היום אני בכיתה י"א, עד כיתה ט' לא היו לי אפילו ידידות.. הייתי ביישן רצח - כאילו כמעט ולא מדבר אפילו.. לכן הייתי חייב לעשות משהו.
אז ניסתי להעלות את הביטחון העצמי.. לא בדקתי כלום באינטרנט כי לא חשבתי שיש דברים כאלה.. אז המצאתי לעצמי תרגילים וחייבתי את עצמי לדבר עם אנשים שאני לא מכיר, לעשות לעצמי בושות בקניונים וכזה.
בהתחלה זה לא הפחיד, לא יודע אפילו למה, אבל אחר כך התחיל להעלות לאט לאט הביטחון העצמי ונהיה קצת יותר טוב.
עדיין הייתי ביישן וחסר ביטחון.
כיתה י' זה היה המהפך, התחלתי לעסוק בספורט-ריצה ולנגן בגיטרה (כיוונתי את עצמי לתחביבים שלא כל אחד בוחר) ומה שעשיתי הכי הרבה התחלתי לדבר עם כולם.. לא משנה על מה, בושווות ממש רציניות בקניונים
הביטחון העצמי גדל מאוד.
לא מזמן הגעתי לפורום הזה (מתוך זה שרשמתי "בטחון עצמי" בגוגל חח) וגיליתי עולם שלם, עולם שלא ידעתי שקיים, אני הייתי בטוח שיש בן אדם שנולד עם זה ויש בן אדם שנולד בלי זה.. לא ידעתי שאפשר ללמוד את זה.
עכשיו לבעייה::
כשאני מדבר עם קבוצה אני זורם והכל, כולם מקשיבים לי וכו', אבל כשאני לבד אפילו עם ידידה, קשה לי למצוא דברים לדבר עליהם.
-- -- איך אני יכול לשפר את זה? -- --
אם זה ביטחון עצמי אז אני יעשה את DC (למרות שאני יחייב את עצמי לעשות את זה כי אני חייב להעלות את הביטחון העצמי למעלה).
מצטער על החפירה.

ציטוט ההודעה