אם גומרים בקונדום ואז ממשיכים עוד קצת כשעוד לא הוצאת אפילו
אז.. מה הסיכונים?
אם גומרים בקונדום ואז ממשיכים עוד קצת כשעוד לא הוצאת אפילו
אז.. מה הסיכונים?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
אינלי זמן לערוך כי אני עף ולא יהיה לי מחשב לזמן הקרוב
אז תנו לי לנסח מחדש ובבירור
אם אני לובש קונדום.
ואני בתוכה.
וגמרי בתוכה [כשהקונדום עלי]
אני יכול להמשיך לעבוד למרות שהקונדום מלא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לא מומלץ עלול להיקרע/לנזול מהצדדים
ממש לא מומלץ
בוודאי שזה לא מומלץ
אבל עד כמה זה נורא
אגב, נגיד שהפין לא יצא אפילו במעט מן הקונדום
הכל אותו דבר רק יצא מעט זרע בתוכו
הסיכון הוא שהזרע יצא בדרך כל-שהיא מהקונדום, וזה קורה בקלות ברגע שהכל חלק, הקונדום גם מתנפח קצת בגמירה ויש סיכויים גבוהים יותר שהוא יקרע (למרות שזה פחות סביר), הדאגה שלך צריכה להיות שבטעות הקונדום ירד חלקית או שמעט זרע יצא ולא תדעו בכלל.
טוב
רק רציתי לדעת אם קורה משהו חד משמעי שנגיד כמה שניות אחרי שאתהה גומר אז נהיה בקונדום בלאי שימוש או משהו בסגנון
טוב, אני מסודר. אתם מוזמנים לנעול
נעול.