חשבת פעם לעצמך באיזו קטגוריה אתה נמצא?
אלפא? בטא?
אחד הכלים החזקים ביותר ליצירת משיכה מצד הבחורה, ולדעתי זה גם אחד הכלים החזקים ביותר בחיים שלנו - מה התשובה? אלפא אלפא אלפא אלפה ואלפה, ואם צריך תעברו על האלפבת היווני ותראו איזו אות נמצאת במקום הראשון.
אני אכתוב עכשיו את התכונות שצריכות להיות לגבר אלפא, ואני רוצה שתחשבו לעצמכם אם יש לכם חלק מהתכונות האלה או את כל התכונות האלה, ואחרי התכונות של גבר האלפא, אני אתן מן משימה קטנה.
להלן התכונות הממוספרות:
1.ביטחון- הדבר שלדעתי הכי חשוב אצל גבר, בטחון עצמי - תאמינו בעצמכם, אין גבר אלפא בעולם שאין לו בטחון. זה כולל הפטרות מפחד הגישה, לאהוב את עצמך, להיות שלם עם הגוף שלך ועם עצמך, להיות מרוצה מהחיים שלכם, להעריך את עצמכם, להשתמש בשפת גוף נכונה(לעמוד זקוף-כתפיים אחורה, כשיושבים להשען אחורה, שפת גוף רגועה ולא לחוצה, שמירה על קשר עין בלי פחד וכו'), לשדר ביטחון ועוד.
אז איך הופכים לבן אדם בעל ביטחון? כמו שאמרתי, תנסו להשתמש בתכונות האלה ותקראו מדריכים פה בפורום שאולי יעזרו לכם: שיטות להעאלת הביטחון העצמי , מאמר על פחד גישה ואיך להפטר ממנו, שיטת הDemonic Confidence , השיטה של Carlos Xuma להפטרות מפחד גישה.
2.חיוך והומור- החלטתי לסווג את שני הנושאים לקטגוריה אחת, בגלל שהם די דומים. עוד תכונה חשובה לגבר, חיוך והומור. לחיוך - לחייך הרבה, שלא יראה מאולץ, לא לחייך כך שזה יפריע לכם לדבר, לא לחייך כל הזמן, לחייך בפרופורציה. חיוך מראה שיש בך חיים, מראה שאתה בן אדם שאפשר להנות איתו ואתה דומיננטי. להומור - הומור לא בהכרח אומר להיות מצחיק, תהיו שובבים או באנגלית - פלייפול, תהיו כייפיים, קחו דברים בצחוק ותזרמו.
3.טיפוח- אלפא אמיתי תמיד מטופח, המדריך לטיפוח.
4. ערך- כשאני אומר ערך, אני מתכוון לכמה דברים: ערך חברתי גבוה ובעל ערך גבוה על ידי חיים מעניינים ועל ידי תכונות טובות. לערך חברתי גבוה - יש לכם כזה? יופי, תמשיכו כך. אין לכם? צאו להכיר אנשים, תכירו בנים ובנות שיהיו חברים וידידות ואולי יותר מזה, פשוט תצאו להכיר אנשים, תתחילו שיחות בכל מקום שאתם רוצים ותרחיבו את המעגל החברתי שלכם. לגבי ערך גבוה- תעשה דברים בחיים שלך, אל תשב בבית כל היום, תשתה בירה/חלב ותראה טלויזיה, תצא להכיר אנשים, לטיולים, למסעות, תעשה את מה שאתה אוהב, קח קורס במשהו שאתה אוהב, תטפל בבריאות שלך, פתח גישה יותר רצינית לחיים. אם יש לכם ערך גבוה, אל תשתחצנו ותתלהבו ממנו בפני אנשים, ואל תגידו את זה ישירות, תציגו את זה בעקיפין, אתם לא הולכים להגיד עכשיו "אני עשיר, היו לי הרבה בחורות בחיים ואני מצחיק".
5. דומיננטי וגברי- עוד תכונה חשובה, תהיה יוצא דופן, אל תהיה כמו כולם. תהיה בטוח בדעות שלך, רגוע ביותר, לא פוחד מכלום, תדע מה אתה רוצה בחיים שלך, תהיה בעל סטנדרטים לאישה, תנהיג את הקבוצה, תהיה מרכז העניינים, תהיה ה"מנהיג" של הקבוצה, אל תהיה יותר מדי נחמד ולא יותר מדי מניאק. הכינוי שאני נתתי לגבר כזה הוא: זה שכשאתה שואל עליו, אומרים לך שהוא "אחלה גבר".
6.מחשבה של אלפא- פה אני לא ארחיב כי כבר פתחו על זה אשכול: מחשבה של אלפא.
מה שצריך להוסיף לכל זה, אל תנסו יותר מדי להיות אלפא, כי מי שמנסה יותר מדי יוצא בטא. ניסית לצאת כריש אבל יצאת טונה.
זאת ועוד, תשמרו על רוגע, תהיו משוחררים ואל תתעצבנו אם אומרים עליכם דברים רעים, תעריכו את החברים הקרובים שלכם ותעזרו להם.
קראתם את כל זה, עכשיו אני שואל אתכם, יש לכם את כל התכונות האלו? כן? מזל טוב, לא? תעבדו על זה, כל אחד יכול להפוך לאלפא.
עכשיו למשימה הקטנה שהבטחתי:
תחשבו על מישהו שאתם מכירים ויש לו את כל התכונות האלו, מישהו שאתם תופסים אותו כאלפא, תראו איך הוא מתנהג ותראו שזה באמת נכון.
חוץ מזה, תחשבו על כוכבי קולנוע שהם אלפא, יש המון כאלה - בראט פיט, ברוס ויליס, ג'יימס בונד, קלינט איסטווד וכו', תראו סרטים שלהם ותראו איך הם מתנהגים, תנסו להתנהג כמוהם ובסוף גם תרגישו כמוהם וזה יהפוך לקבוע.
מאחל לכם את כל ההצלחה שבעולם.

ציטוט ההודעה