קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אלוהים לא קיים = עובדה
    על ידי S.P.Q.R בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 64
    הודעה אחרונה: 02-05-2012, 23:32
  2. [שאלה] התחלתי בתחום העלת קבצים ויש לי שאלה מאוד חשובה
    על ידי arikrock בפורום כסף ברשת
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-10-2011, 15:59
  3. האם אלוהים קיים? הוכחה כלשהי?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 15-01-2011, 22:07
  4. [סיפור]האם אלוהים קיים? - מאוד מעניין
    על ידי דתh בפורום יהדות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 03:23
  5. האם קיים אלוהים?
    על ידי Jacoby בפורום יהדות
    תגובות: 116
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 00:44
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 54

השערה| אלוהים לא קיים ויש לי הוכחה מאוד חזקה לטענה הזאת!

משתמש מתחיל האוואטר של Grid
    לייקים
    1
    נקודות
    52

ברירת מחדל השערה| אלוהים לא קיים ויש לי הוכחה מאוד חזקה לטענה הזאת!

אז ככה, שלום לכל פורום דת וקבלה, אני מאוד מעריך את האמונה שלהם אבל אחרי שתקראו את זה האמונה שלהם תשתנה לעד!
    אלוהים לא קיים, קיימים רק בני אדם ויש לי מספיק הוכחות לזה...
    קודם כל בואו נתחיל מהתחלה!
    בתנ"ך רשום שאלוקים ברא את האדם הראשון אוקיי, אז בואו רגע נחשוב בהיגיון, עם חוץ מחיות לא היו יותר חיים בכדור הארץ, איך נוצר הבאנדם הראשון בעצם? על איזה בסיס בדיוק הוא נוצר? חשבתם על זה פעם...עיזבו אתכם הסיפור עם אלוקים וכל זה, בואו רגע בתכלס נחשוב! כמו בני אדם הגיוניים, אם לא היו חיים בכדור הארץ לפני האדם הראשון אז איך האדם הראשון נברא?
    התאוריה שלי זה שהיו חיים מחוץ לכדור הארץ שתרמו זרע מיוחד וככה למעשה נוצר האדם הראשון, אבל אי אפשר עדיין בוודאות לדעת איך נוצרנו אבל זה ממש לא מקופים וזה בולשיט אחד גדול! לפי דעתי האדם הראשון נוצר מחיים חוצניים, והאישה היא למעשה פיצולו של הגבר(לא 2 זרעים אלא זרע אחד שהתפצל לשתיים) וככה נוצרו גבר ואישה! אחרי שהחיים החוצנים סיימו את התהליך הם השאירו לנו רמזים בכל מקום בכדור הארץ למה הם למעשה יצרו אותנו! שזה למעשה להגן ולשפר את איכות החיים של כדור הארץ ולא יותר מזה!
    בקשר לאלוהים, האם ראיתם אותו פעם שאתם מאמינים בו? אם בחיים לא ראיתם אותו בעיניים שלהם אז איך אתם יודעים שהוא קיים? על איזה בסיס הבאתם את זה? יש לכם הוכחות לכך שהוא קיים? תמונות? משהו...לא!!!!!!!!!!!!! אז אני ממליץ לכם להפסיק לחשוב על אלוהים אוקיי! הוא לא קיים וזהו, קיימים רק בני אדם וזהו!
    ואחרי המוות לא קורה כלום, זה כמו מחשב, ברגע שהוא מת אז זהו....

אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תקשיב,מה שאתה עושה זה פשוט פעולת הסתה וזה לא כל כך מוצא חן בעיניי,כמו שכתוב בתורה :" איש איש באמונתו יחיה" לכל אחד מותר להאמין במה שהוא רוצה ובמי שהוא רוצה ואנחנו מכבדים זאת.
    לעניין הטענה שלך,אם אתה אומר שאלוקים הוא לא קיים ונברינו מחוצנים מהחלל,אני לא מזלזל בך אבל מדענים שהם קצת יותר חכמים ממך חשבו על זה לפניך ושלחו אנשים לחלל,אם התאוריה שלך היתה כל כך מוצדקת לא היו שולחים אנשים לחלל בכדי לבדוק אם יש חיים חוץ מכדור הארץ כי אם נבראנו מהחוצנים אז ככל הנראה הם חיים כי לפי מה שזכור לי בהסטוריה לא קרתה שום מהפכה מחוץ לכדור הארץ (בחלל).
    אז אני חושב "שהשערה" שלך היא שטחית,לא מוכחת וסתם מעוררת זלזול בבורא,אנשים לא מאמינים בו עד שהם מקבלים מכה,ומעניין למי הם פונים כשהם בצרה?נכון מוזר?זה מה שתמיד קורה חבוב.

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

W-T-F
    מה אתה רוצה לא הבנתי?
    רשמת פה 14 (כן, ספרתי) שורות של דברים סתמיים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

חחח חייזרים ראית שאתה אומר "ראיתם את אלוקים שאתם מאמינים בו?"
    אתה עושה לעצמך בושות אחי..

אם היינו רואים את אלוקים לא היה טעם לחיים.. כל דבר שהיית עושה היית אומר "לא נורא גם ככה מה שאמור לקרות יקרה בעזרת אלוקים"
    ולא היית עושה שום דבר בחיים האלה

הוא נותן לך זכות בחירה , להאמין בו או לא להאמין בו , תבחר מה שבא לך :]

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

ציטוט נכתב במקור על ידי Grid צפיה בהודעה
    אז ככה, שלום לכל פורום דת וקבלה, אני מאוד מעריך את האמונה שלהם אבל אחרי שתקראו את זה האמונה שלהם תשתנה לעד!
    אלוהים לא קיים, קיימים רק בני אדם ויש לי מספיק הוכחות לזה...
    קודם כל בואו נתחיל מהתחלה!
    בתנ"ך רשום שאלוקים ברא את האדם הראשון אוקיי, אז בואו רגע נחשוב בהיגיון, עם חוץ מחיות לא היו יותר חיים בכדור הארץ, איך נוצר הבאנדם הראשון בעצם? על איזה בסיס בדיוק הוא נוצר? חשבתם על זה פעם...עיזבו אתכם הסיפור עם אלוקים וכל זה, בואו רגע בתכלס נחשוב! כמו בני אדם הגיוניים, אם לא היו חיים בכדור הארץ לפני האדם הראשון אז איך האדם הראשון נברא?
    התאוריה שלי זה שהיו חיים מחוץ לכדור הארץ שתרמו זרע מיוחד וככה למעשה נוצר האדם הראשון, אבל אי אפשר עדיין בוודאות לדעת איך נוצרנו אבל זה ממש לא מקופים וזה בולשיט אחד גדול! לפי דעתי האדם הראשון נוצר מחיים חוצניים, והאישה היא למעשה פיצולו של הגבר(לא 2 זרעים אלא זרע אחד שהתפצל לשתיים) וככה נוצרו גבר ואישה! אחרי שהחיים החוצנים סיימו את התהליך הם השאירו לנו רמזים בכל מקום בכדור הארץ למה הם למעשה יצרו אותנו! שזה למעשה להגן ולשפר את איכות החיים של כדור הארץ ולא יותר מזה!
    בקשר לאלוהים, האם ראיתם אותו פעם שאתם מאמינים בו? אם בחיים לא ראיתם אותו בעיניים שלהם אז איך אתם יודעים שהוא קיים? על איזה בסיס הבאתם את זה? יש לכם הוכחות לכך שהוא קיים? תמונות? משהו...לא!!!!!!!!!!!!! אז אני ממליץ לכם להפסיק לחשוב על אלוהים אוקיי! הוא לא קיים וזהו, קיימים רק בני אדם וזהו!
    ואחרי המוות לא קורה כלום, זה כמו מחשב, ברגע שהוא מת אז זהו....
    בדרך כלל על דברים כאלה אני נותן תגובות בונות ומוסברות. אבל זה כל כך מטומטם עד שנורא קשה לי להאמין שבן אדם כתב את זה ברצינות אז אני לא חושב שאני צריך לבזבז על זה זמן.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלדד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר ראשון אחי לא כתוב בתנך איש איש אלה צדיק צדיק באמונתו יחיה זה דבר ראשון ועזוב אותו שיחשוב מה שהוא רוצה זה לא מעניין אף אחד מי שמאמין מאמין ומי שלא אז שיהיה בריא ויחיה איך שהוא רוצה זה נכון שאין לנו משהו שמוכיח שיש בורא לעולם אבל זאת אימונה ואני מאמין גדול בבורא עולם

משתמשת כבוד האוואטר של YellowGirl
    שם פרטי
    ניצן
    לייקים
    272
    נקודות
    2,330
    משפט מחץ
    להגיד את במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך

צדיק זה אחד שעושה מעשים טובים, אפילו אחד ולא איזה חרדי אם זה מה שאתה חושב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלדד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נכון אבל מה שכתוב בתנך זה צדיק ולא איש אז מה אתה מנסה להיות לי חכם עכשיו פשוט תיקנתי מישהו וזהו כי כתוב בתנך צדיק ומעניין לי ת...< מזה צדיק בשבילך רק תיקנתי לא באתי להראות חוכמה

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

חחחח דיי אל תעשה בושות לאתאיסטים שבאים לפה XDDD
    איך הגעת לרעיון המופרך הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אתה חי בסרטים החוצנים גם השאירו מפת מטמון אם נרצה למצוא אותם...
    לך חפש את החברים שאין לך יבן אדם מגעיל אחד מה אתה מנסה להסית אנשים!?!?? בעזרת השם שתחזור בתשובה...
    חוץ מזה שכחת להביא את התמונות של הזרעים של החוצנים ואת החוצנים אז גם לך אין הוכחות חוץ מבולשיט..
    לנו יש סיפורים שהם נגד הטבע ולכן זה נס משו שרק השם יכול לעשות...
    הרשמה חינם-כסף חינם

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלדד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

והוא עוד אומר שיש לו הוכחה אז איפה היא ?????????? עלאק זרע של חייזרים ואיפה יש לך הוכחה שבאנו מזרע של חייזרים מה יש לך סירטון של חייזרים ? ותבין שהגוף שלנו כל כך מורכב ויש כאלו שאומרים שבאנו מהטבע איך הטבע יכול ליצר אותנו איך הגוף שלנו מורכב ולכל פרט קטנטן שיש לנו בגוף הוא לא סתם הכל מורכב וזה רק מעשה של כוח עליון שיצר אותנו

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

האמת שיש תאורייה שמזכירה את דברייך ידידי,אבל היא אומרת שחוצנים הגיעו לכדור הארץ ולימדו את האדם הקדמון את כל מה שהוא צריך לדעת כדי לשרוד [לעבוד את האדמה,לרעות את העדר שלו וכו'].
    מצטער אם אני בוטה מדי,אבל התאורייה שלך אידיוטית ולא מתבססת על שום דבר.

אושרי,יש לך אין סוף גלקסיות וסה"כ שלחו לוויינים רק אל מערכת השמש[תתקנו אותי אם אני טועה] שנמצאת על גלקסיית שביל החלב[שוב,תתקנו אותי אם אני טועה].ככה שעדיין בודקים אם אנחנו לבד בעולם כי אין לדעת,יש אין סוף גלסקיות ובכל אחת מהן יש סיכוי זניח שיש בתוכן חיים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    האמת שיש תאורייה שמזכירה את דברייך ידידי,אבל היא אומרת שחוצנים הגיעו לכדור הארץ ולימדו את האדם הקדמון את כל מה שהוא צריך לדעת כדי לשרוד [לעבוד את האדמה,לרעות את העדר שלו וכו'].

אושרי,יש לך אין סוף גלקסיות וסה"כ שלחו לוויינים רק אל מערכת השמש[תתקנו אותי אם אני טועה] שנמצאת על גלקסיית שביל החלב[שוב,תתקנו אותי אם אני טועה].ככה שעדיין בודקים אם אנחנו לבד בעולם כי אין לדעת,יש אין סוף גלסקיות ובכל אחת מהן יש סיכוי זניח שיש בתוכן חיים
    אכן לויינים נשלחו רק למערכת השמש,ועכשיו יש את החללית הזאת שנוסעת למאדים,וכמו כן לווין טלסקופ חדש.
    יש מדענים שטוענים שלא הגיוני שיהיו חיים כל כוכבים אחרים יקום מכיוון שמערך החומרים שדרוש לקיום יצוריים חיים הוא כולכך גדול כך שמבחינה
    סטטיסטית הסיכויים שואפים לאפס.
    אבל אני ראיתי מאמר שסטיבן הוקינג פירסם,שבו הוא טוען שמבחינה סטטיסטית קיים סיכוי סביר לקיום
    חיים על פני כוכבים אחרים ביקום.
    אבל חיים אלו יהיו בעיקר בצורה של חידקיים.(גם החיים על כדור הארץ מאז החלו להתפתח עליהם חיים לפני 100 מליון שנה או משהו כזה
    אז 90% מהזמן החיים היו בצורת חיידקים בעלי תא אחד.
    סטיבן הוקינג עוד מגדיל ואומר שייתכן אפילו שחייזרים תבונתיים קימים שם,ואם אכן יהי קשר בינם לבין כדור הארץ
    אז זה יהי כמו פלישת האדם הלבן לאמריקה,הם במילים אחרות יקחו מה שהם רוציים מכדור הארץ ויהרגו אותנו אם הם ירצו
    ואנחנו לא נוכל להתנגד מכיוון שהם יהיו ברמה טכנולוגית הרבה יותר מתקדמת מאיתנו.
    לעומתו יש מדענים יותר מתונים ואומרים,שהסיכוי לחיים תבונתיים על פני כוכבי לכת אחרים הם הרבה פחות סבירים מאשר חידקים לדוגמא
    וגם אין מה לחשוש מפלישה,מכיוון שנסיעה בין כוכבית,היא יותר מידי יקרה,אם לא נמצאה דרך ליצור חור תולעת או חוקי פיזיקה לא יודעים.
    וגם כן למה שהחייזרים יבואו עד אלינו הרי יש כמאה מליארד כוכבים רק בגלקסייה שלנו,ויש יותר ממאה מליארד גלקסיות ביקום.

כמו כן יש את הניסוי הזה שלנסות לשלוח ולנסות לקלוט גלי רדיו מהחלל,כי הרי גלי רדיו מהירים כמו האור.
    והוא בדיוק חוגג 50 שנה הניסוי הזה,אבל הוא עדיין לא הפיק שום דבר נראה לעין.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלדד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה

את האמת גם אני מאמין שיש חיים בחלל כי כמו שאנחנו חיים בכדור הארץ ויש פה ים של חיות שנראות כמו מוטציות אז אין סיבה שגם בכוכב אחר אין וכמו שאמרת וזה נכון יש ים גלקסיות וים כוכבים אז הסבירות שיש חיים מחוץ לכדור שלנו הוא די ענקי ואפילו יכול להיות שהם ניראים כמונו לא חובה משונים אבל כמו שיש חיות שניראות מוזר אז הצורה לא ממש משנה ולא זאת שקובעת שאין חייזרים

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אגב,GRID,לתאורייה שלך אין שום ביסוס ולעומת זאת המאמינים שבינינו יכולים לבסס את בריאת האדם ע"י פתיחת ספר בראשית וקריאה מתוכו את הפסוקים שמורים על בריאת האדם.
    תתאמץ פעם הבאה יותר כדי להוכיח את נקודתך ולא סתם לזרוק השערות טיפשיות.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,770 | הודעות: 8,150,352 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect