טוב, אז ראיתי שכולכם פה פושעים רציניים שגונבים סטים ופורצים לערבים, אז החלטתי לפתוח תחום עניין
חדש ותמים קצת יותר - פריצת חשבונות לאתרי הורדות (MU RS HF MS). למה זה יותר תמים? כי כשאתה
פורץ אתה לא משנה שם משתמש וסיסמא, אלא רק משתמש בזה בנוסף למשתמש המקורי וכך הוא לא נפגע
וכולם יצאו מרוצים(טוב... נו... אולי האתר לא ישתין משמחה).
אז אין לי כח לכתוב הכל גם לאלו ביננו שלא יודעים להשיג רשימת פרוקסי נורמאלית וקומבו / רשימת משתמשים
ראויה לשמה. אני מניח שיש לכם כבר:
בנוסף, נא להוריד שתי תוכנות:
- פרוקסי
- קומבו או רשימת משתמשים
- רמת משכל של שימפנזה דיסלקטית
http://www.multiupload.com/60HC89O8NW
http://www.multiupload.com/U62SYC7M3A
ועכשיו למדריך:
תחלצו את 2 התוכנות ותפעילו את villain
לכל tab הכרחי שמתי תמונה עם הסברים
- אם יש לכם רשימת משתמשים בנפרד וסיסמאות בנפרד אז פה תטענו את רשימת המשתמשים
- ופה את הסיסמאות
- אם יש קומבו אז סמנו את הקוביה הקטנה ותוסיפו את הרשימה. תחת delimiter שימו את התו שמפריד בין שם משתמש לסיסמא
- כאן תטענו את רשימת הפרוקסי שלכם
- כאן במהלך ההרצה יופיעו הפרוקסים שעבדו, לחיצה על send תשלח אותם ותחליף את רשימה 1. יש אפשרות לסרוק מראש בתוכנה אך זה מיותר, פשוט כשזה מסיים סבב תלחצו send.
- כאן תבחרו את מספר הסוקטים שרצים במקביל
- כאן כמה זמן מחכים לתשובה מהסוקט לפני שמחליפים proxy
- אם טענתם רשימת משתמשים, פה יש לכם אפשרויות סינון שונות ומשונות. הכי חשוב זה name as password, לחיצה עליו תבדוק עבור כל שם משתמש את הקומבינציה user:user
- כנ"ל לגבי סיסמאות
- אם טענתם קומבו אז יש לכם פחות אפשרויות משחק. אם זה מפריע לכם בחיים אז תשמשו ב Raptor .
אפשר לקנפג את הפרופיל של האתר אליו אתם רוצים לפרוץ לבד, זה מסובך יחסית ומיותר כי:
- תלחצו Load, בתיקייה של התוכנה יש תיקייה בשם profiles, הכנסו אליה ותבחרו את האתר אליו אתם רוצים לפרוץ, בלי להסתבך
אחרון חביב:
תלחצו על log כדי שאם התוכנית תקרוס / תכבו את המחשב וכו' תוכלו לשחזר את הפריצות שלכם.
כעת תלחצו על start בצד ימין למטה והתוכנית תרוץ. בטאב list options תראו את הפריצות שלכם אם היו.
התוכנה השנייה שהבאתי משמשת לבדיקת המשתמשים שפרצתם, האם הם premium ואם כן עד מתי
תוצאות:
בלילה אחד פרצתי מעל 10 משתמשים ל - megaupload עם יותר משלושה שבועות, אחד platinum לכל החיים ועוד אחד עם 600 ימים עד לפרעון
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!
והכי חשוב: קרדיט ליוצר התוכנה
StaCkOver
דרך אגב: אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים עם המדריך, מצידי אפילו להביא עליו ביד (אם זה עושה לכם את זה), רק תביאו קרדיט לי על הכתיבה ול-StaCkOver על התוכנה

(טוב... נו... אולי האתר לא ישתין משמחה).

ציטוט ההודעה

ספוילר: