הצעתי לפני כמה ימים צוות ירוק לפורום אטרף . בעיקרון זה היה צוות בע"ח אבל שידרגתי לצוות ירוק .
ההנהלה בחרה לא להענות לכך ולהגיד על זה לא .
אז אני רוצה להראות להנהלה החביבה פה באטרף , כמה אנשים באמת רוצים .
אני לא הולכת לשחד מישהו להגיד ככה , לשחד מישהו להגיד ככה - הסקר עומד . המקסימום שאני אעשה זה לפרסם אותו .
הנה ההסבר שננתי בפורום משוב ותמיכה (לרעיון של צוות בעלי חיים , אתם יכולים להבין שהצוות הירוק יכלול גם את המודעות לסביבה ולשמירת כדה"א לא ? )
שלום
אממ ברצוני להציע צוות חדש לפורום אטרף
כידוע , בעלי החיים סופגים התעללות קשה בכל רחבי העולם והמודעות לזה קטנה מאוד ומודחקת אצל חלק מהאנשים , אחוזי הצמחונות בעולם קטנים ביותר ואנשים לא מבינים , שאפשר גם לחיות בלי בשר , או בלי הפרווה או המגפיים מהעור של גוצ'י - אנחנו כבר לא קונים כי אנחנו צריכים וחסר , אלא אנחנו קונים כי אנחנו רוצים וכמה שיותר יותר טוב - לא משנה עד כמה אנו פוגעים בסביבה או בבעלי החיים .
כמוכן , גם כריתת היערות והריסת בתי הגידול של היצורים החיים פוגעת משמעותית בכמות היצורים החיים בכדה"א וגורמת להכחדות של המון מינים נדירים .
לסיכום , מה שאני באה להגיד שבעלי החיים כבר לא בעלי חיים , אלא אנחנו הבעלים שלהם ורוב האנשים פשוט מאמינים באמונה שגויה ביותר - שבעלי החיים נוצרו על מנת לשרת את צריכנו .
מטרתה של הצוות תהיה להעלות את המודעות לכל הנאמר לעיל ולהראות שאפשר להסתדר גם בלי להרע לבעלי החיים - ואפליו להסתדר מצויין ולהתרגל לאורח חיים בריא וטוב יותר .
הנה רעיון אחד שחשבתי עליו אתמול (ז"א , לא מועתק משום מקום)
אחד הרעיונות שלי לפרוייקטים של הצוות הוא שבוע צמחונות .
בשבוע הזה כל מי שיעלה על רוחו ינסה להיות צמחוני , ז"א : לא לאכול ביצים (רק ביצי חופש) , לא לאכול בשר , עוף ודגים .
בשבוע הזה ייפתח פורום בו כל אחד שרוצה להשתתף יכתוב מין יומן על איך עבר לו כל יום , הקשיים , הפיתויים , הנפילות ואולי יהיו גם כמה שזה יהיה להם קל .
המטרה בפרוייקט היא להראות - שכן , להיות צמחוני זה אפשרי ולהציע לאלה שעברו את השבוע בהצלחה ובלי סבל רב כ"כ לנסות עוד שבוע , ואז עוד שבוע , ואז עוד שבוע - בלי היומן , שהיומן יהיה אצלהם בראש וכמובן לכל עזרה או תמיכה יוכלו לפנות אלינו .
כי צמחונות זו דרך חיים
(הרעיון נכתב בקצרה רק כדי להעביר את המסר והמטרה (: )
*אני כמובן מציעה את עצמי לראש צוות . בגדר הצעה , כמובן שאם ההנהלה לא תרצה - אני מקבלת את זה ואשמח להצטרף לצוות עצמו .
יאללה צוות ירוק![]()