קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] המחזור התשיעי של הליגה הספרדית יוצא לדרך!
    על ידי iTayAs בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-10-2010, 17:00
  2. [דיון] המחזור ה-7 של הליגה האנגלית יוצא לדרך!
    על ידי Taker בפורום כדורגל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-10-2010, 19:11
  3. [דיון] המחזור השלישי של הליגה האיטלקית!
    על ידי Taker בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-09-2010, 01:57
  4. [דיון] המחזור השני של הליגה הספרדית יוצא לדרך!
    על ידי iTayAs בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-09-2010, 12:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

המחזור השני של הליגה האיטלקית יוצא לדרך! 11-12.9

משתמש מתקדם האוואטר של Taker
    לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

ברירת מחדל המחזור השני של הליגה האיטלקית יוצא לדרך! 11-12.9

כבר בסוף השבוע הזה יחלו המשחקים הראשונים של המחזור השני של הליגה האיטלקית לאחר הפגרה הקצרה שהייתה.
    משחקי המחזור הזה אמורים להניב הרבה שערים לפי איך שהקבוצות שיחקו במחזור הקודם!
    הנה משחקי מחזור מס' 2:

VS

ברשיה,העולה החדשה שהפסיד 2:0 לפארמה במחזור הקודם,תנסה להשיג את הנקודות הראשונות שלה במשחק בית נגד פאלרמו שגם כן פתחה ברגל שמאל עם תיקו ביתי מול קליארי.
    שתי הקבוצות יבואו במטרה לנצח אך פאלרמו היא הפייבורטית לעשות זאת.
    הימור שלי:
    פאלרמו תצליח לצאת עם 3 נק' חשובות
    תוצאת סיום:
    3-2 לברשיה

VS

רומא עם ראניירי שאינו חזר מרוצה לאחר התיקו של קבוצתו נגד צ'זנה,ינסה להשיג ניצחון שרק לפני לא מעט זמן כינה אותה כ-''אחת הקבוצות הטובות בעולם''.
    לקליארי לא חסרים שחקנים מוכשרים שיכולים לעשות חיים קשם לרומא,חלק מהשמות המוכרים הם מרקטי,השוער שהיה מחוזר ע''י ארסנל במהלך חלון ההעברות,לאזרי הקשר הנהדר וננה החלוץ.
    הימור שלי:
    רומא תתעשת על עצמה ותנצח את המשחק
    תוצאת סיום:
    5-1 לקליארי

VS

קטאניה תארח את פארמה למשחק ראש בראש צמוד בו שתי הקבוצות ילחמו קשה.
    קטאניה,עם לופז בחוד תנסה להגיע למצבים מול שערה של פארמה ואף לכבוש שערים,אך פארמה היא לא מהקבוצות שמוותרות בקלות והיא הוכיחה זאת בעונה שעברה בכך שהצליחה לגנוב נק' מקבוצות צמרת כמו מילאן,אינטר ויובנטוס.
    הימור שלי:
    פארמה תמשיך עם היכולת הטובה ותנצח
    תוצאת סיום:
    2-1 לקטאניה

VS

צ'זנה,העולה החדשה שסיימה במחזור הראשון עם תיקו מפתיע מאד בחוץ מול רומא בעיקר בזכותו של שוערה שהציג יכולת מצוינת תארח בביתה את הקבוצה שנמצאת כרגע במקום הראשון,מילאן.
    מילאן,ככל הנראה תפתח עם הרכש היקר ביותר שלה העונה,זלאטן איברהימוביץ' בחוד וכנראה רוביניו יכנס גם כן במהלך המשחק וירשום את הדקות הראשונות שלו.
    במשחק הקודם מילאן שלטה בצורה מוחלטת במגרש מול לצ'ה וסיימה בתוצאת ניצחון מרשימה של 4:0.
    הימור שלי:
    מילאן תנצח ותישאר במקום הראשון
    תוצאת סיום:
    2-0 לצ'זנה

VS

שתי הקבוצות הללו רשמו תוצאת ניצחון במחזור הראשון,גנואה ניצחה 1:0 את אודינזה ואילו קייבו סיימה ב-2:1 מול קטאניה.
    גנואה לאחר מסע רכש מוצלח מאד תנסה להראות לאוהדיה שקבוצתם השתפרה מבעונה שעברה אבל מנגד קייבו שחוץ ממכירתו של מריו יפס הבלם למילאן לא עשתה הרבה בעונת ההעברות תנסה בכל זאת לגנוב ניצחון מפתיע מגנואה.
    הימור שלי:
    למרות שהיתרון הוא של גנואה אני אהמר על תיקו בין 2 הקבוצות
    תוצאת סיום:
    3-1 לקייבו

