קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיא שכיבות סמיכה חדש [= ,רציתי לחלוק
    על ידי Daily בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-03-2011, 10:02
  2. אני חושב שאני יודע מה קורה עם TB
    על ידי Solid Snake בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-10-2006, 17:33
  3. מה קורה שאני מגיע לרמה 30 ?
    על ידי roshman32 בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 18:24
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 23:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

אהלן רציתי לחלוק חומר שקצת פיתחתי שאני קורה לי "המבנה של הפתיח הפיסי"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Smile אהלן רציתי לחלוק חומר שקצת פיתחתי שאני קורה לי "המבנה של הפתיח הפיסי"

נוסה בהצלחה והיה 100 אחוז הצלחה מתאים מבחורות שמתקדמות לשולחן או חברות שלהן במועדון זה מתחיל ככה:
    1)בחורה עוברת בחונת את הסביבה ופתאום מתסכלת עליך, תנעל קשר עין וחייך
    2)אם היא תחייך בחזרה תיתן לה לעבור בצורה נימוסית
    3)לעשות סיבובון קטן מסביב למועדון בינתיים לפתוח כמה סטים ולצאת מהר כדי ליצור רשת חברתית קלה ולמצוא את הבחורה שחייכה
    4)לעבור דרכה לא לשים אליה לב ולגעת בה בצד אחד אחד של הגוף לא בצורה מוזרה כמו כתף,יד,בצד החיצוני של הכף יד.
    5)לעבור מהר לצד הנגדי שבא נגדה והיא תסתובב,זה תגובה אוטומטית של בני אדם,תסובב את הראש טיפה ותחייך שוב(רוב הסיכויים היא תאהב את זה כי מקודם חייכת אליה וזה סוג של היא מכירה אותך וקצת שחקת אתה ואתם היחידים שיודעים על האינטראקציה הזאת).בדרכך לבר או לשירותים
    6)(לא חובה) תחזור לאותו אזור תפתח עם קצת בנות אחרו תגרום להם קצת לצחוק להנות שהיא תראה את זהו תנעל שוב קשר עין תגיד להם שאתה כבר חוזר ותפתח עם המטרה.
    7)אפשר להשתמש בפתיח כליל
    8) שימוש בהצהרת הערכה והצהרת חוסר הערכה(זה הערכה שנועדה להוביל בן אדם להראות באור טוב)
    "ממש נדיר לפגוש אנשים שהם נחמדים במועדון הזה זהו גרום לכל האנשים להראות כמו סנובים"
    9)ולפתוח בפתיח דעה שנוגע ב 3 נושאים
    א)רכילות
    ב)יחסים
    ג)סקס
    * אגב לא לשכוח לתת סיבה למה אתה שואל אותה,למה?

סטנלי מילגרם עשה מחקר ברכבת התחתית בניו יורק הוא ביקש אם אפשר את המקום שלהם 80 אחוז אמרו לא.
    אחרי זה הוא נתן להם סיבה למה הוא צריך את המקום ומה שקרה התהפכו התוצאות וקרה ש80 אחוז אמרו כן
    מה שהיא חושבת באותו רגע "למה אני עוזרת לו אה כי הוא חמוד או כי הוא נתן לי סיבה"

שלוש כלים משתמשים פה
    1) mirror exposure effectt - כמה שאתה יותר חשוף למשהו ככה נוח לו איתך
    2)חיוך אלפה משדר רגשות חיוביים וצחוקים
    3) קצת משחק על החדר ופרי סלקשן אם בחורה אחת מחייכת אליך יהיו עוד שיחשבו שאתה שווה

cheers and gooluck!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי crooked; 29-08-2010 בשעה 20:15.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

חומר שאתה פיתחת?
    זה חומרים חינמים של אדם ליונס.

בוא נסדר כמה דברים כי התרגום שלך (וההסבר) לא משהו -
    ה- mere exposure effect, (ולא Mirror.. אין קשר למראה), עובד בגלל הרעיון שהיא יוצרת איתך קשר כמה פעמים לפני שאתה ניגש לדבר איתה. גורם לה להעדיף לדבר איתך על פני מישהו שהיא לא ראתה. כשאתה סתם יושב באמצע מועדון ומנסה לתפוס את הקשר עין של מישהי אתה נראה מוזר, אז עדיף לעשות את זה תו"כ שאתה כבר מדבר עם מישהי, אז אתה באמת מכניס את האפקט של פרי-סקלשן.

הצדקות - הרעיון הוא שאם יש משהו שאתה רוצה, תמיד עדיף שתהיה לך הצדקה לקבל אותו. אנשים צריכים להצדיק דברים בראש שלהם. ככל שהסיבה שלך נשמעת יותר קשורה (לאו דווקא הגיונית), הסיכוי שתקבל את מה שאתה רוצה גדל. זה עקרון פסיכולוגי שאפשר להשתמש בו, אבל אין לו שום קשר לפתיחים כאלה או אחרים - זה סתם משהו שטוב לדעת. (וכלי חזק אם משלבים אותו עם לוגיסטיקה טובה וטכניקות הובלה)

אפשר לקצר ותמצת את הרעיון - לפני שאתם ניגשים למישהי, תנו לה לדעת שאתם קיימים. תשאלו אותה אם היא יודעת איפה השירותים, תשאלו אותה אם היא ראתה את חבר שלכם, אם היא פגשה את טד, אם היא יורקת או בולעת - זה לא משנה, העיקר שהיא תראה אתכם, ואולי תשקיע קצת. (תיתן לכם תשובה, תעזור לכם למצוא את השירותים וכו..)

לפי מחקרים פירסומים ההשפעה הכי גדולה היא כשהיא רואה אתכם 3 פעמים, אבל בגלל שזה במרווחים כל כך קצרים, אין לזה השפעה - אחרי פעם אחת אתם יכולים לגשת, אם אתם רוצים לנצל את הפרי-סלקשן שלכם, תנו לה לראות אתכם מדברים עם מישהי, ואז הסיכוי שלכם לפתוח בהצלחה גדל.

זה באמת מוגזם קצת בשביל לפתוח סתם מישהי במועדון, אבל אם אתם מכוונים גבוה למישהי שמתחילים איתה הרבה - מומלץ לעשות את זה בשלבים.

מאמר טוב על התאוריה מאחורי התרגום המעפן -
    http://www.puatraining.com/puablog/2...ng-calibration

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה קומבינציה על פי המודל שלו בכל אופן....אדם מדבר על פתיחים מילוליים ואמנדה עזרה לי כדי לשפר את הרעיון לפתוח פיזית אבל זה פועל טוב ונסיתי את זה הרבה כי לפעמים קשה לשמוע במועדון.אני מבין שזה מעצבן אותך אולי זה נשמע כאילו העתקתי אבל סך הכל חשבתי על לפתוח פיזי תוך ניסיון וחומר ששלחו לי מPUAT.בכל אופן תנסה אתה גם פיזית.בכל אופן תנסה ומקווה שזה יצליח לך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,400 | הודעות: 8,203,993 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect