אני אדלג על " איך הגעתי לפיקאפ " כי זה לא מעניין אף אחד!
אני אספר לכם על ה"סט" הראשון שלי (המרכאות הן כי אני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה ממש סט אבל בכל זאת משם התחלתי ).
הסיפור המקוצר : הייתי AFC , הכרתי את הפיקאפ , בזבזתי שנתיים מהחיים שלי על קריאת מאמרים שלא הועילו לי באותו שלב ( אני אסביר בהמשך למה הכוונה ).
עד שנתקלתי במשפט :" AFC עם ידע בפיקאפ הוא עדיין AFC" שהוסבר כך : מי שמשנן מאמרים ולא יוצא לשטח הוא AFC.
אחרי שראיתי את המשפט הזה החלטתי לצאת לפארק שם ראיתי זוג בנות , בהתחלה היססתי לגשת, אבל החלטתי שזה עכשיו או לעולם לא (סלחו לי על הדרמטיות).
ניגשתי אליהן עם שפת גוף מאוד בטוחה ואיטית, קשר עין וכו' וככה הלכה השיחה :
אני : היי (עם חוסר בטחון מוחלט)
HB'S: היי ?
אני : תקשיבו , אתן יכולות לעזור לי במשהו ? (התכוונתי לספר על בעיה שיש לחבר שלי ואני צריך דעה נשית ... לא הייתי אמור לפנות ככה בכל מקרה )
אחת מהן : לא!
אני: מה ? (הייתי מופתע ... ביצ'ית בDAY GAME? לפי מה שהבנתי זה בד"כ לא קורה )
היא:אבא שלי פה.
חשבתי לעצמי: wtf?!?!? היא חושבת שאני עומד לאנוס אותה או משו ? או שפשוט לא נעים לה ?
אני : אז מה?
היא : אני לא רוצה להסתכן .
אני חושב: אוקי , היא חושבת שאני עומד לרצוח אותה או משו ... לברוח.? לא... והמשכתי לחייך
אחת מהן אמרה לשניה : מי זה?
השניה ענתה לה: מאיפה שאני אדע?
ואז הן אמרו לי : מה אתה רוצה? אולי תלך?
אני : מלמלתי משהו כמו : אתן פשוט חסרות ביטחון ופשוט נמאס לי מזה ! , הסתובבתי והלכתי .
למרות שדחו אותי ... חזרתי (לא היו עוד סטים בסביבה ) הבייתה.
כל הדרך חייכתי ולא האמנתי שעשיתי את זה !
למרות שלא ניגשתי בביטחון , עשיתי את זה , המטרה הושגה ואני לא צריך לעשות תוכנית שתבזבז לי חודש מהחיים כדי להתגבר על הפחד הזה ( זה מה שהתאים לי ).
והכי חשוב : מעכשיו אני יכול לגשת לבחורות ולדעת שלא יהרגו אותי!
המסר שלי לכל מי שעדיין לא פתח סט : אל תצפו להצלחה בפעם הראשונה , אל תצפו אפילו שיתייחסו אליכם , סביר להניח שידחו אתכם בצורה קשה וברוטאלית ביותר! ואולי אפילו יותר קשה משלי! ... יצאתי די בזול ... בכל אופן מה שאני רוצה להגיד זה שלמרות הדחייה אתם תרגישו מעולה ויהיה לכם חיוך שלא תצליחו להוריד מהפנים! מה גם שתבינו שלמרות הדחייה נשארתם בחיים , למדתם מטעויות ,עשיתם צעד מאוד חשוב בחיים ויצאתם לסארג' נוסף ביום למחרת (במקרה שלי ) או שפתחתם עוד כמה סטים באותו ערב !
אל תבזבזו לכם זמן מהחיים על קריאה שלא תועיל לכם בשלב הזה ! אם לא תשברו את פחד הגישה אף שיטה לא תעזור לכם !אז בין אם זה DC או סטיילייפ צ'אלנג' או מה שאני עשיתי או כל דבר אחר שיעזור לכם לגבור על פחד הגישה ... קחו את הרגליים שלכם ממסך המחשב וצאו כבר החוצה ! כי אף אחד לא יעשה את זה בשבילכם!!!
והכי חשוב : צאו עכשיו!
לא משנה כמה מוטיבציה קיבלתם מהמאמר הזה צאו עכשיו כי עם הזמן המוטיבציה נעלמת ואתם תתחילו שוב לפחד אז פשוט צאו החוצה ופתחו את הסט הראשון שאתם רואים בלי תירוצים!

ציטוט ההודעה