אני חושב שאתה מדהים באמת, ואני מעדיף ידידות שלי בגלל שאני מכיר אותן יותר יודע מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחת אז המדריך הזה נהדר תודה כוכב!!
אני חושב שאתה מדהים באמת, ואני מעדיף ידידות שלי בגלל שאני מכיר אותן יותר יודע מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחת אז המדריך הזה נהדר תודה כוכב!!
|
|
"בטח אסור לנו לעשות את זה" אתה מתכוון לעשות מין סוג של קינו אקסלישן יד גב צוואר נשיקה או משו בסגנון... לא הבנתי מה הבעיה לגעת לה ביד ... כאילו מה ללטף אותה יענו..?
ועוד שאלה... אם אני קודם יוצר מתח מיני בשיחה אדבר איתה על נשיקה ובנות.. ואז עושה רוטינת בושם יעבוד? לפי דדעתך כמובן
בקשר לשאלה הראשונה,כן,זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו.
שים לב שזה עוזר אם אתה האדם שמגיב לזה ראשון ,אם אתה תיגע לה ואז היא תדחה אותה ורק לאחר מכן תגיד "בטח אסור לנו לעשות את זה" הסיכוי שהיא תזרום יורד משמעותית (זה עדיין עדיף על לנסות לשכנע אותה עם משפט כמו "אל תדאגי זה יהיה נעים" או משהו כזה ).
בקשר לשאלה השניה,אין לזה נוסחא או משהו...אתה משתמש ברוטיניות כשאתה מרגיש שאתה צריך,אם לא,פשוט תנשק אותה מתי שמתאים לך.
אוקי מגניב B) ואתה מתכוון שנגיד אני אלטף אותה ואפסיק ואז יגיד בטח אסור לנו לעשות את זה או שאגע ימשיך ויגיד את זה
היא גם חסרת בטחון הילדה הזאת.. בייחוד עם בנים
אם היא מתנגדת אז אני אומר את זה- הפעם הבנתי?
סבבה מדריך מצוין.. יום רביעי נבדוק אם הוא עובד
חחח מדריך מגניב תודה
בדיוק היום עשיתי את זה לידידה שלי, ניסיתי לבדוק האם זה פועל ואני מצליח לשלב כמה רוטינות חדשות לשיחה שיראו אמיתיות לגמרי.
באתי לידידה שלי בזמן מקיף, התחלתי לדבר איתה לאט לאט ..שילבתי רוטינות אפילו היא : הוסיפה דברים מעניינים לשיחה.
בו זמנית השתמשתי בקינו וקיבלתי די הרבה lol.
ואפילו המצאתי לה כזה : " את יודעת איך אני אוהב שיער ארוך " ובאתי והתחלתי לשחק לה לכמה שניות ומאז היא נותנת לי בחופשיות לשחק ..
אך חשוב מאוד! אל תיצרו קשר עין בזמן המגע ואל תתייחסו, תעבירו נושא תדברו על כל דבר מפגר..אבל אל תשתקו ותיצרו קשר עין בזמן קינו.
נערך לאחרונה על ידי idocohen; 14-09-2010 בשעה 08:47.
מאמרים בנושאי פיקאפ - [ שלי ]
אתם רוצים לצאת מתכננים דברים, ופתאום אין לכם חשק - הפיתרון
שפת גוף של בחור מצליח ( אלפא ) - שלבים ואימונים לפני יציאה לשטח
זה לא משנה כרגע, הסיטואציה הביאה אותי למצב כזה שבקלות אתה יכול להתפתח משם מידידה למשהו יותר טוב מזה.
אבל חשוב מאוד להגיד, אם יש לכם ידידה שאין לה ראש פתוח אז באמת חובה לשאול אותה לפני, פעם אחת עשיתי דבר כזה לידידה שלי.
ולא שאלתי, היא קצת נלחצה ואמרה לי לא מתאים לגעת ודברים כאלה.. למדתי לפעם הבאה לא לעשות שטויות כאלה ;]
מאמרים בנושאי פיקאפ - [ שלי ]
אתם רוצים לצאת מתכננים דברים, ופתאום אין לכם חשק - הפיתרון
שפת גוף של בחור מצליח ( אלפא ) - שלבים ואימונים לפני יציאה לשטח