אהלן חברים, דבר ראשון אני חדש פה, אז שלום לכולם.
אני בן 20.
הפורום נראה בנזז.. =] הרבה חברים נמצאים פה, הרבה מאוד מידע ונראה שיש פה חברה ממש מקצועיים.
אז לעניין:
יצאתי לדייט עם איזה מישהי שלקחתי ממנה מספר כמה שבועות לפני בפאב (מאז דיברנו קצת בטלפון), היא גרה רחוק ממני ותכלס בבית שלה לא היה מצב אינטימי.. בסוף החלטתי שהחלטתי שאני אנשק אותה חשבתי לנסות איזה טריק שקראתי עליו בספר בל סטייל רוטינת הנשיקה:
"רוצה לנשק אותי"
כן- מנשק
לא- 'למה חשבת שאני רוצה לנשק אותך'
אולי- 'מנשק'
קיצר היא אמרה כן והוסיפה איזה שליל עלי- בתכלס זה לא השפיע עלי מבחינת מצב רוח אבל אני חושב שאו שלא השתמשתי בזה נכון או שפשוט לא כדאי להשתמש בזה יותר.
(היה KC שניה אחרי שהיא התחילה לצחוק פשוט הלכתי על זה)
דבר שני:
אני עושה הרבה NC בזמן האחרון אבל אני לא ממש מצליח להביא את הבחורות למצב של פגישה, יש חוקים מסויימים? כמה זמן אחרי להתקשר? או SMS? וכמה ימים אחרי צריך להזמין אותה להפגש?
דבר שלישי:
היא גרה די רחוק, יש דרך שאתם מכירים לגרום לה להגיע אלי? (אין לה אוטו) ולי אין כוח לסוע עד לשם כל פעם, גם אם אין איזה רוטינה אולי יהיו לכם רעיונות
דבר רביעי:
כשאני יוצא עם חברים במטרה לסרג', אני לא זוכר איזה טקטיקה או משהו קבוע בראש, אני פשוט זורם ובתכלס מקווה שהתת מודע שלי יזרים את הכל (תכלס מיסטרי משווה בין אומנויות לחימה לאומנות פיתוי- באומנות לחימה מרוקנים את הראש, אז זה מה שאני מנסה לעשות)
יש לכם איזה שיטה בשביל לזכור טקטיקות וכו'? או אולי ככה זה עדיף?
דבר חמישי:
מי מוביל בתחום בארץ? מי המיסטרי וסטייל שלנו?
קיצר מקווה שנצא לסרג' מתישהו ביחד![]()

ציטוט ההודעה