אין סריקה צונזר ונעול
אין סריקה צונזר ונעול
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 10-09-2010 בשעה 15:29.
|
|
כבר עשיתי מדריך כזה...
נערך לאחרונה על ידי H4a6c19k5e18R; 09-09-2010 בשעה 21:11.
אח שלי קבל חח על ההשקעה אבל עזוב סטים בוא תביא תמסן שלך אני ילמד אותך שיטה יחודית לי לפרוץ משתמי מייפל בערך 20 משתמשים בשעה ל mu facebook וכו אבל לא פה בוא לסקייפ או לאיסי ותעלה לרמת פריצות חדשה ובבקשה לא להציף בפרטי כי אני לא אענה![]()
תודה אחלה מדריך
אח שלי בחיים אל תיתיאש מה אתה חושב לי זה בא בהוקוספוקוס התחלתי בקטן ואז קראתי עוד ועוד למדתי והפנמתי ועכשיו אני יודע זה כמו בית ספר רק שפה זה הרבה יותר קל ואין את הלחץ של המורים וכל השטויות שלהם תלמד בראש שקט תבקש פה מדריכים אני בטוח שישמחי להביא לך רק מה אתה דריך סבלנות זה המפתח![]()
מדריך טוב!
אתה ממש האקר ענק כבר
פורץ משתמשי מייפל!!! ווואווווו רק חבל שאתה לא יכול לדעת תסיסמא השנייה שיש שמה הפין קוד או איך שקוראים לזה
20 משתמשים בשעה אתה ממש תותח
בקיצר לא יודע אם אתה ציני או לא אבל אתה מפגר
בקשר לאשכול
גם פותח האשכול מפגר
1.הרסת לעצמך כי עכשיו חלק מהאנשים ישתמשו בקומבו שלך וייקחו משתמשים שיכלו להיות שלך
2. כל הפרוקסים שהבאת עד מחר לא יעבדו
3.לא הבאת סריקה צפה לנעילה
עריכה:אה הוא כבר בבאן
נערך לאחרונה על ידי eladking; 10-09-2010 בשעה 02:11.
eladkind מה אתה חש איזה גבר שמבין אתה בסך הכל איזה סקריפט קיד מסריח אתה לא חושב שאני פורץ עם קומבו ליסט מסריח רשמתי לך שיטה יחודית רק לי אז בבקשה תקרא את כל מה שכתבתי בפעם הבאה שאתה מגיב יא בוט אתה אפילו לא יודע מה זה קומבו ליסט נראה לי לך תלמד
ואז תחזור להגיב פה בגלל ילדים כמוך הרמה של הפורום ירדה בגלל טמבלים כמוך שסתם רוצים להעלות את הרף הודעות שלהם אז הם סתם מספימים
נערך לאחרונה על ידי Big Cash; 10-09-2010 בשעה 12:45.
חח עוד מפגר שחש את עצמו "big cash" "בוא תעלה לרמה פריצה חדשה" חח איזה כאפות אתה
"לא להציף אותי" מי יישמע איזה מבוקש אתה
שיטה יחודית רק לך אתה לא יודע html אפילו ובשביל שיטה יחודית צריך תוכנה יחודית מה שאין לך
לא פורץ עם קומבו ליסט חחחח אתה נראה לי לא יודע מה זה.. זה המשתמשים והסיסמאות שאיתם מנסים לפרוץ יחתיכת דביל
והאמת שהרמה ירדה בגלל ילדים כמוך שמגלים לכל אחד את השיטה לפרוץ "בוא למסן רמה אחרת של פריצה"
תעשה טובה ושתוק
ועוד אני מספים סתכל תאריך הצטרפות סתכל כמות הודעות.. אחח כמה מפגר יצאת בהודעה אחת
לפני חודש רק שאלת מה זה user list ומה זה word list
ילדה בכיתה ג' ודע את הפירוש
"יא בוט" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורץ לי משתמשי מייפל...
נערך לאחרונה על ידי eladking; 10-09-2010 בשעה 14:30.