אגוז או מגלן? ותגידו גם למה....
אגוז או מגלן? ותגידו גם למה....
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
|
|
אגוז ומגלן עושים בערך אותו דבר.
באגוז יש טיפה יותר משוגעים (גולנצ'יקים בכל זאת), ובמגלן קצת יותר אשכנזים.
שתיהם טובים לפחות באותה מידה, הלוואי ותצליח להגיע, מאוד קשה.
בואו נעשה הבדלה, אגוז צהובים כמו מגלן, שהכומתה לא תבלבל אתכם
מגלן זה סוג של נ"ט. אין יותר מידי מה להרחיב, יש להם תפקיד שונה בעיקרון מהתפקיד של אגוז. אגוז זה לסחוב הרבה על הגב. הרבה.
הרבה מאוד הסוואה, עבודה (עפ"י היעוד בכל מקרה) מאוד שחורה.
שתי היחידות מאוד מכובדות, מסלול מאוד קשה, ובסכ"ה אין הרבה מה לבחור בינהן, בעיקר כי המסלול בדרך אליהן שונה.
זה לא שיש סיכוי שתתקבל לשתיהן ותחליט מה בא לך.
מגלן עוסקת באיסוף מודיעין...אגוז היא יחידת קומנדו יבשתי אך בשנים האחרונות הכוח שלה הולך ויורד והיא הופכת יותר ויותר כמו לגדוד.
שתיהן מרימות משקלים אדירים שמגיעים ל80 ק"ג לפעמים.
חובש קרבי
אתה יכול לקרוא מה שכתוב באינטרנט, או להקשיב לשמועות וסיפורים.
כשאני כותב, זה על סמך ידע ודאי. עבדתי עם שניהם ואני יודע בדיוק מה כל אחת מהיחידות עושה.
מה שאסור לספר ולחשוף באינטרנט אני לא חושף.
כמובן שיש הבדל, אחרת היו מקבצים אותם לאותה יחידה. אבל תנאי השטח שאליהם היחידות הללו מיועדות זהים, כך גם פעולות הבט"ש (ביטחון שוטף).
כמה חארטות והנפצות עפות פה באוויר...80 קילו על הגב? מה אתה פאקינג חי בסרט? מה עשית מאגוז לוחמי על?
לא הרבה יכולים להתחרות בצהובים של מגלן, וגם לעשות מסלול של שנה וחצי בשביל להפעיל נ"ט או לעשות כל "יעוד מיוחד אחר" זה לא כזה שווה לדעתי, יחידה מלאה בפוזה וואסח בעיקר..כמו שהרוב פה מכירים אותה, לא מפתיע..
אגוז גם רחוקה מאוד מלהיות יחידת קומנדו יבשתית, עזבו ת'לוקשים שמנסים להאכיל אותכם המורעלים באינטרנט והסלוגנים שלהם..הכל חארטה, כולה עובדים קצת עם SP וצבעי פנים עשו מהם יחידת קומנדו.
והיום כבר כל הצבא הופך לגדוד, כל הגדסרים, אגוז ומגלן שעושים מארבים למוות וכו'
לא הייתי מתייחס בכזה זלזול ליחידות האלה.
כן, יש להם לפעמים עבודת בט"ש של גדוד.
אבל כן, הם עושים מבצעים מיוחדים, מבלי לפרט יותר מדי.
זה לא היה מתוך כוונה של זלזול, זה פשוט מה שאני מכיר וממה שאני ראיתי ביחידות האלה ולא ממה שקראתי עליהם באינטרנט, להכניס אנשים קצת לפרופורציות..בכל מקרה הן לא סתם נקראות יחידות מובחרות וברור שבאופרטיבי יש להם יעודים חשובים, בבטש עכשיו, כמו כמעט כל הצבא, אין מה לעשות כולם עושים פחות או יותר אותו דבר, אם זה קו, אם זה סטטיות וכו'
פשוט אנשים התחילו להנפיץ מלא דברים על היחידות האלה וזה ממש ממש לא ככה