שלום לכם
נרשמתי רק עכשיו לפורום הזה,בדרך כלל אני צופה בו
קוראים לי רועי בן 23,אני גר בחולון ואני מלמד בחטיבה בתל אביב כמורה מחליף.
לאחרונה עברו עליי החודשים הטובים ביותר בחיים שלי,אני אפרט..
אני לא הרבה יוצא מהבית גם בצעירותיי למועדון,כך שאני יחסית חדש לי כל העניין הזה ואני מאוד מתרגש
כמו שאמרתי אני מורה מחליף בחטיבת הביניים,שנה שנייה.
הכרתי את המורה לצרפתית והתפתח בינינו אקט מיני.
היא בת 25,אני סבור שהיא עולה מצרפת לפני 7 שנים ביחד עם אחותה בת 22 ואביה.
תמיד היה לנו קשר ופיתחנו שיחות,אנחנו הכי צעירים כמורים לפי מה שאני יודע,ואני מרגיש כלפיה אהבה רצינית כבר הרבה זמן
אני אתחיל לפרט:
הכל התחיל בתחילת החופש הגדול.
אחותה של המורה עובדת במועדון בתל אביב,וערב אחד החלטתי ללכת למועדון.פגשתי שם את הקולגה שלי,המורה לצרפתית
אמרנו אחד לשני שלום ולא התעסקתי בה יותר מדי..
בסיום המסיבה אני נשארתי בין האחרונים,והמורה השתכרה קצת.היא התחילה להתקרב אליי ולגעת לי בחולצה,גם אני הייתי קצת שיכור ופשוט התנשקנו.התנשקנו נשיקה צרפתית,הנשיקה הכי טובה שהייתה לי בחיים,היא הייתה כל כך להוטה כנראה מהאלכוהול,ממש הרגשתי שהיא עוד שניה בולעת אותי.
היינו בין האחרונים,לא היה אף אחד במועדון אז היא הצמידה אותי לקיר ופשוט התנשקנו.במועדון היה חדר קטן כזה עם מיטה,נסחבנו לשם וסגרנו את הדלת וכבר הרגשתי שאנחנו הולכים לעשות משהו(פעם ראשונה שלי שאני מגיע למצב כזה)
הורדנו את הבגדים,אני נשארתי עם התחתונים וגם היא,היא הייתה מאוד פתוחה ואפילו הורידה את החזייה,שוב כנראה בגלל האלכוהול.
והיא דיי "שמרנית" נקרא לזה ככה,אני לא תיארתי אותה ככה.
בקיצור כמעט עשינו אהבה,שלחנו ידיים לכל עבר,לתחת לגוף והתנשקנו ככה דיי הרבה זמן.
אני חייב להגיד שממבט ראשוני לא עושה רושם שהיא כזאת,גם לא עושה רושם שהיא כל כך יפה,התאהבתי בה כמובן בהתחלה כי פשוט היה לי כיף איתה.
שראיתי אותה ערומה פשוט הרגשתי שאני עם הבחורה הכי יפה בעולם.יש לה גוף כל כך יפה,לא רזה ולא שמנה מדי,בול.הציצים שלה יחסית גדולים,הטבור שלדעתי אחד הדברים הכי מושכים אצל האישה פשוט יפהפייה,בקיצור בחורה מושלמת
ממש עליתי עליה והתנשקנו,הרגשתי קצת את האלכוהול אבל זה לא הפריע
אבל אז עצרנו כי שמענו רעש והבנו שיש מישהו במועדון..
אני התחבאתי והיא שמה חזייה מהר ויצאה לראות ואחותה רצתה לסגור את המועדון
היא הייתה בשוק שהיא ראתה אותי בהתחלה אבל היא גם מכירה אותי
היינו שתויים מדי כדי לנסוע ברכב אז נשארנו במועדון והתכרבלנו
למחרת דיברתי איתה,אמרתי לה שאני באמת אוהב אותה כבר הרבה זמן ופתחתי בפניה את הלב.לשמחתי היא גם אמרה שהיא מרגישה מאוד בנוח איתי ושהיא רוצה שנמשיך להיות ביחד..
עד עכשיו אנחנו ביחד כבר 4 חודשים.
לא שיחזרנו את מה שקרה במועדון, טיפה התרחקנו אבל המשכנו לשמור על קשר.כל פעם שהיינו נפגשים היינו מתפנים לקצת רגעים אינטימיים..
היא בחורה מדהימה באמת,באה מבית טוב,חינוך טוב וגם יחסית לעולה מצרפת(כמובן היא יהודייה לכל דבר) היא מדברת מצויין.
אחרי חודש עדכנו את ההורים,אצלי לא הייתה שום בעיה הם אפילו שמחו.
אצל אבא שלה הוא בהתחלה קצת כעס בגלל ששמרנו את זה אבל הוא מכיר אותי מכמה מילים שהחלפתי איתו,וגם הוא הסכים.
סיום החופש הגדול,תחילת הלימודים.
לפי מה שאני יודע אסור שיהיה זוג בעבודה ולכן שמרנו על זה דיי בסוד,דיי התרחקנו בזמן העבודה
עד אתמול:
אתמול בשעה 2 וחצי בסיום הלימודים פגשתי אותה באחד המסדרונות,בקושי היו תלמידים ומורים
היו לה הרבה דברים ביד,תיק ושקית אז עזרתי לה לעלות את זה לאוטו.לפני זה קרה משהו
אחת השקיות בטעות נפלה לה והיא הרימה את השקית.אני במהלך הלימודים דיי התאפקתי מלשמור איתה על קשר מיני אבל לא יכולתי
היא התכופפה וראו לה את התחת ואת התחתונים ואתם יכולים לתאר מה קורה.
התחלנו להתנשק ומהר נכנסנו לשירותים,נשיקה קטנה כזאת לא ארוכה כל כך.
עזרתי לה להביא את הדברים לבית שלה ואחר כך יצאנו לבית קפה.
אנחנו כבר 4 חודשים ביחד וצריכים להתקדם,אנחנו לא ילדים
התחלתי לדבר איתה עלינו ופלטתי לא בכוונה(למרות שרציתי את זה) את הנושא של לעשות ילדים.היא בהתחלה ערערה אבל היא בסוף הסכימה.זה היה הרגע הכי מאושר ביותר בחיי
אנחנו מוכנים לילד,היא עובדת כמורה,למשפחה שלה יש כסף נגיד כך ואני אמצא עבודה יותר טובה בעתיד.
אמרתי שהיא גרה ביחד עם אחותה,אז אחותה מפנה בשבילה את הבית בחמישי וקבענו לחמישי בערב שנעשה ערב אינטימי שננסה לעשות ילד,כי ביום שישי אין לנו עבודה.
יש לי הרבה חסכונות בבנק כך שאם הכל יילך טוב אנחנו נתחיל חיים חדשים
אתמול בערב אחותה גם לא הייתה בבית,אז "התכוננו" לזה קצת,להכיר אחד את השני יותר טוב מבחינת מיניות
אנחנו נפתחנו אחד לשני,ועשינו קצת תרגילים להתכונן כדי שהגוף לא יהיה זר לנו.למשל אני נישקתי לה את החריץ בתחת ואת הציצי ואת הטבור,כמובן התנשקנו וממש נפתחנו אחד לשני.אני מאוד אוהב אותה והיא אותי
אני לא בן אדם שרגיל לצאת ליציאות ומסיבות,בצעירותיי הייתי יחסית סגור.
באמת החיים מסתדרים,בגיל צעיר כבר מצאתי אהבה עם קולגה מהעבודה(אני מקווה שכבר לא כי אני מחפש עבודה יותר טובה)..
אני ממש שמח להעניק חיים לילד,אני מאוד מקווה שביום חמישי הכל יילך בצורה טובה.
פירקתי קצת,אני אשמח לתגובות

ציטוט ההודעה