VS

אלופת הליגה האיטלקית כבר 5 שנים ברציפות וזוכת הטראבל בשנה שעברה תארח את אודיזנה בסן סירו.
    אינטר,עם בניטז על הקווים,לא הציגה יכולת טובה במשחק החוץ שלה נגד בולוניה ואפשר לומר אפילו יכולת גרועה לאחר ששתי הקבוצות הגיעו למצבים שווים במשחק ביניהן.
    למרות זאת,גם אודינזה לא הפתיעה לאחר שהפסידה לגנואה בחוץ ביום חלש של חלוצה די נטאלה.
    הימור שלי:
    אני מאמין ומקווה שאם אודינזה תילחם כמו שצריך ותגיע למצבים היא תוכל לסחוט תיקו מאלופת אירופה
    תוצאת סיום:
    2-1 לאינטר

VS

אולי המשחק המרכזי של המחזור הזה.יובנטוס עם מאמן חדש והרבה מאד שחקנים חדשים ומוכשרים יארחו בדל אלפי את סמפדוריה המצוינת שניצחה את לאציו 2:0 במחזור הקודם.
    כגודל הציפייה של אוהדי יובנטוס כך גודל האכזבה שלהם,לאחר שהם ציפו לפחות לנצח את בארי במשחק שאמור היה להיות בשליטתה של יובנטוס קיבלו הלם לאחר שהפסידו 1:0 מפצצה לרשת שסטורארי שוערה לא הצליח להדוף.
    הימור שלי:
    יובנטוס תמשיך היכולת הגרועה ותפסיד לסמפדוריה
    תוצאות סיום:
    תיקו 3:3

VS

לאציו עם שחקניה המוכשרים יארחו את בולוניה שפתחה טוב את עונתה למשחק ראש בראש.
    לאציו,תנסה להשיג 3 נק' מהקבוצה שסיימה בתחתית הליגה בעונה הקודמת.
    מנגד,קבוצתו של די ואיו וחבריו יגיעו עם ביטחון עצמי רב לאחר שיצאו מרוצים מאד מהתוצאה שהם הצליחו להוציא מול אינטר.
    הימור שלי:
    המשחק יגמר בתיקו לאחר משחק מאוזן יחסית
    תוצאת סיום:
    3-1 ללאציו

VS

לצ'ה,הקבוצה הממוקמת במקום האחרון בליגה נכון לעכשיו,תארח את הויולה עם ג'ילארדיניו בחוד.
    פיורנטינה,קבוצה שהגיעה לשלב שמינית הגמר של ליגת האלופות בשנה שעברה תגיע בשביל לנצח את המשחק הזה לאחר תיקו מאכזב בביתה מול נאפולי לאחר משחק מותח מאד.
    הימור שלי:
    פיורנטינה תנצח את לצ'ה החלשה
    תוצאת סיום:
    1-0 ללצ'ה

VS

נאפולי,ללא בלאסי המורחק,יארחו את בארי בביתם.
    בארי עלולה להגיע מעט שאננה מדי לאחר שהופתעה בעצמה מכך שהצליחה לנצח את יובנטוס במחזור הקודם.
    לעומתה,נאפולי,למרות מכירתו של קוואגליארלה בעונת ההעברות תנסה לנצח את המשחק,ולדעתי זה לא יהיה לה כל כך קשה.
    הימור שלי:
    נאפולי תנצח את המשחק
    תוצאת סיום:
    תיקו 2:2
    נערך לאחרונה על ידי Taker; 13-09-2010 בשעה 17:10.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Taker
    לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

המחזור השני,הסוער והמפתיע של הליגה האיטלקית הגיע לסופו עם תוצאות מדהימות שאף אחד לא ציפה להן!
    רומא מפסידה 5-1 לקליארי לאחר שהורחק לה שחקן,מילאן מפסידה לעולה החדשה צ'זנה 2:0 בחוץ ואינטר עוקפת את שתיהן לאחר ניצחון בית של 2:1 על אודינזה וזה רק על קצה המזלג!
    אז קיבלנו מחזור שופע בשערים עם 39 גולים מצוינים!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

היה מחזור מצוין, היו הרבה שערים ואחלה משחקים !

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect