שלום, לאחרונה (איזה לאחרונה... זה כבר איזה שנתיים) שמתי לב שמשחקי הדפדפן פועלים איטי מאוד! MADNESS ACCELERANT שניסיתי להפעיל פעל בצורה מאוד איטית גם ב LOW QUALITY.
עזרה?
קצת פרטים אולי זה יעזור:
FX 5600
10M ראוטר.
מישו?
שלום, לאחרונה (איזה לאחרונה... זה כבר איזה שנתיים) שמתי לב שמשחקי הדפדפן פועלים איטי מאוד! MADNESS ACCELERANT שניסיתי להפעיל פעל בצורה מאוד איטית גם ב LOW QUALITY.
עזרה?
קצת פרטים אולי זה יעזור:
FX 5600
10M ראוטר.
מישו?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה לא קשור למהירות אינטרנט....
אתה יכול להביא מפרט מלא?
אני מביא לך את כל המערכת שלי אבל שתדע זה מחשב חרא וישן ואני מתכוון לקנות חדש, אבל לדעתי גם כזה מחשב אמור להריץ משחקי דפדפן... בכל מקרה, עד מהחשב החדש:
P4M800-M7
INTEL CELERON 2.66GHZ
RAM 1024
DIRECTX 10
FX 5600 256MB.
אין לי בעיה להריץ משחקים כמו WOW למרוץ שזה קצת יותר מדי למחשב שלי אבל זה מרי. סבבה, ניסיתי אבל מחקתי כי זה היה דמו.
לא היתה לי את הבעיה הזאת בהתחלה, אבל שמתי לב שאחרי פרמוט של לפני איזה שנה כזו... שניהיה מאוד מאוד איטי להריץ סרטוני ומשחקי פלאש. אם אתה מכיר MADNESS COMBAT זה סרטונים כאלה תחפש אם לא זה מגניב. אז הקיצר ב LOW QUALITY זה מריץ לךי בסדר אבל ב מדיום זה בקושי זז! שלא נדבר על HQ. במשחק זה יותר גרוע... LOW במשחק זה HQ בסרטון. מקווה שתביא לי הסבר טוב.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שמע, אתה מדבר על איטיות בטעינת פלאש..
לצערנו, פלאש נהיה מאוד תובעני, גם כי הקבצים גדולים מאוד! וגם כי פיתאום כדי להריץ פלאש צריך כוח עיבוד..
המחשב שלך ישן..
בלי קשר תנסה להפעיל סרטוני פלאש (בעיקר YOUTUBE) בדפדפן CHROME הוא טוען סרטונים מהר בערך פי שתיים מIE (אקספלורר)
בלי קשר, לנקות מחשב בעזרת CCLEANER ו REGISTERY CLEANER וכד', לא יכול להזיק..
מ א ו ש ר
כמו שאלמוג אמר זה דורש כוח עיבוד שאין לך אותו מספיק בטח זה משפיע לך גם כשאתה רואה סירטונים בHD בYOUTUBE
אין ממש מה לעשות, זה יקרה במשחקי פלאש יותר כבדים 3D וכאלה...
נערך לאחרונה על ידי avatar123; 01-09-2010 בשעה 00:17.