על הסרט
במאי: פול מק'גיגאן
שחקנים: דג'ימון הונסו, דאקוטה פאנינג,כריס אוונס.
אורך הסרט: 116 דקות
שנה: 2009
ז'אנר:מדע בדיוני.
"המחלקה" - סוכנות ממשלתית מסתורית, הופכת אזרחים רגילים לצבא מיומן של מדיומים וקוראי מחשבות. את אלו שאינם מוכנים להשתתף בניסוי הם מחסלים מיידית.
ניק גרנט (כריס אוונס), דור שני לקורבנות הניסוי, מסתתר מהרשויות האמריקאיות עוד מאז שהם רצחו את אביו לפני כעשר שנים. כשהוא מתגורר בהונג קונג, ניק יודע שהוא יוכל לשמור בסוד על זהותו האמיתית רק אם ימנע מלהציג בפומבי את יכולותיו המופלאות.
קייסי הולמס (דקוטה פנינג), נערה בת 13 ובעלת יכולות על טבעיות משל עצמה, מכריחה את ניק לצאת מהמחבוא שלו ולהירתם למשימה מסוכנת שיכולה לחסל סופית את הסוכנות הממשלתית המושחתת. על ניק וקייסי לאתר את קירה - בחורה צעירה שביכולתה לשתול מחשבות בראשם של אחרים.
תמונות מהסרט:
קייסי הולמס(דקוטה פנינג ממלחמת העולמות)
ניק גרנט (כריס אוונס,ארבעת המופלאים)
ביקורת:נכון שהסרט נישמע כבד כזה?אז זה ממש לא,מתוחכם כן,אבל בואו נגיד שגם מי שאיבד מתי שהוא את התיאוריות של ג'ון לוק באבודים -כמוני- עדיין ישאר פה בעניינים,יש את הסרטים האלה שיש להם הרבה צדדים,דרמטי לצד מצחיק אקשן אבל גם עלילתי זורם ומתוחכם,זה אחד מהסרטים האלה.בקיצור אחלה סרט,אגב אם מישהו כבר ראה,חייב ליהיות סרט שני נכון?






ציטוט ההודעה



