קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון תדמית] שייטת 13
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 15:45
  2. סרט תדמית על אז"מ כל ה שרצית לדעת על אז"מ
    על ידי Jason בפורום תעופה אזרחית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 10:43
  3. סרטון תדמית לישראל שהכנתי..
    על ידי nissanel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-08-2006, 22:01
  4. תדמית
    על ידי ACM בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-03-2006, 02:01
  5. בעיה- שינוי תדמית
    על ידי Woody Boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 15:31
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 32 מתוך 32

תדמית מושכת - עמוד 3

קשה להסביר מה זה אלפא בלי לראות אחד כזה באמת...
    אבל לפי דעתי, אלפא זה לאו דווקא האחד שמחייך לכולם וחברתי לכולם, אלפא זה אחד שיש לו תפיסת עולם חזקה מאוד והוא לא מפחד להגן עליה. אלפא זה אחד שלא ילחץ לדבר עם אנשים (לא משנה בכלל מי - בר רפאלי או ברק אובמה) כי הוא יודע מה הוא רוצה מהם ומעצמו, הוא יודע למה הם באמת מקבלים את הכוח שלהם ומה הם שווים באמת (לפי תפיסת העולם שלו) ושואף לתקשר עם אותם אנשים כדי להשיג את המטרות שלו. אלפא זה אדם חכם (לאו דווקא אחד שיודע מתמטיקה), אחד שיש לו את הכשרון הזה לדעת מה לעשות בכל מצב ולהוציא את המיטב מכל רגע. ובנוסף לכל זה, אלפא הוא גם בן אדם, גם מהצד הפגיע שלו (הוא יכול להיעלב, הוא לא איזה אל חסר רגשות) וגם מהצד המוסרי שלו (כבר יצא לי לראות הרבה מזוייפים בלי מוסר ומצפון שמשיגים בנות - הם לא אלפא לדעתי).

לסיכום - אדם מושך זה אדם שיודע מה הוא רוצה מעצמו ומאחרים בחיים שלו וינסה לקבל את זה, ובכל זאת להיות בן אדם בדרך.

אתה צודק זה לא אומר.... אבל אי אפשר להגיד שזה לא גורם משמעותי הסיכוי של גבר בן 18 לסגור עם מישהי בת 25 (כמובן אם הוא לא משקר לגביי הגיל) לדעתי הוא נמוך עד כמעט אפסי... לגביי מישהי בת 30-35 זה שונה כי עם היא מסכימה על מישהו צעיר 18,20.22 זה כבר פחות קריטי לה ההבדל
    אמונה מגבילה.
    אני בן 17, שלשום (אני חושב) בפסטיבל "צובחוץ" בחיפה התחלתי עם ברמנית בת 24, קיבלתי צ'ייסר חינם, את הטלפון שלה ונשיקה על הדרך. אני אומנם נראה יחסית מבוגר, אבל אמרתי לה בן כמה אני ובכל זאת הייתה אחלה סגירה.
    ואגב, היא לא הראשונה שאני סוגר עם הפרש גילאים כזה.
    נערך לאחרונה על ידי inverter; 29-09-2010 בשעה 17:07.

2. קישורים ממומנים

וואו כמו שטויות נאמרו כאן, אני בספק אם ישראליות הן הבחורות הזורמות במקום השני בעולם וחוץ מזה איך בכלל אפשר לעשות על זה סקר?! מאיפה הקרצתם את השטויות האלו, זה דבר ראשון.

דבר שני, גיל זאת אמונה מגבילה מאוד, אני התחלתי עם המון בנות שאני שם כסף שהיו מבוגרות יותר ממני וזה עדיין לא מנע מהן לתת IOI'S, זה שעבדתי על ההתחלות שלי ועל הפתיחים זה משהו אחר, שלא לדבר על כך שהתחלתי עם מישהי בת 24 שהסתבר שהיא נשואה!

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,698 | הודעות: 8,151,280 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect