קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] החזרה של פול ברר בסמאקדאון 24/9
    על ידי -Max- בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-01-2011, 00:27
  2. [דיון] החזרה של פול ברר
    על ידי -Max- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-09-2010, 17:51
  3. [סרטון] אנדרטייקר קובר את פול ברר
    על ידי -Max- בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-07-2010, 16:12
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-04-2009, 00:50
  5. [דיון] פול ברר
    על ידי RKOLegend בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-07-2008, 15:31
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

פול ברר מגיב על חזרתו לWWE

משתמש משקיע האוואטר של DdueGenerator
    שם פרטי
    Tommy
    לייקים
    1
    נקודות
    33
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    לכל בן אדם נורמאלי יש חמישה חושים. לערסים יש שבעה - החוש שילינג והחוש שרמוטה..

ברירת מחדל פול ברר מגיב על חזרתו לWWE

פרסי "פול למוכ"ז" פרינגל יש כתב בלוג חדש באתר שלו לגבי חזרתו WWE על הפרק של אמש של ליל שישי סמאקדאון. הנה חלק ממה שהוא כתב:
    איפה אני מתחיל את החברים שלי? אני מניח שאנחנו צריכים ללכת עם הגירסה "דייג 'סט" של הקורא ", שכן לאלה מכם לבקר כאן לעיתים קרובות יודע אני יכול לקשקש על. בואו לחתוך רק כדי לרדוף אחרי. לפני כארבעה חודשים קיבלתי שיחת טלפון של אנשים יצירתיים WWE שואל אם יש לי עניין לחזור לחברה.
    כמובן זה תפס אותי לגמרי בהפתעה.
    פשוט לקחת צעד אחורה לרגע, רבים מודעים לכך שאשתי נפטרה שלושה קרבות עם סרטן, ב -31 בינואר 2009; ואת החיים שלי לקח חלק מרכזי פונה הבאות כי החיים הטרגי משתנה האירוע.
    היינו נשואים 30-שנים.
    מאז היציאה שלי מ-WWE ב Great American BASH ב -24 ביוני 2004, לא היה לי גרוש כמעט עצמי היאבקות מקצועית לחלוטין וחזר במשרה מלאה להלוויה שירות, אשר חלקם עשויים שלא להבין כי יש לי תואר המתים מדע אני חוקי מורשה הלוויה מנהל Embalmer.
    הצלחתי קטן הלוויות ו המשרפה כאן על חוף המפרץ.
    בתחילת האביב של שנת 2010, החלטתי לבדוק את המים היאבקות Pro שוב, והתחיל לעשות כמה אירועים עצמאיים, החתמות חתימה, וכו ', בכל רחבי הארץ, כדי לראות אם התשוקה עדיין היתה שם בשבילי. כמובן שזה היה, וזה תמיד יהיה. גיליתי את זה עושה את האירועים הללו לקחו אותי הרחק הבדידות שאני חווה בלי אשתי, דיאנה.
    אני ממש נהנה שוב; ובימים אלה אם זה לא כיף, אתה יכול להשאיר אותי מחוץ לזה.
    במהלך שש שנים הייתי במרחק של ה-WWE זה יהיה אנדרסטייטמנט גדול לומר כי הרבה דברים השתנו מאז חתמתי על החוזה הראשון שלי שם ב -22 בדצמבר 1990. התחלנו במשא ומתן להחזרת שלי. עדיין היו לי ספקות רבים אם זה היה מה שבאמת רציתי לעשות.
    באמצעות תפילה הרבה, ושיחות עם בני המשפחה הקרובה והחברים הקרובים, החלטתי שאם כל חלקי הפאזל נפלו למקומם, כי זה היה אמור להיות.
    הייתי צריך לטוס פיטסבורג, הרשות לעבור בדיקות גופניות ונפשיות העיקריים; אשר לאכזבתי, כל התוצאות הגיעו בחזרה חיובית. השאלה הסופית שלי לעצמי היתה ... "מה אשתי המנוחה דיאנה היה רוצה שאעשה?". תשובה זו היתה הקלה של כל ... היא היתה אומרת, "תזיז את התחת שלך בחזרה על הכביש!".
    אז ....
    ... הנה אני כאן.
    החוזה שלי ממש נכנסה לתוקף ב -1 באוגוסט, ונשבעו לשמור על סודיות, זה היה קשה מאוד לשמור על כל כך הרבה אנשי הקשר שלי לדעת מה העתיד הולך להחזיק בחנות בשבילי.
    רבים שאלו על הפרטים של החוזה שלי, כמו אורך של זה, אפילו פרטים כספיים וכד '. סליחה לא תקבל כי מידע סודי ממני. אני חייב לומר כי סעיף בחוזה שלי מאפשר לי להמשיך לעבוד האירועים עצמאית, אם אני רצון, וכל עוד הם אינם מפריעים עם התחייבויות WWE שלי. bottomline היא שאני מחשיב את עצמי בר מזל מאוד, בגיל הרך של 56, כדי לקבל הזדמנות נוספת בחלק העליון של המשחק שלנו.
    אני מבורך באמת.
    SmackDown שלי מחדש הבכורה החברה הוקמה כדי להיות מודבק הערב העבר יום שלישי, ב Bloomington, אילינוי. להגיע לשם, השהייה במלון דיסקרטי, sneeking אל המקום, ואת מסתתר באזור ההלבשה עד הזמן שלי במקרה בא, הוא סיפור על עצמו.
    רוב מתאבקים על כרטיס באותו לילה אפילו לא יודע אני הייתי שם.
    עידן חדש החל בחיי. ואני יש לך את האוהדים שעשו את פרינגל פרסי / פול תווים למוכ"ז להודות. על אף האמור, אלה בתוך World Wrestling Entertainment הממשיכים להם את היכולות אמון הישן שלי בבית הספר. זה לא משנה אם זה נמשך שבוע, חודש, או חמש שנים ויותר.
    זה כל טוב.
    כמו תמיד, אני עושה כמיטב יכולתי כדי להישאר נגיש לכם רבותיי, ואני עושה לקרוא לענות על כל הדוא"ל שלי על בסיס עדכני. למרבה הצער, לא תוכל לקבל את התשובות ממני כי ייתכן רצון.
    אני רק אומר את זה כאילו זה עם התנצלויות לא
    Dude Generator -
    Generats the Dude inside

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

עצה קטנה,
    לא כדאי להעתיק את כל הטקסט באנגלית אל המתרגם של גוגל, ואז להעתיק הכל לפה.
    אתה מוזמן לקרוא את מה שהבאת ולהבין למה.
    נעול.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,049 | הודעות: 8,151,631 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect