קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך אפשר להתקדם עם 35$ צריך עזרה...
    על ידי ariel1238a בפורום כסף ברשת
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 20-11-2011, 00:38
  2. [מידע] איך להיפרד מחברה בצורה הכי פחות פוגעת
    על ידי -Flame- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2011, 10:24
  3. [מדריך]איך להגיע לOrbis בצורה הכי מהירה
    על ידי Mslipknot בפורום מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-06-2011, 18:46
  4. [שאלה]איך להתכונן למבחן בצורה הכי טובה?
    על ידי Human בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-09-2008, 08:28
  5. איך נפרדים ממישהי בצורה הכי עדינה ויפה שיש?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 19:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

"מבט על" על גיים, איך אפשר להתקדם בצורה הכי יעילה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל "מבט על" על גיים, איך אפשר להתקדם בצורה הכי יעילה

שלום כולם,
    בזמן האחרון אני כותב ואוסף חומרים, וכדי שאני אוכל לארגן לי את הכל בצורה נוחה בראש, חילקתי את ה"גיים" לתבנית.
    אני מאמין שבגלל שאנשים (בעיקר בזמן האחרון) הגיעו לרמה מסוימת, ובגלל שהם לא רואים את התמונה הגדולה - את "המבט על"
    הזה של גיים, הם נסחפים למסקנות ותאוריות שהן פשוט לא נכונות, וברובן נועדו רק כדי לדחוף מכירות וקורסים - אז החלטתי לפרסם את
    התבנית, כדי לעשות לאנשים קצת סדר בראש.

גיים מתחלק לארבעה "אזורים", וכמעט לכל אזור יש מיקרו ומאקרו. (כניסה לפרטים הקטנים, ניתוח של כל דבר קטן,
    ודברים קצת יותר כללים - אני אסביר יותר עוד מעט)

האזורים הם -

סגנון חיים (מאקרו) ולוגיסטיקה (מיקרו) - בעצם כל הדברים מסביב שבאים להראות עליכם שיש לכם בחורות בחיים.
    ה"DHVים" שאנשים אחרים רואים עליכם. הרבה אנשים מבלבלים את זה עם Inner Game (שזה אזור בפני עצמו), אבל בפועל זה
    כל הדברים שאפשר לעשות כדי לשפר את איך שאנשים רואים אתכם ואת ההרגשה שלכם (במאקרו) כמו - לאכול בריא ולעשות ספורט, להסתובב במקומות שיש בהם בנות, להתלבש כמו שצריך, לטפל בעצמכם קוסמטית, לצאת למסיבות פאבים טיולים וכו.
    כל הדברים האלה, מקוטלגים תחת סגנון חיים. כמו שאתם רואים אפשר להצליח עם בנות גם בלי להשקיע בסגנון חיים, אבל זה מוסיף
    לכם בתור בני אדם (מלבד העובדה שזה באמת כיף, ואולי תצליחו להנות קצת), ומפעיל עליכם לחץ (אבל לחץ טוב) להשקיע יותר ולהצליח,
    כי "בשביל מה עשיתי את כל זה?". אתם תרגישו יותר טוב, ויראו את זה עליכם.

במיקרו (לוגיסטיקה) - זה מדבר על כל הדברים שאתם בעצם מכינים מראש, כדי להשאיר לעצמכם כמה שיותר אפשרויות להצליח.
    זה יכול להיות משהו קטן כמו לדאוג שיהיו עליכם תמיד מסטיקים או טיק-טק לריח טוב, עד לייחצנות של ליינים לגילאים שלכם כחלק
    מהפיקאפ - גם כדי לחסוך בכסף (כניסה חינם ואלכוהול חינם), וגם כדי לתת לכם כיוון שקל לכם לדבר עליו כשאתם פוגשים בחורות בצורה
    אקראית ומתחילים איתן ופלייליסט מוכן עם מוזיקה כדי שלא תתחילו לחפש איזה שירים לשים כשאתם מביאים מישהי איתכם הביתה.
    בלי לוגיסטיקה טובה, יהיה לכם מ-א-ו-ד קשה. מאוד. לא משנה כמה התחומים האחרים מוצלחים, יש בנות שפשוט לא יסכימו לשכב איתכם
    באמצע איזה גן ציבורי.
    מצד שני, אם הלוגיסטיקה שלכם טובה, אתם יכולים להצליח גם אם שאר האזורים שלכם לא משהו בכלל.

האזור הבא שלנו הוא
    Outer Game - בעצם התוכנית שלנו. מה שמבדיל אותנו מכל שאר הבחורים שיודעים לדבר עם בנות. במאקרו - מדובר על דברים פשוטים, כמו איפה נוח לנו יותר - day game או club game? אם אנחנו דוגלים בגישה יותר ישירה ומינית או עקיפה? סולו, ווינג או פאמליה?
    במיקרו - באיזו מת'ודה אנחנו משתמשים? איך אנחנו מתכננים את הגישה שלנו, מודל הM3? הולכים יותר לכיוון של סטייטים וNLP?
    מנסים לקחת אותה הביתה לאותו היום או לוקחים מספרים וקובעים דייטים לכל השבוע? אולי גם וגם?

האזור השלישי הוא כנראה האזור היחיד שכולו מיקרו אחד גדול.
    כישורי שיחה - קשר עין, שפת גוף, קינו, רוטינות, אילתורים, Storytelling, קאט סטרינג, Hook Hoop, פתיחים, מעברים, קסמים וכל הקישקושים.
    זה אולי החלק הכי נפוץ, עם הכי הרבה מגוון של טכניקות, כנראה הנושא הכי מדובר פה בפורום (ובכלל בפורומים בעולם), ועם כל זה, הוא כנראה הנושא הכי פשוט והכי קל. דורש קצת אימון בשביל לפתח אותו, אבל אפשר לסגור מספיק טכניקות בלא יותר משעה וחצי של קריאה באינטרנט. הרעיון הוא לא להכיר כמה שיותר טכניקות, הרעיון הוא פשוט להתאמן על הכמה שכבר יש לכם עד שאתם ממש מוצלחים.

האזור הרביעי והאחרון הוא האזור שמתפתח עם הזמן שלכם. לא משנה כמה ספרי NLP תקראו, כמה אוטו-סוגסטיה תעשו,
    כמה תקשיבו לעצמכם אומרים "אני תותח", זה לא יעזור. עד שלא תצאו החוצה ותתחילו עם בנות, אין שום סיכוי שבעולם שה Inner Game - ההרגשה שלכם בנוגע לבנות, איך שאתם רואים את היחס של בחורות אליכם, איך שאתם רואים את עצמכם, אין שום דרך שההרגשה הזאת תשתנה גם אם תלמדו את כל שאר הכישורים מלשבת בבית, לקרא בפורומים, ולתת לאחותכם נגים. למזלכם, רובכם מתחת לגיל 20. אין לכם רגשות טינה כלפי בחורות בגלל שנים של חוסר הצלחה (והעובדה שלא התנשקתם עד גיל 16
    לא נחשבת, הרבה אנשים לא התנשקו עד גיל 16) לא קיבלתם עשרות סירובים, וכנראה שלא התאהבתם עדיין באף אחת ונשבר לכם הלב.

אתם נקיים. מה שנגיד לכם, תאמינו בו, ותמצאו הוכחות מתאימות אחרי שתצאו להתחיל עם בנות. מה שכן יש להגיד על האזור הזה זה,
    שגם אם האמונות שלכם על הפרצוף, יש סיכוי טוב שתצליחו עם בנות. המקור של "הקהילה" הזאת הוא אנשים עם בעיות עם נשים שהחליטו מתוך כעס "לעבוד על נשים" כדי להכניס אותן למיטה. רק יותר מאוחר הם הבינו שמה שהם עושים מפגר, ושנשים רוצות מראש סקס, ולא צריכים לשקר להן או למכור להן לוקשים. אבל כשהאמונות שלכם יסתדרו כמו שצריך, אני מבטיח לכם שתהנו הרבה יותר ממה שאתם עושים.
    הכל יבוא הרבה יותר בקלות.

אלה האזורים. יש דרכים שונות לפתח כל אחד מהאזורים האלה, אבל כל הדרכים האלה כוללות דבר אחד - קבלת החלטה -
    אני באמת רוצה לעשות את זה. אני באמת רוצה להתחיל לעבוד לכיוון המטרה של לשפר את האזורים האלה. אתם לא חייבים.
    אם אתם תרגילו את עצמכם לצאת ולדבר עם בנות, תכניסו יותר ויותר בנות לחיים שלכם (גם בלי לשכב איתן), ותתרגלו להיות מיניים עם כולן (גם אם אתם לא מנסים לשכב איתן), אתם תזיינו. אולי לא באותה רמה כמו מי שבאופן פעיל ישפר כל תחום בנפרד, אבל אתם תזיינו.

מקווה שהמאמר הזה עזר לכם, אצלי בדף זה כתוב רק ב4 קוביות כאלה, אז הייתי צריך למצוא דרך מקורית להסביר את מה שעובר לי בראש,
    נראה לי שהלך לי לא רע. אני משאיר את זה פה לדיון ואחר"כ אני אעביר את זה לפורום מאמרים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

תודה.
    ראיתי אותך כותב הרבה על ה"מיקרו" ומאקרו ולא הבנתי ממש מה זה אומר. עכשיו אני מבין יותר מה הכוונה.
    רואים שאתה תותח, מת לפגוש אותך מתישהו וללמוד ממך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יאללה גבר תגיד לי מאיפה אתה שולף את זה .
    ועוד דבר אחי , יש מצב אתה מביא לי כל מיני כאלה מאמרים מגניבים כי עכשיו הצלתה אותי אם זה
    בכללי אתה באמת רק עוזר לי , תודה מכל הלב אחי

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מעניין מאוד אבל לא הבנתי את הסוף.

אתה מציע למי שחדש יחסית בפורום,לקבל החלטה לגבי עצמו,אוקיי מקובל נגיד והוא קיבל החלטה להיכנס לתחום ב 100% .

עכשיו אתה מציע להם להכיר בחורות חדשות כל הזמן ולהיות מיני איתן ...איך בדיוק הם אמורים לעשות את זה ?
    הרי אין להם כמעט אף אחד מהתחומים האחרים שדיברת עליהם ,לא מיקרו ולא מאקרו...איך הוא יגיע למצב שהוא יכול להיות מיני עם מישהי אם אין לו בכלל כישורי שיחה טובים שיובילו אותו לשם ? אם אין לו INNER GAME ואמונה עצמית בשביל שהוא אשכרה יוכל ליהנות מהסיטואציה של השיחה עם הבחורה ועוד כל כך הרבה דברים שחסרים לו...

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    מעניין מאוד אבל לא הבנתי את הסוף.

אתה מציע למי שחדש יחסית בפורום,לקבל החלטה לגבי עצמו,אוקיי מקובל נגיד והוא קיבל החלטה להיכנס לתחום ב 100% .

עכשיו אתה מציע להם להכיר בחורות חדשות כל הזמן ולהיות מיני איתן ...איך בדיוק הם אמורים לעשות את זה ?
    הרי אין להם כמעט אף אחד מהתחומים האחרים שדיברת עליהם ,לא מיקרו ולא מאקרו...איך הוא יגיע למצב שהוא יכול להיות מיני עם מישהי אם אין לו בכלל כישורי שיחה טובים שיובילו אותו לשם ? אם אין לו INNER GAME ואמונה עצמית בשביל שהוא אשכרה יוכל ליהנות מהסיטואציה של השיחה עם הבחורה ועוד כל כך הרבה דברים שחסרים לו...
    אני רק הסברתי מה התחומים, לא אמרתי כלום על איך לשפר כל חלק בהם.
    סידרתי את הגיים ברמה שמאוד קל להבין אותו. מעבר לזה יש מליון מאמרים לכל נושא ואפשר להכנס למליון פרטים קטנים,
    חבל על הזמן שכל אחד יכנס לפרטים כמה שהוא חושב שהוא צריך.

ובנוגע לחלק האחרון -
    מאוד פשוט, הרבה אנשים בעולם מזיינים על בסיס קבוע ולא למדו גיים. אין להם מושג בכישורי שיחה, לא שמעו על Inner game
    ולא יודעים שום דבר בקינו ועדיין מצליחים להיות מיניים. זה לא לוקח יותר מהחלטה. לך זה נראה מסובך - אבל זו בדיוק הבעיה בלהכנס לנושא הזה, הכל נהיה הרבה יותר מסובך.

להסתובב עם בנות לא לוקח יותר מלשלוח SMS, להיות מיני יכול להיות גם סתם לשחק למישהי בשיער, ביטחון עצמי לא דורש כלום חוץ מלגשת לבנות ולראות שזה לא באמת נורא, ואני מבטיח לך שמי שבאמת יעשה את זה לא יצטרך לקרא עוד מאמר אחד בחיים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

מאמר מעולה, אבל לפחות בשבילי הייתי צריך לקרוא אותו 3 פעמים בשביל להבין אותו כי הרמה טיפה גבוהה
    שהזכרת את OUTER GAME זה כול הדברים שאנחנו מכינים מראש?? זה יכול להיות גם רוטינות וכמה משפטים?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    מאמר מעולה, אבל לפחות בשבילי הייתי צריך לקרוא אותו 3 פעמים בשביל להבין אותו כי הרמה טיפה גבוהה
    שהזכרת את OUTER GAME זה כול הדברים שאנחנו מכינים מראש?? זה יכול להיות גם רוטינות וכמה משפטים?
    Outer game זה ה"טקטיקה" שלנו. סטאק של רוטינות או גישה טבעית, מודל M3 (A1-S3) או מודלים אחרים, אם אנחנו עובדים לבד, עם ווינג או עם קבוצה של אנשים.. בקיצור, במתודה של מי אנחנו משתמשים. התאוריה של הגיים מבלי להכנס לכל מה שנכנס בכישורי שיחה.

הרוטינות עצמן, המשפטים עצמם - הכל נכנס בכישורי שיחה, כל הטריקים הפסיכולוגיים, שפת גוף, טונאליות, הכל כישורי שיחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לפי דעתי לא צריך לקרוא הרבה מאמרים, יש לכל נושא שני דברים שצריך ללמוד טוב והם :

ביטחון עצמי - הקלטת Approaching Confidence ו Unstoppable Confidence.

שפת גוף - שיטת "הכוס המלאה" ( או כוס הקפה ) ו קשר עיניים

כישורי שיחה - משפט פתיחה, רוטינת המספרים + הוק להמשך השיחה.

כל השאר כבר יבוא מעצמו לטעמי, המתח המיני עולה בקשר עיניים ובשל כך גם הנגיעות
    והלמידה של מתי צריך לגעת ומתי לא ..הכל עניין שקשור בעיקר לקשר עיניים, לפי דעתי האישית.

מה לדעתכם הכי חשוב ללמוד ? (:

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

שפת גוף נכנס תחת כישורי שיחה, כמו גם שלל הרוטינות, ההוקים, המשפטי פתיחה וכו...
    ביטחון עצמי נכנס תחת Inner game, והוא משתפר רק עם הנסיון והתמודדות ולא עם איזה קלטת או דיוידי או תוכנית.

לפי דעתי לוגיסטיקה טובה היא אולי הדבר הכי "Quick Fix" שאתה יכול לעשות. לסדר את החדר, לדאוג לקונדומים, לזרוק בגדים ישנים
    ולדאוג למלתחה נורמלית, להסתפר, לדאוג להיגיינה אישית, Playlist מוכן מראש, טיים ברידג'ים מוכנים מראש, ללמוד להכין משהו מהיר לאכול (פנקייקים?)... כל הדברים שאפשר לעשות כדי שתוכלו לצאת מנקודת הנחה שמישהי באה איתכם הביתה.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 12-09-2010 בשעה 01:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    שפת גוף נכנס תחת כישורי שיחה, כמו גם שלל הרוטינות, ההוקים, המשפטי פתיחה וכו...
    ביטחון עצמי נכנס תחת Inner game, והוא משתפר רק עם הנסיון והתמודדות ולא עם איזה קלטת או דיוידי או תוכנית.

לפי דעתי לוגיסטיקה טובה היא אולי הדבר הכי "Quick Fix" שאתה יכול לעשות. לסדר את החדר, לדאוג לקונדומים, לזרוק בגדים ישנים
    ולדאוג למלתחה נורמלית, להסתפר, לדאוג להיגיינה אישית, Playlist מוכן מראש, טיים ברידג'ים מוכנים מראש, ללמוד להכין משהו מהיר לאכול (פנקייקים?)... כל הדברים שאפשר לעשות כדי שתוכלו לצאת מנקודת הנחה שמישהי באה איתכם הביתה.
    בנוגע לשפת הגוף, אתה צודק.
    אך מבחינת ביטחון עצמי על הפעם הראשונה יש קלטת מיוחדת שפשוט משפיעה כמו סוג של " היפנוזה " שאתה באמת מאמין שאתה תותח חזק
    ויכול להשיג כל בחורה, כל גבר בעולם ששמע את זה אי פעם אמר והתוודה שזה תרם לו (:
    אם תרצה שאני אשלח לך את ההקלטה, אני אשמח מאוד שתשמע את מה שהוא אומר הבחור וזה פשוט מדהים.
    הקלטת Approaching Confidence בפרטי בלבד, תשלח הודעה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect