מוקדמות יורו 2012 | ישראל - קרואטיה!
![]()
נבחרת ישראל - נבחרת קרואטיה
תוצאת סיום: 2-1 לקרואטיה
מסגרת:
מוקדמות יורו 2012 - מחזור 3
תאריך:
9.10
שעה:
21:05
שידור:
ערוץ 1
אצטדיון:
רמת גן
איצטדיון רמת גן, משחק חשוב.
נבחרת ישראל לקראת המשחק:
הנבחרת שלנו באה למשחק אחרי תיקו 0-0 משעמם עם גיאורגיה, בו הנבחרת הייתה ממש לא טובה בהגנה ובמל לא ספגה, ואילו בהתקפה לא הבריקה.
הנבחרת חייבת ניצחון והיא יודעת שהפסד יתחיל לסבך אותה מאוד לקראת ההמשך, והביתיות יכולה להיות מכרעת.
בניון, כיאל, רפאלוב ובן חיים יעדרו מהמשחק כנראה(כאשר השניים האחרונים בספק גדול), ואלה פציעות שיכולות להיות מכריעות מאוד.
בניון הוא הכוח המלכד של הנבחרת והשחקן החשוב שלנו, אך הוא נפצע לחצי שנה כנראה ולא ישחק, כמו כן גם כיאל שנפצע לחודשיים בערך. אני חושב שהשחקנים יודעים שזה משחק חשוב מאוד ובזכות הפציעות יילחמו מהשנייה הראשונה כדי לנצח, אך זה יהיה בכלל לא פשוט. הנבחרת חייבת להיות יותר מאורגנת בהגנה, ולדעת לסכן יותר ולנצל מצבים יותר טוב.
אני חושב שאם ההגנה של הנבחרת תבוא מאורגנת ומסודרת הרבה יותר מכל המשחקים הקודמים שהיו, ולא תהיה טיילת ברחבה, אז הנבחרת שלנו תוציא נקודות, מעניין יהיה לראות את ההרכב שיעלה פרננדס, ולראות אם השחקנים יעלו עם טירוף למשחק החשוב.
נבחרת קרואטיה לקראת המשחק:
קרואטיה הם נבחרת חזקה מאוד והתקפית, הם לוחצים מהשנייה הראשונה ויש להם שחקנים מהטופ העולמי.
שחקני הנבחרת שלהם מחוייבים מאוד, ובאים לכל משחק בטירוף כדי להשיג את 3 הנקודות, הם כרגע עם 4 נק' מתוך ששת הנקודות האפשריות, והם יודעים שאיבוד נקודות לא בא בחשבון.
ההתקפה של הקרואטם קטלנית, ובטורניר מוקדמות הקודם הם כבשו לרשת של ישראל 4 שערים ברמת גן בניצחון נהדר.
נפצעו להם כמה שחקנים חשובים, אך הם נבחרת מאורגנת מאוד, והם ידעו להתגבר על הפציעות הללו, והשחקנים שיחליפו אותם ייתנו 100%, כמו כל הנבחרת הזאת, שמשחקים מכל הלב עבור הסמל של מדינתם. במחזור הקודם הם יצאו בתיקו 0-0 מול יוון שנתנו הגנה מצוינת ולא נתנו לקרואטים כמעט הזדמנויות, אבל ההגנה של הנבחרת שלנו לא מסודרת וטובה וזה עלול להיות מסוכן מאוד.
הימור אישי:
אני חושב שאם הנבחרת תבוא מרוכזת בהגנה יהיה כאן ניצחון מפתיע, אבל קשה לדעת מה יקרה, השחקנים צריכים לבוא וללחוץ מהפתיחה, אך קרואטיה חזקים מאוד!
אני חושב שסדר בהגנה וטירוף של השחקנים יביאו ניצחון חשוב ומאוד מפתיע, אבל בלי זה אין סיכוי מול הקרואטים.
אל אל ישראל!!!

ספוילר:
ציטוט ההודעה