הן עושות את זה בצורה לא מודעת בגלל שמטבעם להימשך לגברים אחרים במקרים מסויימים.אתה חייב להבין שבחורות ממשיכות לחפש גברים אחרים, גם כשיש להן חבר (חלק טוענים שהן עושות זאת גם כשהן נשואות).
הן עושות את זה בצורה לא מודעת בכלל ואם תבוא אליהן בטענות הן לא יבינו מה אתה רוצה מהן!
העיקרון פה הוא לשמור על הכבוד העצמי. על הזין שלי מה שהם עושות - יש להם חבר והם מודעות לכך.
גם בחורות נוטות לשמור על הכבוד שלהם. במידה ותתמקד על מישהי כל הערב במסיבה כלשהית במקום לתת תשומת לב לחברתך, היא תשים לב ותצדד בך את זה בסוף הערב.
"אם יש לך חברה אינך פטור מפיק-אפ, להיפך, נכנסת לסוג של מחוייבות בעניין!" - זה לא מחייב להמשיך בפעולות הפיקאפ.
יש כמה כלים בודדים הקשורים לתחום והם קשורים להתחלה עצמה עם הבחורה.
כשזה מגיע לקשר רציני, נכנסים אוטומטית לפריים של חבר - אם זה בלספק אהבה והנאה עם החברה וכו'.
העקיצות מגיעות באופן אוטומטית. לא חושבים על מתי ואיך לעקוץ, זה פשוט לא עובד ככה.
נהנים מהרגע איתה. וברגע שמרגישים צורך לעקוץ - עוקצים. אנלא מדבר על נגים, אלה יותר על עקיצות מצחיקות.
'אני אוהבת את זה.. חח' - 'אוהבת לקבל כאפות. אני מבין.' - ופשוט לזרום עם זה.
'זה ממש הפתיע אותי..' - 'לגלות שאת שובבה? זה בסדר, אני מודע לזה.' - עם שפה גוף שמשדרת את זה בצורה מצחיקה.
העיקרון פה הוא להנות מהרגע - ולא לחשוב על איך ומתי. זה לא פיקאפ - זאת מערכת יחסים.

ציטוט ההודעה