קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-11-2008, 02:30
  2. [שאלה] WTF ?!?!?!?! למה הורידו אותי מניהול ?!
    על ידי inbar5320078 בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-03-2008, 22:52
  3. [שאלה] למה הורידו את VIP?
    על ידי Jack בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 03:50
  4. למה הורידו לי ת'גישות?
    על ידי Orel Abergel בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 19:16
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

WTF- למה הורידו לי גישה?

ברירת מחדל WTF- למה הורידו לי גישה?

למה הורידו לי גישה לפורום דיבורים? אני מאמין שהורידו לי גישה כי הפורום בכלל לא מופיע לי, תקשיבו זה פשוט מגעיל אם הורדתם לי את הגישה במקום להוריד את מי שאתם באמת צריכים להוריד (ואתם יודעים טוב מאוד על מה אני מדבר), בכל מקרה אני רוצה הסבר למה לי אין גישה לשם יותר.

ואם זה בקשר לאשכולות- כל אדם בעל הבנה מינימלית יכול להבין שהאשכול שלי לא היה צריך להינעל מלכתחילה.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 05-09-2010 בשעה 23:10.

2. קישורים ממומנים

UP מישהו?

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

אם הייתה מתלונן במשוב אנחנו היינו מחלטים עם היה "צודק" או "לא", לא לקחת את החוקים לידיים.
    ואל תגיד לי המנהלת נעלה לי או שהיא לא מבינה כלום זה לא מצדיק פתיחה של 4 אשכולות באותו נושא.

חיים זה מצדיק ועוד איך מצדיק, היא לא רצתה לחכות שמישהו מעליה יבוא וינעל אז למה שאני אחכה? הדיון שלי כן התאים לפורום דיבורים ובוא תבין גם למה: אני פתחתי דיון על מי צם ומי לא צם ביום כיפור והיא נעלה עם הסיבה: "פורום יהדות ודת", בדיון כתוב מי שצם ומי שלא צם זאת אומרת שאני רוצה לקבל דעות משני הצדדים, ואם הייתי פותח בפורום יהדות אז מן הסתם שצמים שם לא?

ובמקום להוריד לי את הגישה- עדיף שתורידו למי שיש עליו עשרות תלונות את הגישה-טיפה יותר הגיוני.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 06-09-2010 בשעה 00:03.

שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    חיים זה מצדיק ועוד איך מצדיק, היא לא רצתה לחכות שמישהו מעליה יבוא וינעל אז למה שאני אחכה? הדיון שלי כן התאים לפורום דיבורים ובוא תבין גם למה: אני פתחתי דיון על מי צם ומי לא צם ביום כיפור והיא נעלה עם הסיבה: "פורום יהדות ודת", בדיון כתוב מי שצם ומי שלא צם זאת אומרת שאני רוצה לקבל דעות משני הצדדים, ואם הייתי פותח בפורום יהדות אז מן הסתם שצמים שם לא?

ובמקום להוריד לי את הגישה- עדיף שתורידו למי שיש עליו עשרות תלונות את הגישה-טיפה יותר הגיוני.

זה לא מצדיק להספים נקודה .
    פתחתם קבוצה איך להפיל מנהל /ת בפרום דיבורים איך לא.
    אמרתי מקודם, אם הייתה פונה למשוב , היינו מחלטים אבל אתה החלטת אחרת .

אז רגע לא הבנתי אתה טוען שאני מספים ובגלל זה הורידו לי את הגישה לדיבורים? חחחחחחחחחחחח אפילו אתה לא יכול להאמין לטענה הזו, יש אשכולות שהם עצמם ספאם כמו שהמנהלת הזו פותחת: אם הייתם נתקעים באמצע הדרך? נו באמת זה לא אשכול ספאם, לא כל דבר קשור לפורום יהדות רק כי יש בו סוג של אלמנט של דת חד משמעית לא, ואם הנושא לא היה אמור להינעל אז סימן שהיא נעלה סתם והבעיה אצלה לא אצלי, אתה מוזמן להיכנס לדיבורים ולראות כמה נושאים נעולים סתם בלי סיבה העיקר שיהיה נעול. ועוד שאלה- ההורדת גישה הזו זה לתמיד ליום לא הבנתי איך זה הולך?

האשכול הזה אומר הכול- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=652547
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 06-09-2010 בשעה 00:15.

שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אז רגע לא הבנתי אתה טוען שאני מספים ובגלל זה הורידו לי את הגישה לדיבורים? חחחחחחחחחחחח אפילו אתה לא יכול להאמין לטענה הזו, יש אשכולות שהם עצמם ספאם כמו שהמנהלת הזו פותחת: אם הייתם נתקעים באמצע הדרך? נו באמת זה לא אשכול ספאם, לא כל דבר קשור לפורום יהדות רק כי יש בו סוג של אלמנט של דת חד משמעית לא, ואם הנושא לא היה אמור להינעל אז סימן שהיא נעלה סתם והבעיה אצלה לא אצלי, אתה מוזמן להיכנס לדיבורים ולראות כמה נושאים נעולים סתם בלי סיבה העיקר שיהיה נעול. ועוד שאלה- ההורדת גישה הזו זה לתמיד ליום לא הבנתי איך זה הולך?

יש אשכולות שהם עצמם ספאם כמו שהמנהלת הזו פותחת: אם הייתם נתקעים באמצע הדרך?
    הנושא יבדק

שאלה- ההורדת גישה הזו זה לתמיד ליום לא הבנתי איך זה הולך
    כרגע לחודש .

אז בוא נראה מה בדיוק קרה פה: פתחתי נושא, הנושא ננעל ללא סיבה, פתחתי חדש ואמרתי שזה קשור לכאן ושתחכה למישהו מעליה שיבוא וינעל גם הנושא הזה ננעל, פתחתי עוד אחד שוב ננעל, אז למה בדיוק היא לא עצרה ונתנה למישהו מעליה לנעול? השיקול דעת שלה כמו בעוד המון מקרים היה מוטעה, וחיים בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לא- יש משתמשים שנועלים להם ויש משתמשים שלא נקודה, אם תשיב לב כמה נושאים חסרי כל תכלית נפתחים בדיבורים אבל לא ננעלים ונושאים שבאמת יש על מה לדון בהם ננעלים, היא מנסה בכל דרך למנוע פעילות מהפורום הזה וכולם יכולים לראות את זה, אני הייתי פותח ביהדות אם זה היה מתאים לשם אם הייתי שואל: כמה זמן אתה צמים?\מי נשבר אי פעם? שאלות שיוצאות מנקודת הנחה שכולם צמים כי בכל זאת לא היו גולשים ביהדות אם לא, אז אם הנושא שלי היה אמור להינעל-תורידו את הגישה לחודש זה מקובל אבל אם לא אז זה ממש לא מקובל כי זה לא אמור להיות.

שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

אתה מבין מה רשמת פה? אני לא חוזר על עצמי שוב.

הנושא יבדק ואני הפנה את האחראי קט' להמשך טיפול .

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

העניין סגור.
    הנושא אכן שייך לפורום יהדות ודת.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,976 | הודעות: 8,151,558 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect