץ מסיגריות, הכל
    אולי זה השעמום ואולי זה הדחף המרדני של הגיל
    אבל אחר כך כשאני חושב על זה לעומק אני יודע שאני עושה דבר שהוא לא בריא ולא נכון
    אני בן 15
    הדבר שיותר כואב לי הוא לאכזב/להכעיס/להדאיג (או איך שלא תקראו לזה) את ההורים שלי שמתנגדים לזה בצורה ברורה ומוחלטת כמו רוב ההורים
    מה לעשות? אם אני יוצא אם החברים שלי, אני מתקשה לא להשתתף איתם כי הם באווירה כזאת כיפית וזורמת ואני מרגיש רצון להשתתף
    (לא לחץ חברתי, ממש לא, אני פשוט מבולבל עדיין אם כן או לא, חברים שלי לא לוחצים, מי שרוצה משתתף, מי שלא לא)
    מצד שני אני פוגע בבריאות שלי (שכרגע למרות שזה הכי חשוב, פחות חשוב לי..) ואני יודע שמתישהו איכשהו ההורים שלי יגלו ואז כמובן אני פוחד לדעת מה יקרה

מישהו עם בעיה דומה? או עצה יכול לעזור?
    שמע עם כל הכבוד לחברים שלך אתה באמת פוגע בעצמך ואם אתה לא מסוגל אז אל תלך איתם ....תחילף סוג של חברה...
    או שפשוט תגיד לחברים שלך תדבר איתם שמעו ככה וככה העניין ואני נגרר אז תעשו טובה אל תעשנו ליידי נרגילה וכו..לא מדבר איתך שתגיד להם את זה שאתם יושיבם בשכונה למטה באיזה גינה שאתם יוצאים לא כל יציאה חייבת להיות עם נרגילה .
    אין לי בחר אחד שמעשן ! אחד ! כולם בריאים ושאנחנו רויאם סיגריות אנחנו מתרחקים אח שלי אלה החיים הטובים ונאי לא צוחק אתה לא יודע כמה אתה דופק את עצמך ! רואים עלינו שוכלנו בריאים לעומת אחרים שמעשנים ...אל תכנס לחרא הזה

אני מוכרח לאמר שאני לא מעשן סיגריות, אלה נרגילה כ2 פעמים בשבוע בחופש ובלימודים אולי פעם בשבועיים
    אלכוהול לעיתים רחוקות וזה פחות בעיה כי אני שומר על עצמי טוב

והקטע של הבריאים לא בריאים... קצת לא קשור, זה לא דופק אותך כל כך מהר ובמיוחד לא בכמויות הקטנות האלה
    רוב החברים שלי באמת לא מעשנים סיגריות
    רק חלקם, יש לי חברים שלא ניסו אף פעם עדיין

הבעיה היא שאני ניסיתי, וזה כיף (הבעיה זה ההשלכות)

אני אשמח לישמוע עוד דעות של אנשים מנוסים יותר שחוו את זה או שמבינים אותי

עוד משהו, אני יודע שזה לא בריא, לא להכנס לזה מאוחר מדי... נכנסתי, עכשיו אני לא יודע מה לעשות
    זה יותר סוג של פריקה כי אני לא ממש בטוח איך תשובות שלכם יעזרו לי אבל בכל מקרה תודה על העזרה

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תקשיב,אתה מנסה להתכחש לעצמך שאתה לא מושפע,אבל מצטער להגיד לך אתה כן,ככה זה בהתחלה כל מי שמתחיל עם זה מתחיל עם ייסורי מצפון ואז זה עובר לו איכשהו.אם אתה חושב שזה לא טוב לך פשוט אל תיגע אתה סה"כ בן 15 זה סה"כ נרגילה לא מתמכרים אליה ולא כלום אז שאף אחד לא יבוא לספר לך סיפורים כי אני שכחתי את מה שאנשים לומדים היום חח (סתם רציתי להרגיש מבוגר) בקיצור אם זה מפריע לך פשוט אל תתקרב לזה,אל תגיד לחברים שלך שלא יקראו לך שיש נרגילה כי ככה אתה תתרחק מהם פשוט תעמוד מאחורי המעשים והרצונות שלך,אם אתה לא רוצה לעשן אל תעשן אם אתה רוצה תעשן ואל תחפש להאשים אחרים.

אתה מכיר את כל הסיפורים של ההורים על המעשים שהם עשו כשהם היו בגיל שלנו? אני שומע מחברים וקצת גם משלי
    למשל:"אבא שלי סיפר לי איך הוא טיפס ונכנס לקולנוע מהכניסה האחורית"
    אני גם מרגיש צורך לחיות את החיים ולא לשבת בבועה שקבעו לי אנשים אחרים שהיו פה לפני...............
    חוץ מזה שאני מרגיש ככה יותר זורם וכיף
    זה הקונפליקט בעצם...
    בקשר למושפע, זה ידוע, אני מושפע אבל חברים שלי לא לחצו עליי, תאמת בהתחלה לא השתתפתי, פחדתי וגיליתי שזה באמת לא נורא כמו שאומרים ומלחיצים אבל יש על זה סתיגמה כל כך כל כך רעההה

מה אתה חושב על נרגילה? אתה גם משתמש? אני אשמח לעוד תגובה ממך

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אתה מכיר את כל הסיפורים של ההורים על המעשים שהם עשו כשהם היו בגיל שלנו? אני שומע מחברים וקצת גם משלי
    למשל:"אבא שלי סיפר לי איך הוא טיפס ונכנס לקולנוע מהכניסה האחורית"
    אני גם מרגיש צורך לחיות את החיים ולא לשבת בבועה שקבעו לי אנשים אחרים שהיו פה לפני...............
    חוץ מזה שאני מרגיש ככה יותר זורם וכיף
    זה הקונפליקט בעצם...
    בקשר למושפע, זה ידוע, אני מושפע אבל חברים שלי לא לחצו עליי, תאמת בהתחלה לא השתתפתי, פחדתי וגיליתי שזה באמת לא נורא כמו שאומרים ומלחיצים אבל יש על זה סתיגמה כל כך כל כך רעההה

מה אתה חושב על נרגילה? אתה גם משתמש? אני אשמח לעוד תגובה ממך
    מה אני חושב על נרגילה?כיף לעשן,אני כבר לא מעשן כלום.
    אולי אתה כמוני ורוצה לנסות את החוויה ואז להרגיש שמיצית ולהרגיש.
    נרגילה יותר מזיקה מבחינת העשן לריאות מסיגריה אך לא מסרטנת.
    עצה שלי תפסיק עם זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

תקשיב אני עישנתי סיגריות שלוש שנים מגיל 12 עד גיל 15 כל החברים שלי עדיין מעשנים ואני לא נוגע ועדיין רוצה, היום אני בן 16 כבר שנה לא נגעתי בסיגריות ועדיין רוצה, אני לא נוגע בגלל החברה ואמא שלי.. אבל אני חושב שאם אתה באמת לא רוצה לגעת בנרגילה אתה צריך להחליט החלטה עם עצמך ולעמוד במילה של עצמך, כי מילה של בנאדם זה הכבוד שלו, אם תעשה את זה תוכיח לעצמך שאתה יכול לעמוד בהחלטות שלך ולא להתפתות לדברים, אבל אם אתה רוצה אז לך על זה רק תדע שאחרי זה יותר קשה להפסיק..

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

אם היית בא אלי לפני שנתיים שלוש היית אומר לך אותו דבר כמעט ..
    אבל היום כשאני עם חברים אני אומר להם תעבירו הלאה ... כי וואלה גדלתי , אני חושב על קרבי בצבא ועל הבריאות שלי בכלל .
    כולם מכירים את הדחף הזה שיש הרבה חברים שמציעים לך אבל אם תגבור על היצר ולפחות בפעם הראשונה זרוק תירוץ של "אין לי ראש לזה "
    אתה כבר עושה לעצמך טובה , ובפעם הבאה יהיה לך יותר קל להגיד לא .

תודה לכולכם על העצות, זה עוזר
    אני עוד לא החלטתי מה אני יעשה ואיך אבל אין ספק שעזרתם פה
    עם תחילת הלימודים אני אתחיל להפסיק כנראה
    אם יש למישהו עוד משהו לאמר אני אשמח, זה נותן לי עוד דברים לחשוב עליהם

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

שמע גם אני בערך כמוך, התחלתי לעשן נרגילה בערך לפני שנה-שנתיים ולשתות גם בערך לפני שנה.

אני לא מעשן ושותה כפייתי כל יום או כל שבוע, פעם בשבועיים/חודש וגם לעשן פעם בשבועיים שאנחנו יוצאים לגמרי.

אני לא יודע פעם בכמה זמן אתה יוצא אבל הדעה שלי שפעם בחודש/שבועיים לא מזיקה כ"כ תקנו אותי אם אני טועה.
    Erik Lamela 8

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

נרגילה זה עוד איכשהו סביר אם אתה לא לוקח לריאות וכמובן עם יש הרבה שמעשנים איתך למרות שיש סיכון של הרפס, אבל סיגריות ושתייה? בינינו, זה לא באמת הרצון שלך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,546 | הודעות: 8,151,128 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect