קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשר לdigimon rpg
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-08-2010, 15:20
  2. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. [עזרה] בקשר לרשת דחוף!
    על ידי CompleX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 10:16
  5. בקשר להרכב הפסי טראנס החדש בישראל
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:56
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

בקשר למאפ"י

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ברירת מחדל בקשר למאפ"י

ראיתי הרבה פעמים פה בפורום תגובות שמראות שינאה כלפי התלמידים של מאפ"י או כל אדם שקשור אליהם ...
    אני לא מכיר אישית מישהו שעבר את הקורס שלהם ,שמעתי על הקורס וקראתי מאמרים של מאפ"י
    מה שאני לא מבין זה מאיפה באה השנאה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

יש יריבות בין החברות שמלמדות את אומנות הפיתוי אז תלמידים של אחת לפעמים מרגישים מחוייבים לדבר כנגד המתחרים.
    אל תתייחס.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני לא עברתי שום קורס בנושא, לא של מאפי ולא של המתחרות שלה.
    אני אישית נגד מאפי ונגד כל הרעיון של פתיחת קורסים בנושא!
    לדעתי זה יהיה בהרבה יותר קל, חכם ובטווח הארוך גם יעיל ללמוד הכל דרך ספרים, חברים, מאמרים, פורומים, אתרים וכו' מאשר לעבור קורס.
    ברגע שתעברו קורס אתם בהחלט תרגישו בשינוי (שלדעתי הוא לא לטובה בשאר תחומי החיים) אבל הוא יהיה לטווח קצר יחסית ויגביל את מרחב האפשרויות שלכם בנושא (לדעתי לפחות).

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

שפוטים של סניה שחש קול בישראבלוג (מקום של אימואיות בנות 13).

אפשר להבין לבד מי מזיין תשכל ומי לא.

KEEP TALKING SHIT. אתם רק מקנאים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    שפוטים של סניה שחש קול בישראבלוג (מקום של אימואיות בנות 13).

אפשר להבין לבד מי מזיין תשכל ומי לא.

KEEP TALKING SHIT. אתם רק מקנאים.
    למי שלא עבר קורס ישנו יתרון על אלה שכן עברו את הקורס בכך שרוב הבחורות לא יהיו מוכנות לסבול את העובדה שעברת קורס כזה או אחר, קורס שמלמד אותך "לשלוט עליהן".. זה סתם יראה דבילי בעיניהן ואפילו סוג של הסטה.. ובעניין הזה לנו יש פור ענק על חניכי הקורסים ככה שאת נושא הקנאה אתה יכול להוריד מהפרק!

לגבי סניה, הוא באמת מתנהג בצורה מפגרת עם כל הקטע שלו נגד מאפי (למרות שאני שמח שמישהו הרים את הכפפה סוף סוף) אבל בתור בן אדם הוא נראה לי ממש סבבה!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-10-2010 בשעה 22:53.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

שנאה? קצת מוגזם לא?
    שיעשו קורס איפה שבראש שלהם - דון ג'ואן, מאפי, או חברות האחרות, גם ככה גונבים מהם כסף..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    למי שלא עבר קורס ישנו יתרון על אלה שכן עברו את הקורס בכך שרוב הבחורות לא יהיו מוכנות לסבול את העובדה שעברת קורס כזה או אחר, קורס שמלמד אותך "לשלוט עליהן".. זה סתם יראה דבילי בעיניהן ואפילו סוג של הסטה.. ובעניין הזה לנו יש פור ענק על חניכי הקורסים ככה שאת נושא הקנאה אתה יכול להוריד מהפרק!

לגבי סניה, הוא באמת מתנהג בצורה מפגרת עם כל הקטע שלו נגד מאפי (למרות שאני שמח שמישהו הרים את הכפפה סוף סוף) אבל בתור בן אדם הוא נראה לי ממש סבבה!
    קהל היעד של דון ג'ואן הוא גועל נפש.

אני מעדיף לא לצאת מהבית מאשר לצאת עם אנשים כאלה. כל אחד מתנהג כמו איזה כלב חרמן שמחפש כוס.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני מעדיף לא לצאת מהבית מאשר לצאת עם אנשים כאלה. כל אחד מתנהג כמו איזה כלב חרמן שמחפש כוס.
    אהם אהם,
    קורס פיקאפ, כל מי שמגיע לקורס כזה ומשלם דיי הרבה כסף, הוא חרמן שמחפש כוס.

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אהם אהם,
    קורס פיקאפ, כל מי שמגיע לקורס כזה ומשלם דיי הרבה כסף, הוא חרמן שמחפש כוס.
    אגב, קטע מעניין שהיה לי היום-
    ישבתי עם כמה חברים, אני מקווה לפרסם דיווח בקרוב אז פירוט מלא שם אבל איך שהוא גיליתי שידיד טוב שלי גם בפיקאפ והוא עבר קורס של מאפי.
    לטענתו, ואני כרגע די סומכת עליה, "2-3 מכל 30 איש שמגיעים לקורס במאפי עם סטטיסטיקה של יותר מ5 סגירות על 30 ניסיונות".
    מי שמשלם כל כך הרבה כסף בשביל זה הוא חרמן שמחפש כוס ובתכלס, אין לו הרבה מה להציע מעבר לשיטות שהוא לומד שם. במידה כמובן ויש לו מזל והוא אחד מה2-3 האלה, אחרת אין לו כלום.
    (נ.ב- אני מסתמכת על דעות של אנשים שהיו או כאלה שמכירים, לא לקחת את הדעה שלי ברצינות מדי, אני רק מציינת)

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אתה יכול להגיד אותו דבר על קהלי היעדים של כל הקורסים, אתה סתם מלכלך פה על חברה אחת כל הזמן, תהיה פחות שקוף כשאתה משרת אינטרסים של אחרים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל התשובה

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    ראיתי הרבה פעמים פה בפורום תגובות שמראות שינאה כלפי התלמידים של מאפ"י או כל אדם שקשור אליהם ...
    אני לא מכיר אישית מישהו שעבר את הקורס שלהם ,שמעתי על הקורס וקראתי מאמרים של מאפ"י
    מה שאני לא מבין זה מאיפה באה השנאה?
    אוי אני רואה שבאתי בזמן לפורום .
    קוטאלי ענה יפה על השאלה, אבל אני תיכף אפרט ואוסיף.

כל מי שכותב כאן דברים כמו: "כל מי שהולך לקורסים הללו הוא חרמן שמחפש כוס" אתם רציניים? אני מדריך ואני מודה לחלוטין בזה שאני חרמן ומחפש כוס (קוראים לזה להיות גבר). אני מבין שרוב האנשים בפורום הזה הם לא חרמנים שמחפשים כוס. הם פשוט עוברים כאן במקרה. נתקלו בפורום פיקאפ וחשבו לבדוק מה יש כאן ואופס - נפלט להם 1000 הודעות בנושא. לא מתוך חרמנות אלא ניתוח ספרותי של מאמרים בנושא.

בקשר לשינאה לתלמידים של מאפי - אני לא נתקלתי בשינאה לתלמידים של מאפי. אולי באנשים מחברות מתחרות שצחקו עליהם כן. אבל השינאה אינה מכוונת לתלמידים של מאפי אלא לחברה עצמה. זה מטומטם לשנוא תלמיד! מה הוא אשם?
    היחידים ששונאים את התלמידים של מאפי אלו המוכרות בעזריאלי. לכן אני אישית התיידדתי איתן ואמרתי להן שבכל פעם שהן מזהות תלמיד, לשאול מאיזו חברה הוא. אם הוא מדון ג'ואן אז להיות נחמדה . אם הוא לא אז להביא לו כרטיס ביקור (למרות שנגמר מהר). אבל זה סתם שעשועים שלי. הסיבה שאנחנו צוחקים על מאפי היא שיש להם "שיטת ברזל אחת" שהם מלמדים לכולם ללא יוצא מן הכלל וללא קשר לאם השיטה הזאת טובה לו או לא. השיטה עצמה היא לא מי יודע מה טובה מפני שהיא מועתקת מפיקאפר רוסי בינוני לחלוטין בשם לסלי (כתוב את זה באתר של מאפי). אבל העניין הוא שאי אפשר ללמד פיקאפ כמתמטיקה (ועוד כלא כזאת נכונה, כי יש להם המון טעויות בחומר והמון דברים חסרי רלוונטיות). זאת הסיבה שירדו על מאפי במעריב, הארץ ובכלל - בכל ערוץ תקשורת אפשרי.
    כמו כן, הסגנון שבו הם מטפלים ב"משחק פנימי", גורמת לכל מטפל מקצועי להקיא מהאוזניים כשהוא שומע את זה. זה פשוט בולשיט טהור וזה לא עובד ככה! זה עובד על 30% מהאנשים אולי, אבל על האחרים זה פשוט לא עובד או שעובד בצורה זמנית עד שהם נפגעים מאיזו בחורה והכל נגמר וצריך להתחיל מההתחלה.

אומנות הפיתוי זאת אומנות, זאת לא מתמטיקה. לכן אי אפשר ללמד את זה כמתמטיקה (אפילו שיגאל רוסי והוא טוב בזה, גם אני התחנכתי בבית רוסי אז אני מכיר את זה).
    סיבה נוספת היא המנהלים שלהם, שבברור לא עומדים בסטנדרטים של להקרא "אמני פיתוי". מי יודע את זה? הותיקים של הקהילה שמכירים אותם (או אנשים שיעולאני שמכירים את האקסית של אחד מהם שהיתה איתם בדיוק בזמן שהם הקימו את החברה ובהמשך). טיילור כאן מאשים אותי בשינאה כלפיהם... אבל... יש כאן טעות קטנה. אני ירדתי על מאפי לראשונה לפני שנתיים ומשהו, עוד הרבה לפני שהיה דון ג'ואן. אחרי שירדתי עליהם המון אנשים ותיקים וטובים מהקהילה התחברו אלי והכירו אותי, מפני שהם הסכימו אותי. הם שונאים את מאפי (ולא את התלמידים של מאפי) בדיוק מאותן הסיבות. עוד לא פגשתי מישהו באמת טוב שאוהב אותם. אפילו התלמידים הטובים שלהם מוסיפים אותי לפייסבוק. כמה מהם פרשו מהקורס שלהם באמצע ועברו אלי (אחד לקח את המספר שלי לפני שבועיים באמצע הדרכה שלהם ליד תלמיד אחר) - אבל אני סתם אומר את זה כדי שטיילור דרדן יחשוב שניה על מה שהוא אמר ולראות איך הוא ייצא מזה. זה לא כזה רלוונטי לתשובה.

זאת הסיבה שלא אוהבים אותם.

ואני אישית לא אהבתי את זה שהם קנו את השם שלי בגוגל, אבל הם הפסיקו עם זה לאחרונה.

אגב, טיילור. בפעם האחרונה שיגאל בכה לי שאני יורד על מאפי, אני עניתי לו את מה שאני אענה גם לך: זה שאני יורד עליהם בפומבי ומזמין אותם לעימות ראש בראש, והם יורדים עלי בפורום שלהם היכן שאני לא יכול להגיב להם והם חושבים שאין לי גישה אליו, לא הופך אותם לטובים יותר. בהחלט אני לא רשום בפורום שלהם (גם לא בשם בדוי). אבל יש לי מספיק תלמידים שהם תלמידים שלהם לשעבר שמעבירים לי את הדברים שהם כותבים עלי. יגאל עצמו אמנם לא כתב עלי כלום, אבל המדריכים שלו כן. ההבדל בין הירידות שלי ושלהם, הוא ששלי אמיתיות ומנומקות בזמן שהם מפיצים עלי שקרים ממש מצחיקים: למשל ששילמתי 350 שקל לכל בחורה שהצטלמה איתי בסרטונים ועוד כל מני שטויות... ברור, לשקר עלי בפורום סגור שבו אני לא יכול להגן על עצמי זה אחלה ). יגאל השתתק, כהרגלו, אחרי שהבין שהוא לא יכול לצאת צודק בשיחה הזאת. הוא גם מחק שיחה אחרת שהיתה לי איתו בבלוג שלו שבה הוצאתי אותו צבוע ברמות מבלי שהוא שם לב (רק אחרי שכתבתי בהודעה בבלוג והבאתי קישור לשיחה הזאת הוא קלט מה קרה שם ומחק - באסה!).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    אתה יכול להגיד אותו דבר על קהלי היעדים של כל הקורסים, אתה סתם מלכלך פה על חברה אחת כל הזמן, תהיה פחות שקוף כשאתה משרת אינטרסים של אחרים.
    טיילור אידיוט והולך לסתור את עצמו הרבה מאוד בדיון המתקרב. אני מציע להפעיל עליו קצת חוש הומור וציניות וזה יעבור לו. למשל כאשר הוא טוען שכל מי שיורד על מאפי הוא שפוט שלי, אבל למה זה הופך את כל מי שיורד על דון ג'ואן או אומר דברים כמו "קהל היעד של דון ג'ואן הם סתם אנשים מגעילים שמחפשים כוס"?
    חוץ מזה שאני יורד על החברה שהיא מאפי, והוא יורד על קהל היעד - מה שכבר מצביע על רמת האיי קיו שלו, הוא כמובן היה חייב לקנח ב: "סתם מחפש כוס". וטיילור לא מחפש כוס, הוא מחפש זין. פשוט במקרה הוא כאן.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל ...

ציטוט נכתב במקור על ידי moonchild1 צפיה בהודעה
    אגב, קטע מעניין שהיה לי היום-
    ישבתי עם כמה חברים, אני מקווה לפרסם דיווח בקרוב אז פירוט מלא שם אבל איך שהוא גיליתי שידיד טוב שלי גם בפיקאפ והוא עבר קורס של מאפי.
    לטענתו, ואני כרגע די סומכת עליה, "2-3 מכל 30 איש שמגיעים לקורס במאפי עם סטטיסטיקה של יותר מ5 סגירות על 30 ניסיונות".
    מי שמשלם כל כך הרבה כסף בשביל זה הוא חרמן שמחפש כוס ובתכלס, אין לו הרבה מה להציע מעבר לשיטות שהוא לומד שם. במידה כמובן ויש לו מזל והוא אחד מה2-3 האלה, אחרת אין לו כלום.
    (נ.ב- אני מסתמכת על דעות של אנשים שהיו או כאלה שמכירים, לא לקחת את הדעה שלי ברצינות מדי, אני רק מציינת)
    ככה מריחים בולשיט. מה זה סטטיסטקה של יותר מ-5 סגירות על 30 נסיונות? מה זה 30 נסיונות? 30 בחורות שעברו לידך ברחוב? 30 בחורות שהתחלת איתן? 30 בחורות שדיברת איתן יותר מ-10 דקות?
    לי יש סטטיסטיקה של 9 סגירות על כל 10 בחורות שהיו אצלי בבית כאשר אנחנו לבד (אם זאת לא ידידה טובה, למרות שגם חצי מהן סגרתי). אין כזה דבר 5 סגירות יחסית ל-30 נסיונות. תגדירי נסיון?
    חוץ מזה שבסטטיסטיקה הזאת אפשר לרמות. למשל: אנשים שיודעים לקרוא שפת גוף טוב, יכולים לנסות רק עם בנות שכבר נמשכות אליהם או שהם מצאו חן בעיניהן עוד בהתחלה. ואז הסטטיסטיקה שלהם תעמוד על 10 מתוך 10 (בהנחה שהם טובים ולא הורסים הזדמנויות). למשל אתמול מישהי שפגשתי ברחוב עם חבר הזמינה את עצמה אלי הביתה. בעיקרון הבאתי אותה בשביל חבר שלי כי יש לי חברה, אבל יכולתי לסגור אותה בקלות. ואפילו לא ניסיתי להתחיל איתה (היא פשוט היתה תלמידה שלי פעם - הייתי מורה מחליף בגיל מאוד צעיר).

ואני לא חושב שלאנשים שעשו קורסים או למדו לבד אין מה להציע מלבד פיקאפ. קודם כל, מפני שלפני הפיקאפ היו להם גם חיים. יש להם ידע קודם, כישרון כלשהו, תחביבים, כישורים ועוד... הם צריכים לדעת להבליט את זה. למשל תלמיד שלי שהוא טייס - אני כל הזמן אומר לו להזכיר "קורס טייס" כשהוא מתחיל עם בחורה. הוא פשוט אף פעם לא ציין את זה עד עכשיו. היה לנו גם אחד בהרצאות של דון ג'ואן ששכב עם יותר מ-200 בנות (עד גיל 27). אני די בטוח שיש לו הרבה מה להציע . הוא פשוט רצה את ההרצאות בשביל מטרה מסויימת שלו.

כל אדם הוא אדם בפני עצמו.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

חחח, באמת נראה לכם שאני אתן לכם לעשות את הבית זונות הזה פה? ברצינות?

תפסיקו עם השטויות האלה, אתם מתנהגים כמו חבורה של דתיים שמתווכחים אם צריך לחכות 4 שעות לפני שאוכלים
    חלב אחרי בשר, או 8 שעות.. תכלס? כולכם מזיינים ת'מוח. גם מאפי וגם דון ג'ואן, כולם עושה מסחרה מנושא רגיש.
    נראה לאנשים שיש דבר כזה "קהילת פיקאפ", בפועל זה "תעשיית פיקאפ".

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect