החיים יפים![]()
החיים יפים![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 15:25. סיבה: נוחות הקוראים
|
|
דבר ראשון, זה באמת החלק הכי קל.בעיקר בגלל שאפשר לתרגל אותו כל הזמן, עם כולם (חברים, משפחה, אנשים רנדומלים ברחוב).
דבר שני, בגלל שאין לך שיטה מוגדרת, הלוגיסטיקה שלך חייבת להיות מושלמת. אתה חייב לדאוג שכל הדברים הקטנים מסביב מסודרים.
כמה דוגמאות -
אתה חייל אז כרגע ביגוד לא נמצא כל כך גבוה ברשימה, כי גם ככה אתה לובש מדים.
תמצא מקום טוב להיפגש בו עם אנשים, ותצא לשם כמה פעמים עם אנשים שאתה מכיר, תראה שאתה באמת אוהב את המקום, ויהיה לך מקום שנוח לך לקבוע בו. מומלץ למצוא מקום עם משהו שמייחד אותו. (מקום עם פנקייקים טובים, או וופל בלגי טעים).
תזכור בכל שלב, אם יש לך סיבה טובה לעבור לשלב הבא, ואתה מוביל - היא תלך אחריך. זה אומר שאם ישבת איתה לוופל בלגי ב4 בבוקר אחרי הפאב (כי "יש לי מאנצ'יז עצבני, את בחורה של פנקייקים או וופל בלגי?"), ויש לך סרט טוב בבית - אתה יכול לשאול אותה אם בא לה לבוא כי ("טוב שמעי, זה קלאסיקה, את חייבת לבוא לראות. אני אקפיץ אותך הביתה אחר"כ.."). העיקר הוא על הסרט. מבין את החשיבות של הלוגיסטיקה?
קצת מסובך להסביר טכניקות שיחה דרך תגובה בפורום, אבל ברמה העקרונית יש שלבים לשיחה שאתה חייב לעבור בהם.
פתיח שחייב להיות אנרגטי ומזמין, ראפור בסיסי, התעניינות, הצגת סיטואציה והובלה לסגירה. כשמה שבאמת חשוב זה שלא תנהל שיחה בשביל השיחה, תנהל שיחה מתוך מטרה מסויימת. אם אתה במועדון, המטרה היא להוציא אותה מהמועדון, אם אתה ברחוב המטרה היא לגרום לה לשכוח ממה שהיא בדיוק עושה, ולשנות אווירה מהרחוב (ללכת לשבת בבית קפה עובד), מבין את הפרנציפ? תמיד תוביל לנקודה מסויימת. איך מובילים?
יש מליון ואחת טכניקות, חלק כתבתי באיזה פוסט במאמרים, חלק אחר כתבתי במאמר הגדול שכתבתי, חלק אני דוחף פה בתגובות ולפעמים לאנשים במסנג'ר, פשוט צריך לאסוף כמה טכניקות ולתרגל אותן, הן עובדות. מבטיח.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 17:28.