JR- ברוכים הבאים ל-PPV הראשון והאחרון של TNW בשם The End of The Road!
ג'רי לולר- זוהי רשימת הקרבות שלנו לערב,צ'אבו גאררו נגד אחד המתאבקים בקרב אלונקה על אליפות העולם במשקל קל,ג'ון מוריסון נגד יושי טאטסו על האליפות הבין יבשתית,המיז נגד ביג שואו בקרב מקלות סינגפור על אליפות ארה''ב,טאז תמשיך אותי מכאן!
טאז- אוקיי ג'רי,הערב גם אלופי הזוגות כריס ג'ריקו ומאט הארדי יתמודדו נגד ג'ון מוריסון ו-RVD ונגד טייסון קיד ודייויד הארט סמית' בקרב TLC משולש!בנוסף,אלוף העולם במשקל כבד והמתאבק האהוב ביותר על ה-GM שלנו,אביס יגן על האליפות שלו נגד אנדרטייקר בקרב בו לאנדרטייקר אסור להשתמש במהלך ''שערי הגינהום''!והמיין אבנט של הערב,הרוק נגד אדג' נגד שון מייקלס נגד טריפל אייץ' נגד מר אנדרסון בקרב סקראמבל של 60 דקות על אליפות ה-TNW!!!
JR-והנה הקרב הפותח של הערב,שלושת המתאבקים שעוד לא נקבע להם קרב להיום יתמודדו בקרב משולש,אני מדבר כמובן על זאק ריידר,ולדימיר קוזלוב ואיוון בורן!
קרב ראשון-זאק ריידר נגד ולדימיר קוזלוב נגד איוון בורן
VS
VS 
זאק ריידר נכנס!
ולדימיר קוזלוב נכנס!
איוון בורן נכנס!
המנצח:
איוון בורן אחרי שזאק ריידר עשה את הזאק אטאק על קוזלוב ואז בורן רץ אליו ועשה לו הוריקנה ואחר כך SSP לספירה!
טאז- אז הנה לכם!קיבלנו קרב פתיחה מצוין בו איוון בורן ניצח את הקרב הראשון שלו במהלך כל הליגה!
ג'רי- כל הקרבות שנותרו לנו עכשיו הם קרבות אליפות!
קרב שני-ג'ון מוריסון נגד יושי טאטסו על האליפות הבין יבשתית
VS 
ג'ון מוריסון נכנס!(עם RVD לצידו)
יושי טאטסו נכנס!
המנצח:
ג'ון מוריסון אחרי המונלייט דרייב והסטארשיפ פיין לספירה!
אחרי הקרב RVD נכנס לזירה לחגוג יחד עם מוריסון...
ג'רי- מוריסון עבר את החלק ה-''קל'' בהצלחה!
JR- עכשיו נותר לו לנצח את קרב ה-TLC המשולש יחד עם RVD!
קרב שלישי-צ'אבו גאררו נגד ??? בקרב אלונקה על אליפות העולם במשקל קל
VS ???
צ'אבו גאררו נכנס!
הוא נעמד בזירה ומחכה לשמוע מי יהיה יריבו...
לפתע,אריק בישוף מופיע על המסך הגדול ומדבר:
''צ'אבו כמו שבטח ניחשת,אתה תתמודד מול המתאבק היחיד בליגה שעוד לא נקבע לו קרב,ואני מדבר כמובן על דולף זיגלר!
בהצלחה דולף...''
דולף זיגלר נכנס!
המנצח:
צ'אבו גאררו לאחר שהוא השכיב את זיגלר על האלונקה,נכנס לזירה,עלה על הקורה ועשה משם את הפרוג ספלאש על זיגלר!!!ולאחר מכן דחף את האלונקה מעבר לקו הלבן!
בזמן שצ'אבו חוגג את האליפות שלו בזירה אריק בישוף מופע שוב על המסך הגדול:
''צ'אבו,צ'אבו,צ'אבו,היה עדיף לך להפסיד כבר עכשיו כדי שלא תצטרך לסבול עוד בהמשך הערב...עכשיו אתה לא הותרת לי ברירה אלא להשתמש בתוכנית ב' שהכנתי למקרה הזה...תכיר את היריב החדש שלך,קופי קינגסטון!אתם תתמודדו בקרב אחד על אחד רגיל על האליפות''
המוזיקה של קופי קינגסטון נשמעת והוא נכנס!
קרב רביעי-צ'אבו גאררו נגד קופי קנגסטון בקרב על אליפות העולם במשקל קל
VS 
המנצח:
צ'אבו גאררו אחרי שהתחמק מ-''טראבלס אין פאראדייס'',הפיל את קינגסטון ועשה לו את הפרוג ספלאש לספירה!
אריק בישוף מופיע שוב על המסך הגדול ומדבר:
''צ'אבו!אתה עברת כבר כל גבול!אתה לא מותיר לי ברירה,אני נאלץ לבטל את אליפות העולם במשקל קל!!!בוא למשרד שלי ברגע זה ותניח אותה על השולחן!''
צ'אבו מקבל מיק' ומדבר:
''לא!כל הליגה אני סבלתי את כל הקשיים שעשית לי!אז עכשיו,כשסופסוף הצלחתי להגיע להישג אמיתי למרות כל מה שעשית לי,אני לא הולך לוותר עליו!מצטער אריק...''
צ'אבו זורק את המיק' ומתחיל לברוח עם האליפות שלו החוצה!
בישוף צועק:
''מאבטחים,תתפסו אותו!!!''
בישוף מצליח לרוץ דרך הקהל ולצאת מהדלת למעלה בזמן שהוא עובר דרך מאבטחים רבים שמנסים לתפוס אותו,הוא מגיע ללובי של הבניין ויוצא דרך דלת הכניסה!בזמן שהמאבטחים רודפים אחריו,צ'אבו נכנס במהירות למכוניתו יחד עם אליפות העולם במשקל קל ומתחיל לנסוע!!!
בישוף ממשיך:
''איך נתתם לו לברוח ככה?!!
אף אחד מכם לא יקבל את המשכורת שלו החודש!''
JR- טאז?ראית את מה שקרה כאן הרגע!
טאז- אני חושב שכן!צ'אבו הוא אלוף העולם במשקל קל!
בישוף נעלם עצבני מאד מהמסך הגדול ועוברים אל מאחורי הקלעים...רואים את ג'ון מוריסון ו-RVD מדברים:
RVD: ''מוריסון,כבר עשית חצי עבודה,כל מה שנשאר לנו לעשות עכשיו הוא לזכות באליפויות הזוגות ואז נוכל ללכת לחגוג איפה שרק נרצה''
ג'ון מוריסון: ''זה לא יהיה קל כמו שאתה חושב,אנחנו נצטרך לתת את כל מה שיש לנו כדי לנצח את הקרב הזה''
RVD: ''אתה צודק,שיהיה לנו בהצלחה''
קרב חמישי-המיז נגד ביג שואו בקרב מקלות סינגפור על אליפות ארה''ב
VS 
המיז נכנס!
ביג שואו נכנס!
המנצח:
המיז לאחר שתקף את ביג שואו הרבה עם מקלות הסינגפור ועשה לו את הסקול קראשינג פינאלה לספירה!
אחרי הקרב המיז המשיך לתקוף את ביג שואו עם המקלות ואחר כך עזב עם אליפות ארה''ב כשחיוך על פניו!
טאז- המיז הצליח!הוא שמר על אליפות ארה''ב מהפרק הראשון בליגה עד עכשיו!
ג'רי- יכול להיות שהוא לא יהיה המתאבק היחיד שעשה את זה,אל תשכח שגם לרוק ואביס יש קרב הערב!
מאחורי הקלעים רואים את אריק בישוף ואביס מדברים...
בישוף: ''אביס,אל תדאג,הקרב הזה בכיס שלנו,חוץ מזה בלי ההכנעה של אנדרטייקר הוא חסר אונים!חוץ מזה,אל תשכח שאני ה-GM פה ואני יוכל לתת לך כמה קרבות חוזרים שתצטרך כדי לזכות!זה ממש לא בעיה!''
אביס: ''רק תן לי לעשות את מה שאני יודע והכל יגמר טוב...''
בישוף: ''אתה לא לבד אביס!גם אני חלק מהעסק פה ואל תשכח שאחרי הכל,אתה בעצם עובד שלי...''
קרב שישי-כריס ג'ריקו ומאט הארדי נגד ג'ון מוריסון ו-RVD נגד טייסון קיד ודייויד הארט סמית' בקרב TLC על אליפויות הזוגות

VS 
VS 

ג'ריקו והארדי נכנסים!
מוריסון ו-RVD נכנסים!
ההארט דאיינסטי נכנסים!
מנצחים:
אין!מוריסון וג'ריקו עמדו יחד על הסולם וכל אחד הצליח לקחת חגורה אחת!
אריק בישוף נכנס ונעמד על רמפת הכניסה עם מיק'!הוא מתחיל לדבר:
''לא,לא,לא,הכל הולך הפוך מאיך שהוא אמור להיות בערב הזה!
ג'ריקו ומאט,מוריסון ו-RVD אתם תתמודדו בקרב חוזר על אליפויות הזוגות!הפעם בלי ההארט דאיינסטי!הקרב שלכם יהיה קרב שולחן!הראשון שישברו בעזרתו שולחן,יגרום לטאג שלו להפסיד!''
בזמן שטייסון קיד ודייויד הארט סמית' יוצאים כולם מתארגנים לקרב...
קרב שביעי-כריס ג'ריקו ומאט הארדי נגד RVD וג'ון מוריסון בקרב שולחן על אליפויות הזוגות

VS 

מנצחים:
אין!RVD השכיב את כריס ג'ריקו על שולחן אחד ומאט הארדי השכיב את ג'ון מוריסון על שולחן אחר ו-RVD והארדי עלו שניהם על הקורות,RVD עשה את הפרוג ספלאש על ג'ריקו ומאט עשה את קפיצת הלג דרופ שלו על מוריסון באותו הזמן והקרב נגמר בתיקו!
אריק בישוף נכנס שוב פעם עם מיק'!הוא שוב מדבר:
''אתם צוחקים עליי?!
כל מה שאני רוצה זה שתהיה הכרעה לקרב שלכם!
יהיה ביניכם עכשיו קרב נוסף!הפעם קרב כלוב!הקרב הזה חייב להיגמר עם הכרעה!''
קרב שמיני-כריס ג'ריקו ומאט הארדי נגד RVD וג'ון מוריסון

VS 

מנצחים:
RVD וג'ון מוריסון!לאחר שבאמצע הקרב טייסון קיד ודייויד הארט סמית' פרצו את דלת הכלוב ונכנסו,הם תקפו את מאט הארדי,ג'ון מוריסון ו-RVD בזמן שכריס ג'ריקו הצליח לזחול החוצה דרך הדלת והשאיר את הארדי לבד מול מוריסון ו-RVD!לאחר שקיד וסמית' עזבו,מוריסון ו-RVD תקפו את הארדי בלי הפסקה והשאירו אותו שוכב במרכז הזירה,שניהם טיפסו על גג הכלוב ו-RVD עשה למאט את הפרוג ספלאש מהגג ואחריו ג'ון מוריסון עשה למאט את הסטארשיפ פיין מהגג!!!לאחר מכן שניהם טיפסו ויצאו מהכלוב!
ג'רי- RVD וג'ון מוריסון עם אלופי הזוגות החדשים לאחר שלושה קרבות ברציפות!
JR- אני לא מבין אך הם יכלו לשרוד את כל זה אבל הם הצליחו!
קרב תשיעי-אביס נגד אנדרטייקר על אליפות העולם במשקל כבד(לאנדרטייקר אסור להשתמש במהלך ''שערי הגיהנום'')
VS 
אביס נכנס!(עם אריק בישוף לצידו)
אנדרטייקר נכנס!
מנצח:
אביס!אחרי שהשופט היה מעולף ובישוף נכנס לזירה,אביס דחף את בישוף על אנדרטייקר וגרם לטייקר לתקוף אותו ואחרי זה אביס עשה לאנדרטייקר את הבלאק הול סלאם בזמן שהגיע שופט חדש וספר לניצחון!
אחרי הקרב,בזמן שאביס החל לעזוב עם החגורה ואנדרטייקר קם ונעמד בזירה,אריק בישוף לקח מיק' והתחיל לדבר:
''אביס!
אתה בגדת בי!
אתה השתמשת בי כדי לזכות באליפות העולם!אז...
הגיע הזמן שאני אבגוד בך!!
אתה תחזור לזירה לקרב חוזר נגד אנדרטייקר!לקרב להיקבר חי!!!''
קרב עשירי-אביס נגד אנדרטייקר בקרב ''להיקבר חי'' על אליפות העולם במשקל כבד
VS 
מנצח:
אנדרטייקר אחרי קרב שנמשך כחצי שעה.הוא עשה לאביס טומבסטון וגלגל אותו לתוך הבור ואז בישוף הגיע עם דחפור וכיסה את אביס בחול וגרם לאנדרטייקר לנצח!
JR- איזו תפנית מפתיעה בעלילה!בישוף,האיש שגרם לאביס לזכות באליפות העולם,גרם לו עכשיו להפסיד אותה לאנדרטייקר!
טאז- אנדרטייקר זוכה באליפות העולם במשקל כבד!בואו נראה מי הולך לזכות באליפות ה-TNW!
מאחורי הקלעים רואים את ג'וש מתיוס מראיין את מר אנדרסון לקראת הקרב שלו בהמשך הערב:
ג'וש: ''שלום,אני נמצא כאן עם אחד מחמשת המועמדים בקרב הסקראמבל של 60 דקות הראשון בהיסטוריה,מר אנדרסון.אז אנדרסון,קיבלת הזדמנות נוספת לזכות באליפות ה-TNW אך הפעם זה יהיה הרבה יותר קשה מהפעם הקודמת כי בנוסף לרוק יהיו עוד 3 משתתפים שנסו לזכות באליפות!''
אנדרסון: ''לא אכפת ל מהמועמדים האחרים ג'וש!אני המתאבק שהכי מגיע לו לנצח את הקרב הזה!לא סתם הצטרפתי לליגה הזאת,אני מתכוון לעזוב אותה בתור אלוף וזאת הזדמנות מצוינת לעשות את זה!''
ג'וש: ''אבל אל...''
לפתע אדג' מגיע ולוקח לג'וש מתיוס את המיק'!:
אדג': ''לך הכי מגיע?!לך?!אתה כבר קיבלת את הצ'אנס שלך והפסדת אותו!אני היחיד בקרב הזה שעוד לא קיבל צ'אנס לזכות באליפות ואני מתכוון לזכות בה בקרב הראשון שלי לא כמו כל שאר הלוזרים פה!''
אדג' עוזב את המקום...
קרב אחד עשר-הרוק נגד אדג' נגד שון מייקלס נגד טריפל אייץ' נגד מר אנדרסון בקרב סקראמבל של 60 דקות על אליפות ה-TNW
VS
VS
VS
VS 
המנצח:
אדג'!לאחר ששון מייקלס היה האלוף הנוכחי ונותרה דקה אחת לקרב,מייקלס וטריפל אייץ' היו בברול מחוץ לזירה והרוק עשה למר אנדרסון את הרוק בוטום בתוך הזירה,ברגע שהרוק בא כדי לספור את אנדרסון אדג' רץ אליו עם ספיר וספר לניצחון!
אחרי הקרב,בזמן שאדג' חגג את הזכייה בזירה,מר אנדרסון קם ולקח כיסא מחוץ לזירה!הוא נכנס לזירה ונעמד מאחורי אדג' בלי שהוא שם לב והתכונן לפגוע בו מאחורה עם הכיסא אבל ברגע האחרון הרוק הגיע ולקח לאנדרסון את הכיסא!הוא עשה לאנדרסון את הרוק בוטום וברגע שאדג' הסתובב וראה את הרוק מאחוריו הרוק הושיט לו יד ושניהם לחצו ידיים!!!
טאז- איזה סיום נהדר ל-PPV!אדג' הוא אלוף ה-TNW החדש!
ג'רי- ונראה שהרוק לא נוטר טינה על מה שקרה,כל הכבוד לו!
JR- אוקיי כולם,ה-PPV הענק הזה מגיע לסיומו וכך גם ליגת ה-TNW,בהצלחה בהמשך לכל המשתתפים!