קלס יאן הונטלר
נכתב במקור על ידי amitregev קלס יאן הונטלר יש לך שגיאה במילה הראשונה חסרה אות!.וגם במילה השלישית
נערך לאחרונה על ידי Display; 30-08-2010 בשעה 17:32.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
קלאס יאן הונטלאר
נכתב במקור על ידי amitregev קלאס יאן הונטלאר נכון קיבלת 3 נק' שאלה קשה על 5 נק' *אין רמזים מילה מבולבלת וריטסס סלפוטאופפאאסטו
האתגר ננעל נמשיך היום,מחר.
האתגר ממשיך שאלה מבולבלת על 2 נק'. סוינקל וידוסבר
אפשר רמז? אתה מביא שחקנים שאתה אפילו לא מכיר אחי...
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינק לא ישמר. http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg
נכתב במקור על ידי itaias אפשר רמז? אתה מביא שחקנים שאתה אפילו לא מכיר אחי... אחי זה שחקן מוכר משחק ברומא ובנבחרת ארגנטינה
שאלונים יעזור לי, אני שעה מחפש משהו עם סידובר חח.. סליחה, באמת קל. ניקולס בורדיסו
נכתב במקור על ידי itaias שאלונים יעזור לי, אני שעה מחפש משהו עם סידובר חח.. סליחה, באמת קל. ניקולס בורדיסו נכון! שאלה מבולבלת נק' 1 איינר סגיג
ראיין גיגס
נכתב במקור על ידי itaias ראיין גיגס נכון זכית בנקודה! שאלה הבאה על 2 נק' מישהו השחקן בתמונה:
נערך לאחרונה על ידי Display; 31-08-2010 בשעה 14:49.
ממממ בלאסי אולי? מנואל כאילו...
נכתב במקור על ידי itaias ממממ בלאסי אולי? מנואל כאילו... נכון צדקת זכית ב2 נק' שאלה הבאה על 2 נק' גלגל מזל _ כ _ י-_ _- _ _ _ ב
מכבי תל אביב
חוקי הפורום