קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תקציר משחק - כדורסל] מלטה - ישראל 2-0 | מוקדמות יורו 2012 | 11/10
    על ידי Michael בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-10-2011, 22:01
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-10-2010, 06:02
  3. [תקציר משחק - כדורסל] ישראל 2-1 קרואטיה | מוקדמות יורו 2012 | 9.10
    על ידי -OmeR- בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-10-2010, 00:35
  4. [כדורגל] ישראל - קרואטיה | מוקדמות יורו 2012 | 9/10
    על ידי -Max- בפורום שידורי ספורט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-10-2010, 22:46
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-09-2010, 01:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

נבחרת ישראל 1 - נבחרת קרואטיה 2 - מוקדמות יורו 2012|9.10

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ברירת מחדל נבחרת ישראל 1 - נבחרת קרואטיה 2 - מוקדמות יורו 2012|9.10

מוקדמות יורו 2012 | ישראל - קרואטיה!

נבחרת ישראל - נבחרת קרואטיה
    תוצאת סיום: 2-1 לקרואטיה

מסגרת:
    מוקדמות יורו 2012 - מחזור 3

תאריך:
    9.10

שעה:
    21:05

שידור:
    ערוץ 1

אצטדיון:
    רמת גן

איצטדיון רמת גן, משחק חשוב.

נבחרת ישראל לקראת המשחק:

הנבחרת שלנו באה למשחק אחרי תיקו 0-0 משעמם עם גיאורגיה, בו הנבחרת הייתה ממש לא טובה בהגנה ובמל לא ספגה, ואילו בהתקפה לא הבריקה.
    הנבחרת חייבת ניצחון והיא יודעת שהפסד יתחיל לסבך אותה מאוד לקראת ההמשך, והביתיות יכולה להיות מכרעת.
    בניון, כיאל, רפאלוב ובן חיים יעדרו מהמשחק כנראה(כאשר השניים האחרונים בספק גדול), ואלה פציעות שיכולות להיות מכריעות מאוד.
    בניון הוא הכוח המלכד של הנבחרת והשחקן החשוב שלנו, אך הוא נפצע לחצי שנה כנראה ולא ישחק, כמו כן גם כיאל שנפצע לחודשיים בערך. אני חושב שהשחקנים יודעים שזה משחק חשוב מאוד ובזכות הפציעות יילחמו מהשנייה הראשונה כדי לנצח, אך זה יהיה בכלל לא פשוט. הנבחרת חייבת להיות יותר מאורגנת בהגנה, ולדעת לסכן יותר ולנצל מצבים יותר טוב.
    אני חושב שאם ההגנה של הנבחרת תבוא מאורגנת ומסודרת הרבה יותר מכל המשחקים הקודמים שהיו, ולא תהיה טיילת ברחבה, אז הנבחרת שלנו תוציא נקודות, מעניין יהיה לראות את ההרכב שיעלה פרננדס, ולראות אם השחקנים יעלו עם טירוף למשחק החשוב.

נבחרת קרואטיה לקראת המשחק:

קרואטיה הם נבחרת חזקה מאוד והתקפית, הם לוחצים מהשנייה הראשונה ויש להם שחקנים מהטופ העולמי.
    שחקני הנבחרת שלהם מחוייבים מאוד, ובאים לכל משחק בטירוף כדי להשיג את 3 הנקודות, הם כרגע עם 4 נק' מתוך ששת הנקודות האפשריות, והם יודעים שאיבוד נקודות לא בא בחשבון.
    ההתקפה של הקרואטם קטלנית, ובטורניר מוקדמות הקודם הם כבשו לרשת של ישראל 4 שערים ברמת גן בניצחון נהדר.
    נפצעו להם כמה שחקנים חשובים, אך הם נבחרת מאורגנת מאוד, והם ידעו להתגבר על הפציעות הללו, והשחקנים שיחליפו אותם ייתנו 100%, כמו כל הנבחרת הזאת, שמשחקים מכל הלב עבור הסמל של מדינתם. במחזור הקודם הם יצאו בתיקו 0-0 מול יוון שנתנו הגנה מצוינת ולא נתנו לקרואטים כמעט הזדמנויות, אבל ההגנה של הנבחרת שלנו לא מסודרת וטובה וזה עלול להיות מסוכן מאוד.

הימור אישי:
    אני חושב שאם הנבחרת תבוא מרוכזת בהגנה יהיה כאן ניצחון מפתיע, אבל קשה לדעת מה יקרה, השחקנים צריכים לבוא וללחוץ מהפתיחה, אך קרואטיה חזקים מאוד!
    אני חושב שסדר בהגנה וטירוף של השחקנים יביאו ניצחון חשוב ומאוד מפתיע, אבל בלי זה אין סיכוי מול הקרואטים.

אל אל ישראל!!!
    נערך לאחרונה על ידי iTayAs; 10-10-2010 בשעה 00:06.

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Taker
    לייקים
    0
    נקודות
    978
    משפט מחץ
    דוכיפת זו רק ציפור

בהצלחה ישראל!
    אם השחקנים יבואו עם מוטיבציה לנצח אז ננצח

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

ברור שהסיכויים לא לטובתנו, קרואטיה נבחרת מצויינת והם פייבוריטים, בניון לא משחק, רפאלוב לא יפתח בטוח וככל הנראה גם לא ישותף.
    אבל אם אצטדיון מלא אנחנו יכולים לעשות משהו ואפילו להוציא ניצחון, אני מאמין בנבחרת שלנו.

מה שמצחיק אותי זה שפרננדז אומר היום:" אסור לנו להתגונן" והוא עולה ב 5-4-1, עם 3 בלמים.
    נערך לאחרונה על ידי -Max-; 07-10-2010 בשעה 23:36.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

יש לי הרגשה רעה לגבי המשחק הזה,אני מרגיש שנחטוף 3-0 בראש.(לא בגלל בניון,אני חושב שקבוצה לא בנויה על שחקן אחד)
    זו תחושת בטן שלי,הלוואי שאני טועה.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 07-10-2010 בשעה 23:45.

משתמש מתחיל האוואטר של adirkandel
    שם פרטי
    אדיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    If there is a will There is a way

קרואטיה פשוט נבחרת מעולה, חזקה, התקפית אין ספק שיהיה לנו מאוד קשה.
    לדעתי המשחק יגמר בתיקו כי פרננדס מתכנן בונקר קטן והאמת שאין לו ברירה והאמת שתיקו יהיה טוב לישראל לא כמו נצחון
    אבל נצחון זה ממש להתעלות על עצמנו ועם המכת פציעות שיש בנבחרת אני לא בטוח שקרואטיה לא יעלו עלינו.

נקווה שיהיה טוב אלללללללה ישראל!

תיק עבודות:http://softouch.deviantart.com/gallery/5271138
    אדיר קנדל - מעצב ובונה אתרים - אימייל:adirkandel@gmail.com

משתמש כבוד האוואטר של -OmeR-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

המשחק החשוב ביותר בקמפיין לדעתי... חייב ניצחון חברים כי תיקו לא יספיק כי זה ברור שבחוץ נקבל מהם בראש ואז הם יקחו את ראשות הבית.

תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי adirkandel צפיה בהודעה
    קרואטיה פשוט נבחרת מעולה, חזקה, התקפית אין ספק שיהיה לנו מאוד קשה.
    לדעתי המשחק יגמר בתיקו כי פרננדס מתכנן בונקר קטן והאמת שאין לו ברירה והאמת שתיקו יהיה טוב לישראל לא כמו נצחון
    אבל נצחון זה ממש להתעלות על עצמנו ועם המכת פציעות שיש בנבחרת אני לא בטוח שקרואטיה לא יעלו עלינו.

נקווה שיהיה טוב אלללללללה ישראל!
    איך בדיוק אתה חושב שתיקו נגד קרואטיה כאן בבית יהיה טוב?ככה רוצים לעלות למונדיאל\יורו?בשביל לעלות ליורו הנוכחי אנחנו צריכים מינימום 6 נקודות בארבעת המפגשים שלנו נגד יוון וקרואטיה (בתקווה שאנחנו עושים את העבודה נגד הנבחרות החלשות)
    בקיצור לבוא ולשחק בונקר בבית ולבנות על מתפרצת או שתיים זה ממש בושה,ככה אני לא רואה אותנו עולים לאיזשהו מפעל אירופאי.
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 08-10-2010 בשעה 13:34.

שם פרטי
    אדיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    איך בדיוק אתה חושב שתיקו נגד קרואטיה כאן בבית יהיה טוב?ככה רוצים לעלות למונדיאל\יורו?בשביל לעלות ליורו הנוכחי אנחנו צריכים מינימום 6 נקודות בארבעת המפגשים שלנו נגד יוון וקרואטיה (בתקווה שאנחנו עושים את העבודה נגד הנבחרות החלשות)
    בקיצור לבוא ולשחק בונקר בבית ולבנות על מתפרצת או שתיים זה ממש בושה,ככה אני לא רואה אותנו עולים לאיזשהו מפעל אירופאי.
    אתה אומר את זה בתור ריאליסט או בתור פנטזיונר? בוא אני אציג לך את העובדות:
    יש לנו מכת פציעות אנחנו נשחק בלי בניון, רפאלוב ובירם כיאל, יש הרבה צעירים בהרכב.
    קרואטיה נבחרת חזקה כל אחד שם 1.80 ומעלה, השחקנים שלהם משחקים בליגות האירופאיות הבחירות,
    הם מדורגים במקום ה11 ואנחנו במקום ה36 אם כל הסיבות האלה לא שכנעו אותך שתיקו מול קרואטיה זאת הצלחה
    במצב הנוכחי של הנבחרת, אז אני לא יודע מה להגיד לך.

גם אני רוצה מאוד שננצח אבל העובדות לא לטובתנו
    נערך לאחרונה על ידי adirkandel; 08-10-2010 בשעה 14:52.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אתה אומר את זה בתור ריאליסט או בתור פנטזיונר? בוא אני אציג לך את העובדות:
    יש לנו מכת פציעות אנחנו נשחק בלי בניון, רפאלוב ובירם כיאל, יש הרבה צעירים בהרכב.
    קרואטיה נבחרת חזקה כל אחד שם 1.80 ומעלה, השחקנים שלהם משחקים בליגות האירופאיות הבחירות,
    הם מדורגים במקום ה11 ואנחנו במקום ה36 אם כל הסיבות האלה לא שכנעו אותך שתיקו מול קרואטיה זאת הצלחה
    במצב הנוכחי של הנבחרת, אז אני לא יודע מה להגיד לך.

גם אני רוצה מאוד שננצח אבל העובדות לא לטובתנו
    אין מה לעשות זה מה יש ועם זה ננצח,אתה מבין?אל תיפגע אבל הכדורגל שלנו בדיוק נראה כמוך,בלי שאיפות בלי כלום,תמיד להסתפק במועט,בלי רצונות בלי כלום,תמיד הנבחרת שלנו ידעה רק לדבר.בקשר לפציעות?כל הנבחרת שלנו פחות או יותר באותה רמה,אז ככה שתפסיק למצוא תירוץ ללמה תיקו יהיה טוב.
    בניון,רפאלוב- שכטר ,ורמוט כיאל- אלמוג כהן\תמיר כהן\אלברמן. "המחליפים" האלה לא מספיק טובים בשביל הנבחרת?
    בקשר לרפאלוב,לא הייתי מחשיב אותו בכלל כי רוב השנים הנבחרת "הסתדרה" בלעדיו,כל עניין הזימון שלו הוא טרי וחדש ככה שאתה לא יכול לקבע אותו כשחקן העיקרי של הנבחרת.

משתמש משקיע האוואטר של Private
    לייקים
    0
    נקודות
    528

לדעתי אין סיכוי לנצח כנראה שפרננדס יעלה עם 3 בלמים וגם בלי בניון ורפאלוב יהיה קשה מאוד

