אני יודע למה הוא מתכוון (נראה לי תקן אותי עם אני טועה)
זה יותר הרגשה שלך עצמך לא משהוא שרואים בחוסר ביטחון פשוט אדישות כזאת נכון?
אני יודע למה הוא מתכוון (נראה לי תקן אותי עם אני טועה)
זה יותר הרגשה שלך עצמך לא משהוא שרואים בחוסר ביטחון פשוט אדישות כזאת נכון?
|
|
אוקיי , נראה לי שהבנתי..
כמה טיפים ממני , מניסיון (גם לי היה את זה לפני כמה שנים):
1. תעשה ספורט. ספורט משפר את התחושה שלך , ממלא לך את היום , מכניס בך אנרגיות ובין היתר גם תורם המון למראה החיצוני.
2. תישן הרבה. כן כן - נשמע כמו עצה שאמא שלך הייתה אומרת לך אבל זה נכון. כשאתה עייף אין לך כוח לכלום , אתה עונה בלי אנרגיות ואין לך כוח לכלום. גם אם אתה לא שם לב לזה , כשאתה ישן קצת , כל המערכות בגוף 'כבדות' יותר. ובין היתר זה משפיע על התחושה שלך.
מהניסיון שלי - כשפעם הייתי ישן 5-6 שעות בלילה הייתי 'כבד' ו'לא משוחרר'.
כשהתחלתי לישון 8-10 שעות , המצב השתנה לגמרי.
אמממ... תמלא את החיים שלך בהמון דברים - חוגים , יציאות , בילויים - תצא עם חברים , תתחיל להתרגל להנות ולהשתחרר.
תתחיל לעשות שטויות. ללכת לאנשים ולדבר איתם באנגלית כאילו אתה תייר , או כל דבר אחר שיכול 'לשחרר אותך'.
מדבר כמו רובוט? - תעבוד על זה.
תנסה לבוא פעם הבאה לידידה שלך ובאמת להתעמק במה שאתה אומר.
אם זה משהו מלהיב - דבר עם הידיים , טונים מתאימים שיבטאו את ההתלהבות , הבעות פנים..
'וואי , את לא מבינה מה קרה לי !'
יכול להתפרש ב-2 דרכים שונות לגמרי , תלוי איך אתה מעביר את זה. אם אתה אומר את זה כמו רובוט , תקבל סביר להניח
'כן?....מה?..'
אבל אם תאמר את זה בהתלהבות ובאמת תבטא את זה , תקבל 'מה? מה קרה??'
אני לא ארחיב - אבל מה שאני מתכוון זה שתעבוד על הטונים שלך , תאמין במה שאתה אומר , ותעביר לאלו שאתה מדבר איתם את התחושות שלך.
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 29-08-2010 בשעה 23:47.
הייתי פה.
1. עשיתי ותמיד עושה
2. ישן טוב , לא יותר מידי לא פחות מידי .
באמת צריך למלא את החיים ;\
סבבה תודה ;]
אבל אני בכללי עם אנרגיות , למשל אני רוקד בבית .. מישהו בא .. אני ממשיך לרקוד מולו בלי לחץ אבל כהוא \ היא פותח שיחה זה ניהיה שיחה לא משוחררת בלי זרימה עם לחץ כזה.. כמו AFC שמנסה לחתוך שיחה במאמת הזה של הרגוע .. ואני נהיה אדיש ..
אני יסביר יותר טוב ,
-מבחינת דיבור אני מדבר חופשי, מה שבאלי !
אני כנראה לא מספיק בביטחון בשביל להשתחרר , מדבר מה שבאלי אבל , תמיד זה יוצא באדישות , כיאלו אני בדיכאון .. אני רוצה להחיות את השיחה .. תמיד זה כזה מת כיאלו אני בדיכאון כבד , ככה זה תמיד
בבית אני שמח והכל חי , אפילו שאני בסטייס מצויין כשאני יוצא מהבית לאיזה שהוא מקום לא משנה איזה תמיד אני ישר מסטייס מצויין לדיכאון כבד.. ואני ממש ממש לא בדיכאון ככה זה נראה פתאום במכה אני אדיש לחיים .. למה ? אולי ה"בחוץ" מפחיד אותי ?! פאק מה קורה איתי ?
אתה מרגיש לא משוחרר ליד אנשים -> אתה חושב יותר מידי על מה אנשים זרים יגידו עליך ->אכפת לך יותר מידי מה יחשבו עליך -> יש לך ביטחון עצמי נמוך.
בגלל זה,DC דווקא כן יעזור !
אין לך בעיה לשאול אנשים מה השעה ? אחלה,תתקדם קצת ותתחיל מיום 5 או 6 ...תקבל קצת ביטחון עצמי ותרגיש טוב עם עצמך.