נכתב במקור על ידי
Apollo
אתה אומר שכל הדתיים חולי נפש ושטפו להם את המוח.
אתה גזעני. לא הוא לא,גזענות זה לטעון שה"גזע" המוצא של האדם,הפזיולוגיה שלו היא פחותה משלך,למשל-פחות חכם באופן כללי וכדומה. הוא אומר שלדתיים שטפו את המוח שהיו קטנים,זאת עובדה,אני יודע כי גם אני עברת
ואל תעז להשוות בין זה לבין היטלר.
יהודים הם העם הניבחר.[B]יהודים בחרו את עצמם-הם לא עם נבחר ולא בטיח
וכל שאר העמים סירבו לקבל את התורה אז אנחנו נבחרנו.ומה עם הבטחת ה' לאברהם?,שהזרע שלו יגדל ויתעלה מעל כול העמים,והוא יביא להם את ארץ ישראל 'ארץ זבת חלב דבש',אז אלוקים שאל את העמים למרות שהוא לא באמת התכוון להביא להם את התורה?
וגם כן הוא שאל את "העם" אתה אומר,רק שתדע שזה מדרש אגדה, אין בו שום דבר אמיתי. כמו שאני יגיד לך שכיפה אדומה היא אמיתית. איך אלוקים שאל את העמים? הוא עשה להם מעמד כמו הר סיני?
וחוץ מזה הוא שאל את העם הקדום, מה עם העמים כיום? אלו לא אותם אנשים, כול איש צריך לשאול בפני עצמו.
וחוץ מזה איזה אל מעוות יבחר בן אדם אחד על האחר בגלל גזעו? אולי אחד כמו היטלר.
וזה שאנחנו העם הנבחר זה לא פה רק זכויות יתר.
יש לנו 613 מצוות לקיים.וזה בגלל שלאלוקים שיעמם אז הוא החליט לגרום לבני האדם שיצר לעבוד אותו ,בגלל שהוא פשוט אןהב את תשומת הלב. אבל הוא ברא אותנו בגלל שהוא הטוב המוחלט והוא היה 'צריך' להפיץ מין הטוב הזה,אז למה שלא יצור עולם עם האושר המוחלט כבר עכשיו?.
אז אל תתחיל עם הטיעון המגוחך הזה של הגזע העליון.
בנוסף,הנשמה שלנו יותר גבוהה.לא שזה גורם מיוחד בעולם הגשמי.אין נשמה,אז איך היא יכולה להיות יותר גבוה?
ועלינו,יש השגחה פרטית.
על העולם השגחה כללית.
ואצלנו אפשר להתגייר.
אצל היטלר לא.
אז תתבייש שאתה משווה דברים כאלה להיטלר,ששונים מיסודם.[/B]