איז מכוער הסמל של היורו....
    קרדיט ל-AMIT- על החתימה^^^
    לשעבר shafoosha12

שם פרטי
    אדיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אין מה לעשות זה מה יש ועם זה ננצח,אתה מבין?אל תיפגע אבל הכדורגל שלנו בדיוק נראה כמוך,בלי שאיפות בלי כלום,תמיד להסתפק במועט,בלי רצונות בלי כלום,תמיד הנבחרת שלנו ידעה רק לדבר.בקשר לפציעות?כל הנבחרת שלנו פחות או יותר באותה רמה,אז ככה שתפסיק למצוא תירוץ ללמה תיקו יהיה טוב.
    בניון,רפאלוב- שכטר ,ורמוט כיאל- אלמוג כהן\תמיר כהן\אלברמן. "המחליפים" האלה לא מספיק טובים בשביל הנבחרת?
    בקשר לרפאלוב,לא הייתי מחשיב אותו בכלל כי רוב השנים הנבחרת "הסתדרה" בלעדיו,כל עניין הזימון שלו הוא טרי וחדש ככה שאתה לא יכול לקבע אותו כשחקן העיקרי של הנבחרת.
    קודם כל אני מאוד רוצה שהנבחרת תנצח והלוואי וניהיה סוג של סינדרלה בטורניר אבל שוב אין לנו את הכלים לנצח את קרואטיה
    והעובדה הכי חזקה שמוכיחה את זה זה הדירוג 11 מול 36 אתה לא מבין בכלל מה זה דירוג 11 בעולם, אני מעדיף ליהיות ריאלי ולצפות לנצחון
    במשחקים יותר שקולים מאשר לחלום ולהתאכזב, כם אם נפסיד לקרואטיה יש לנו עוד סיכוי לעלות.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

קודם כל אני מאוד רוצה שהנבחרת תנצח והלוואי וניהיה סוג של סינדרלה בטורניר אבל שוב אין לנו את הכלים לנצח את קרואטיה
    והעובדה הכי חזקה שמוכיחה את זה זה הדירוג 11 מול 36 אתה לא מבין בכלל מה זה דירוג 11 בעולם, אני מעדיף ליהיות ריאלי ולצפות לנצחון
    במשחקים יותר שקולים מאשר לחלום ולהתאכזב, כם אם נפסיד לקרואטיה יש לנו עוד סיכוי לעלות.
    אתה עדיין לא מבין את זה,מה שאני מנסה לגרום לך להבין היא שהמחשבה שלך לא נכונה, מזה דירוג?מי מסתכל על זה בכלל,יוון לא עשו תיקו עם גאורגיה?וראית את המשחק בין ישראל וגאורגיה ובושה שלא ניצחנו אותם (ואל תתחיל לתרץ לי את התירוצים,קהל חם,תנאי מגרש) בסופו של דבר שהנבחרת לא עולה לטורניר כלשהו אף אחד לא ישתמש בתירוץ שאי אפשר לעלות בגלל המגרש בגאוגריה כי אם היינו מנצחים אותם היינו עם 6 נקודות כמו לקרואטיה ופער 4 נקודות מיוון ואם זה היה קורה הייתי מסכים איתך שלא יהיה נורא אם נפסיד לקרואטיה ואפילו הייתי מסתפק בתיקו אם זה היה ככה,אבל זה לא ככה,לפי דעתי הנבחרת נכשלה בגאורגיה וההשלכות של זה שישראל צריכה לנצח בבית את קרואטיה עם מה שיש לה.
    הכל עניין של מומנטום בכדור,ברור שיש קבוצה טובה ולא טובה אבל ברמות האלה הכל שקול.
    אני יכול להביא לך אלף ואחד דוגמאות על קבוצות שהצטיירו כאנדרדוג ונתנו לקבוצות גדולות בראש,זה הכדורגל הכל אפשרי,קרואטיה בדרגה אחת מעלינו אבל זה לא כזה קריטי.
    מקווה שגרמתי לך לשנות את המחשבה התבוסתנית הזאת.

עריכה: הבעיה שלך היא שאתה מסתפק בלעלות בשיניים(ככה הכדורגל שלנו בארץ חושב בדיוק כמוך ובגלל זה אנחנו כבר 40 שנה לא עלינו לשום טורניר,אז אולי תעשה חושבים עם עצמך ותחשוב מי צודק מבינינו אני או אתה) ואני לעומת זאת מסתפק בשלמות,בוודאות,בהבטחת המקום שלנו ביורו מבלי לדאוג,וזה מה שאומר שצריך לשנות משהו בראש,פסיכולוגי ואז הכל יהיה בסדר.)
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 08-10-2010 בשעה 15:48.

שם פרטי
    אדיר
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה עדיין לא מבין את זה,מה שאני מנסה לגרום לך להבין היא שהמחשבה שלך לא נכונה, מזה דירוג?מי מסתכל על זה בכלל,יוון לא עשו תיקו עם גאורגיה?וראית את המשחק בין ישראל וגאורגיה ובושה שלא ניצחנו אותם (ואל תתחיל לתרץ לי את התירוצים,קהל חם,תנאי מגרש) בסופו של דבר שהנבחרת לא עולה לטורניר כלשהו אף אחד לא ישתמש בתירוץ שאי אפשר לעלות בגלל המגרש בגאוגריה כי אם היינו מנצחים אותם היינו עם 6 נקודות כמו לקרואטיה ופער 4 נקודות מיוון ואם זה היה קורה הייתי מסכים איתך שלא יהיה נורא אם נפסיד לקרואטיה ואפילו הייתי מסתפק בתיקו אם זה היה ככה,אבל זה לא ככה,לפי דעתי הנבחרת נכשלה בגאורגיה וההשלכות של זה שישראל צריכה לנצח בבית את קרואטיה עם מה שיש לה.
    הכל עניין של מומנטום בכדור,ברור שיש קבוצה טובה ולא טובה אבל ברמות האלה הכל שקול.
    אני יכול להביא לך אלף ואחד דוגמאות על קבוצות שהצטיירו כאנדרדוג ונתנו לקבוצות גדולות בראש,זה הכדורגל הכל אפשרי,קרואטיה בדרגה אחת מעלינו אבל זה לא כזה קריטי.
    מקווה שגרמתי לך לשנות את המחשבה התבוסתנית הזאת.

עריכה: הבעיה שלך היא שאתה מסתפק בלעלות בשיניים(ככה הכדורגל שלנו בארץ חושב בדיוק כמוך ובגלל זה אנחנו כבר 40 שנה לא עלינו לשום טורניר,אז אולי תעשה חושבים עם עצמך ותחשוב מי צודק מבינינו אני או אתה) ואני לעומת זאת מסתפק בשלמות,בוודאות,בהבטחת המקום שלנו ביורו מבלי לדאוג,וזה מה שאומר שצריך לשנות משהו בראש,פסיכולוגי ואז הכל יהיה בסדר.)
    אני מאוד תומך במשפט של "הכל זה עניין של כוח רצון" אבל שוב התוצאה במשחק יותר תלויה בקרואטיה ובמשחק שהיא תציג, אם ננצל את הפאשלות שלהם
    נוכל להרוויח אם לא אז יהיה מאוד קשה, להפנים עובדות קיימות כמו השוואה בין כושר, ניסיון ודירוג זה לא אומר תבוסתנות זה אומר שאני ריאלי
    לפי מה שאתה אומר אין כזה דבר אנדרדוג או פייבוריט, אתה אומר שהכל תלוי בבן אדם עצמו באותו רגע נתון ולדעתי אתה טועה יש מושגים כמו ניסיון, מומנטום, כושר, הישגים וכל אלה מצביעים על אנדרדוג או פייבוריט עובדות בשטח לא קובעות תוצאת משחק אבל הם עוזרות לך לחשב את הסיכווים שלך במשחק ומה לעשות לישראל יש סיכויים נמוכים זה הכל.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אני מאוד תומך במשפט של "הכל זה עניין של כוח רצון" אבל שוב התוצאה במשחק יותר תלויה בקרואטיה ובמשחק שהיא תציג, אם ננצל את הפאשלות שלהם
    נוכל להרוויח אם לא אז יהיה מאוד קשה, להפנים עובדות קיימות כמו השוואה בין כושר, ניסיון ודירוג זה לא אומר תבוסתנות זה אומר שאני ריאלי
    לפי מה שאתה אומר אין כזה דבר אנדרדוג או פייבוריט, אתה אומר שהכל תלוי בבן אדם עצמו באותו רגע נתון ולדעתי אתה טועה יש מושגים כמו ניסיון, מומנטום, כושר, הישגים וכל אלה מצביעים על אנדרדוג או פייבוריט עובדות בשטח לא קובעות תוצאת משחק אבל הם עוזרות לך לחשב את הסיכווים שלך במשחק ומה לעשות לישראל יש סיכויים נמוכים זה הכל.
    אם היית אומר את זה כך לא היה ויכוח מלכתחילה אני מסכים אתך שלקרואטיה יש איזשהי סוג של עליונות אבל זה מה שיפה בכדורגל-הכל אפשרי!

משתמש משקיע האוואטר של lir the king
    שם פרטי
    ליר
    לייקים
    1
    נקודות
    9
    משפט מחץ
    קטן קטן,אבל נכנס לכל חור

ההרכב גרוע..
    ולמה אתה כותב שזה בערוץ 1?
    זה בערוץ 10..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,110 | הודעות: 8,151,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect