הוא אומר לי שהוא בדרך עליי ושאני לא אתחיל בלעדיו.
אני עדיין בתנוחת דוגי נשענת על יד אחת, הגב קעור והיד השנייה בין הרגליים.
היד מלטפת את הדגדגן בתנועה סיבובית אטית, מתענגת על רגע ונאנחת לי בשקט,
היד מוצאת את דרכה חזרה על הכוס הרטוב שלי, מחדירה אבצע אחת בפנים לאט ומרגישה את החום המתפזר בכל הבטן התחתונה.
ואז מוצאי את האצבע באותה אטיות אשר לפני שנייה נכנסה לתוכי, חוזרת על התנועה מספר פעמים באטיות.
פנימה ואז החוצה שוב פנימה משאירה את האצבע בפנים לכמה שניות נושכת את השפה התחתונה ומוציא את האצבע חזרה.
מרגישה כי אני חייבת יותר מאצבע בתוכי אני צריכה זין שימלא אותי, אני צריכה את הזין של דימה בתוכי.
נזכרת כי דימה ביקש שאני לא אתחיל בלעדיו שאני אחכה לו, אבל אני כבר הייתי באמצע.. אני לא התחלתי..לבסוף נכנעת.
נשכבת על הגב רגליים צמודות, יד ימין מלטפת את השד השמאלי צובטת קלות את הפיטמה,
עם אבצע של יד שמאל מעבירה על השפתיים קודם שפה עליונה לאחר מכן את התחתונה, מחליקה את האצבע פנימה לתוך פה
משחקת עם הלשון, מוצצת את האצבע תוך כדי המשחק עם הלשון.
ואז נזכרת כי דימה צריך להגיע, אני קמה מהמיטה שמה על עצמי את החלוק הסאטן השחור הקצרצר שלי (מממ.. המגע שלו כל כך נעים),
ניגשת על השולחן העבודה מוציאה דף ועט ורושמת " הדלת פתוחה כנס - אני מחכה לך בחדר".
הולכת לדלת ותולה את הדף על הדלת ובראש מריצה מה אני הולכת עשות אתו.
בדרכי חזרה החלוק מחליק מגופי ונופל לרצפה, אני חוזרת לחדר ומוצאיה מהמגירה את חומר הסיכה והשמנים הארוטיים אשר חיכו לרגע הזה.
נשכבת על הבטן נשענת על המרפקים הרגליים מכופפות והפישוק קטן.
לאחר מספר דקות בודדות שומעת את הדלת נפתחת אני מרגישה את הנשימה הכבדה שלי, עם היד אני מתחילה שוב ללטף את עצמי,
אני עוברת קודם על החזה שלי, צביטה קטנה בפיטמה ממשיכה על התחת שלי, מפנה את הראש לכיוון הדלת.
דימה עומדת בדלת נשען על המשקוף ועם יד אחת מלטף את הזין מעל בד הג'ינס,
אני מחליקה את היד בין הרגליים וטופחת על שפתיי הכוס שלי, בפעולה זו אני נותנת לו להבין שאני כבר לא יכולה להתאפק.
הוא ניגש עליי מפשק את הרגליים של עוד ונשכב עליי, אני מרגישה את הבליטה של הזין שלו על התחת שלי וזה כל כך מחרמן אותי,
הוא מנשק את הצוואר שלי אוחז בישבן שלי, עולה במעלה הגב שלי ומחליק את היד לחזה חופן בשד בחוזקה ומפי נפלטת אנחה.
הוא מביט לשידה שליד המיטה אותה שידה עלייה שמתי את השמנים וחומר הסיכה, לוקח את השמן קם מעליי ואני מרגישה איך השמן נשפך על התחת שלי וישר לאחר מכן את המגע של הידיים שלו הוא מתחיל לעסות לי את התחת אין מילימטר בישבן שלי שידו לא נגע בו,
הוא מפשק את הישבנים שלי ומתחיל עסות לי את פי הטבעת בתנועות סיבוביות כאשר הוא מחדיר את האצבע ממש קצת,
המגע הזה משגע אותי אני מתחילה ליילל כמו חתולה מיוחמת.
הוא הופך אותי משכיב על הגב וכעת ידיו מלטפות את הבטן שלי המגע של הידיים שלו כל כך רך ונעים,
אני מושיטה את ידיי לעבר הרוכסן של הג'ינס שלו הוא מתיישר לרגע ומוריד את החולצה שלו, איזה גוף יש לו הגוף שלו מטריף אותי,
ואני ממשיכה לשחרר את הזין שלו בזמן שהוא משחק על עם השדיים ומנשק אותי בלהט, לאחר שהג'ינס שוחרר הוא מוריד גם אותה ואת הבוקסר וזורק אותה על החולצה שלו שעל הרצפה, בפניי נגלה זין גדול ועבה שכבר עומד בשיאו.
אני נותנת דחפיה קטנה בכתף של דימה כך שהוא נשען לאחור וכעת אני מול הזין שלו, אני תופסת עם היד את בסיס הזין,
מעבירה את הלשון על הכיפה, הוא שם את ידו על העורף שלי אני מבינה את הרמז ותוך רגע מעלימה את הזין שלו לתוך הפה שלי,
מנסה להכניס אותו הכי עמוק שאפשר לתוך הגרון שלי, מרגישה איך הוא מפלח את הגרון בדרכו פנימה,
נשארת עוד רגע עם הזין כולו בפה שלי עד שאני מרגישה שהאוויר בריאות שלי נגמר, מוציאה את הזין החוצה עד הכיפה,
ושוב ביניקה חזקה מכניסה אותו שוב לגרון חוזרת על הפעולה עוד מספר פעמים, לאחר מכן מוציאה את הזין מהפה שלי,
ומלקקת את הביצים מכניסה בעדינות על ביצה לפה שלי ועם הלשון משחקת בה, לאחר מכן מלקקת את הזין מהביצים ועד הכיפה.
רואה את הפנים של דימה את ההנאה שהוא מקבל מזה שהזין שלו שוב כולו בתוך הפה שלי,
הוא תופס אותי הוא לא יכול יותר הוא משכיב אותי על הגב מפשק את הרגליים ובעודו נשאר עומד על הברכיים
במכה אחת מכניס את כל הזין שלו לתוך הכוס שלי, מכול הרטיבות שלי הזין החליק פנימה עד הסוף באופן עמוק וחזק.
הרגשתי את הביצים שלו על פי הטבעת שלי, הוא נעצר לרגע נהנה מהכיבוש שלו, ואני נהנית מהתחושה של הזין העבה שלו הממלא אותי.
ואז הוא מתחיל להוציא ולהכניס את הזין שלו לאט אבל עמוק אני מתענגת על כל רגע בו הזין שלו עמוק בתוכי.
עם הזמן הוא מגביר את קצב החדירה יותר חזק ויותר חזק, תופס את החזה שלי מועך אותה וממשיך לפמפם אותי בכל הכוח.
חושבת לעצמי כי עכשיו הגיע תורי לתפוס פיקוד, מלפפת את רגליי מסביב לשלו וקמה עליו מנשק אותו בלהט ודוחפת אותה,
עכשיו הוא על הגב ואני מעליו, עכשיו אני רוכבת עליו אני קובעת את הקצב ואת העומק ואת החוזק, מחזיקה את ידיו בידיי,
מוציאה את הזין שלו מתוכי ואז מתיישבת עליו שוב לאט לאט וחוזרת שב עולה נותנת לזין לצאת מהכוס שלי אבל ממש לרגע
ואז עוד פעם לאט מחדירה אותו חזרה הכי עמוק שאפשר, הוא משתגע מזה משחרר את ידיו ותופס אותי בתחת,
ומתחיל בקצב מטורף לחדור לתוכי חזק ועוד יותר חזק אני מרגישה את הגמירה שלי מתקרבת אני אומרת לו "יותר חזק אל תפסיק!!".
הוא מגביר את הקצב ואני גומרת את הגמירה הכי חזקה בחיי "אווווו..כןןןןןן".
לאחר שגמרתי הוא נותן לי כמה רגעים להסדיר את הנשימה שלי, לאחר מכן יוצא מימני והופך אותי לדוגי,
הוא לקוח את החומר סיכה שהכנסתי מקודם ומתחיל לעסות לי את פי הטבעת מכין אותה לחדירה של הזין העבה שלו,
הוא מכניס את האצבע שלו לתוך חור התחת שלי מרחיב אותו טיפה לאחר מכן הוא מתחיל להכניס את הזין שלו בעדינות,
אני מרגישה איך החור מתרחב וחשה כאב אך יחד עם הכאב גם הנאה רבה הוא ממשיך להחדיר את הזין שלו עד הסוף
נותן לי להתרגל לעובי שלו, לאחר מספר שניות הוא מתחיל תזוזה אטית קצת החוצה ואז שוב חזרה, ואני משחקת עם הדגדגן.
ככול שאני מגבירה את משחק שלי עם הדגדגן כך גם הוא את קצב החדירות בתוכי,
ושוב אני גומרת נאנקת וגונחת בקול רם לא אכפת לי מהשכנים שישמעו אני רק רוצה להנאות מהרגע הזה,
הרגע לו כל כך ציפיתי, דימה עוד מספר רגעים ממשיך לחדור לתוכי ואז הוא מודיע לי "מאמי אני גומר"
ברגע אחד אני מוציא אותי מתוכי מסתובבת עליו ומכניסה את הזין שלו בין השדיים שלי, מוחצת אותה חזק ומתחילה בעליות וירידות,
גם הוא לא נשאר אדיש ומזיז את האגן שלו, ואני בכל פעם שהזין שלו מתקרב לפנים שלי מלקקת לו את הכיפה
לאחר מספר ליקוקים הוא גומר לי בפה.
אני משחררת את האחיזה של השדיים תופסת עם שתי ידיי את הזין שלו ומוצצות ממנו כל טיפת שפיך שיוצאת מימנו,
לאחר שהוא מסיים עם המחטים בתוך הפה שלי אני בולעת את כל השפיך שלו, הטעם שלו היה פשוט נפלא טעם של סיפוק.
לאחר מכן אנו נופלים למיטה ונרדמים בחיבוק.
מקווה שנהניתם.
ואשמח לקבל ביקורת.