נכתב במקור על ידי
Grid
אז ככה, שלום לכל פורום דת וקבלה, אני מאוד מעריך את האמונה שלהם אבל אחרי שתקראו את זה האמונה שלהם תשתנה לעד!
אלוהים לא קיים, קיימים רק בני אדם ויש לי מספיק הוכחות לזה...
קודם כל בואו נתחיל מהתחלה!
בתנ"ך רשום שאלוקים ברא את האדם הראשון אוקיי, אז בואו רגע נחשוב בהיגיון, עם חוץ מחיות לא היו יותר חיים בכדור הארץ, איך נוצר הבאנדם הראשון בעצם? על איזה בסיס בדיוק הוא נוצר? חשבתם על זה פעם...עיזבו אתכם הסיפור עם אלוקים וכל זה, בואו רגע בתכלס נחשוב! כמו בני אדם הגיוניים, אם לא היו חיים בכדור הארץ לפני האדם הראשון אז איך האדם הראשון נברא?
התאוריה שלי זה שהיו חיים מחוץ לכדור הארץ שתרמו זרע מיוחד וככה למעשה נוצר האדם הראשון, אבל אי אפשר עדיין בוודאות לדעת איך נוצרנו אבל זה ממש לא מקופים וזה בולשיט אחד גדול! לפי דעתי האדם הראשון נוצר מחיים חוצניים, והאישה היא למעשה פיצולו של הגבר(לא 2 זרעים אלא זרע אחד שהתפצל לשתיים) וככה נוצרו גבר ואישה! אחרי שהחיים החוצנים סיימו את התהליך הם השאירו לנו רמזים בכל מקום בכדור הארץ למה הם למעשה יצרו אותנו! שזה למעשה להגן ולשפר את איכות החיים של כדור הארץ ולא יותר מזה!
בקשר לאלוהים, האם ראיתם אותו פעם שאתם מאמינים בו? אם בחיים לא ראיתם אותו בעיניים שלהם אז איך אתם יודעים שהוא קיים? על איזה בסיס הבאתם את זה? יש לכם הוכחות לכך שהוא קיים? תמונות? משהו...לא!!!!!!!!!!!!! אז אני ממליץ לכם להפסיק לחשוב על אלוהים אוקיי! הוא לא קיים וזהו, קיימים רק בני אדם וזהו!
ואחרי המוות לא קורה כלום, זה כמו מחשב, ברגע שהוא מת אז זהו....