|
|
די נו אתם יפי נפש...
שיש עובדים זרים אז כל אחד אומר הם לוקחים לנו את מקומות העבודה ואנחנו מובטלים במדינה שלנו על חשבונם...
אבל בחיאתתת מישהו באמת היה עובד בתור פועל בניין 18 שעות ביום בשביל מחיר כזה? או מטפל סיעודי.. או כל דבר אחר?!
אף אחד ישראלי לא היה עושה תפקיד שעובדים זרים עושים אז זה טוב פה לכולם פשוט אף אחד לא מודה בזה
”אתה עכשיו במקום מסתור
מחכים כבר שתחזור
שוב אלינו במהרה
שוב אלינו חזרה
לו העם היה מחליט
על הווה ועל עתיד
היית איתנו לתמיד
אחי גלעד שליט..”
אתה יודע מה זה שואה ?אתה משווה גירוש של אנשים שנמצאים כאן בצורה עבריינית (כן כן ,הם שוהים בלתי חוקיים..משמע עברו עבירה)
לרצח ולהתעללות במיליוני יהודים על ידי הנאצים שהגדירו אותנו כתת אדם?שהגדירו שאנחנו לא יכולים לפתח תרבות ולשמר תרבות?ובגלל זה יש להשמיד אותנו?
ואם כבר אז הנאצים שאפו למדינה יודנריין אז בבקשהה..אנחנו לא שואפים למדינה נקייה ממישהו שנמצא כאן באופן חוקי
אני לא זוכרת שמישו רצה להשמיד עובד זר או שוהה בלתי חוקי... אבל אל תתלהבו שלמדתם מילה חדשה-שואה.
"לאלה שכאן שבנו כבר תחיים שלהם.."? אני מניחה שגירשו יהודים מגוש קטיף ומישובים אחרים לא קמת וצעקת שזה לא בסדר כי הם כבר בנו תחיים שלהם.. שאגב הממשלה והמדינה יישבה אותם שם כי זה עזר למדינה ליישב תארץ, ואז לא התאים למדינה אז היא גירשה אותם..
להעיף כאילו הם חיות?ראית פה רכבות משא?מישו התייחס אליהם כחיות?
ואם ההורים שלה לא רשאים לשהות בארץ משמע שהיא לא יכולה להיות כאן מבחינה חוקית,אז מה נשמע כל כך לא הגיוני?
ודיברתי פה רק על הגיון וחוק,לא על דעתי האישית..שאם היא הייתה מיושמת במדינה אז הייתה לנו מדינה יותר טובבה,תאמיינו ליי![]()
”אתה עכשיו במקום מסתור
מחכים כבר שתחזור
שוב אלינו במהרה
שוב אלינו חזרה
לו העם היה מחליט
על הווה ועל עתיד
היית איתנו לתמיד
אחי גלעד שליט..”
בגלל זה צריך להקשיב לי
צריך להעיף אותם לכל המדינות המוזרות שלהם כדי שלא ישרצו לנו במדינה
ולהשאיר כמה אלפים בארץ כדי שיהיה למקרה הצורך
כי עובד זר שהוא לא עובד- הוא סתם זר, ואני לא מדבר עם זרים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
יופי יופי
עכשיו תתחילו לעשות פה מלחמת עולם על ריב על השואה ואיך זה מתקשר
יאללה חירבנתם תנושא
עד עכשיו היה מצחיק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נערך לאחרונה על ידי זוהר; 30-10-2012 בשעה 19:58.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
תפסיקי לנסות לצאת חכמה
את לא למדת כלכלה
אין לך מושג על מה את מדברת
ואם עד עכשיו את לא הבנת אנחנו מדברים על
עובדים זרים
לא על אנשים שבאים מצ'רקסיה בשביל לישון ברחוב
בישראל כמעט ואין אנשים צעירים שמוכנים לעבוד בעבודות כפיים
ואנשים שכן רוצים לעבוד רוצים הרבה כסף (לא שזה רע)
ויש כאלה שהם פשוט עצלנים (מניסיון)
זה פשוט לא משתלם
בקיצור הנקודה היא שללא העובדים הזרים האבטלה הייתה גודלת ב40% תוך 3 שנים
וזה יגרום לעוד אבטלה בגלל שהרבה עסקים יפשטו רגל
ד"א לא את לא רוצה לסבן זקנים במיוחד לא בשביל 4000 בחודש