אני רואה הרבה בפורום שכותבים שחברה שלהם יורדת להם אבל הם לא יורדים לה (חס וחלילה)
..מה אתם חושבים על זה ולמה?
אני רואה הרבה בפורום שכותבים שחברה שלהם יורדת להם אבל הם לא יורדים לה (חס וחלילה)
..מה אתם חושבים על זה ולמה?
|
|
לא ניסיתי ואף פעם לא ירדו לי,אני לא יעשה את זה בחיים עם חברה שלי,לפי דעתי זה פחיתות כבוד,סוג של השפלה,מה היא זונה?למה שתמצוץ לי?גם אם אני הכי נהנה מזה בעולם.
מישהי שהיא לא חברה שהיא סתם איזה משהו מזדמן סבבה בכיף היית גם גומר לה על העין,אבל עם החברה דברים כאלה בחיים לא..(אולי המחשבה שלי תשתנה בעתיד..)
בואנה אתה טיפש,איך זה בדיוק מוריד מהכבוד שלה?סה"כ היא רוצה לגרום לך הנאה,אתה לא תרשה לה?
ומה כשהיא תרצה לשכב איתך 10 פעמים ביום אתה תגיד לה "מה את זונה?" ? תעשה טובה בחור...
בכל מקרה,אין לי בעיה לרדת למישהי שהיא בת הזוג שלי.בכל זאת,אני רוצה לגרום לה להנאה ושיהיה לשנינו כיף.אבל פאקינג למישהי שסתם אני לא מכיר בחיים לא,לך תדע איזה מחלות יש[לצערי הייתי קרוב ללעשות את זה עם אחת שהיה לה משהו]
תפסיק כבר לשנות כינויים חח,לא זיהיתי אותך..סורי על הטון בחור פשוט דרך המחשבה שלך שגויה לדעתי.
תקשיב,אתה מוכן לרדת לה?למה שלא תהיה מוכן שהיא תרד לך? סה"כ לעשות טוב אחד לשניה
מי שניגעל מלרדת לחברה שלו זה טבעי..
אז יקח עוד זמן אבל בסוף זה יקרה,
ומקסימום אם לא, אנלא מאמין שזה אמור להפריע לקשר בניהם.
אני אישית לא חושב שאני אגעל מיזה, אני סך הכל בן 15 אבל לא ניראלי שאני אגעל מיזה.
לשעבר 'Like
ההפך הוא הנכון, המין האוראלי נועד לאוהבים בכדי שיוכלו לענג אחד את השני יותר טוב, היום שרמוטות עושות את זה, אם אוהבים אחד את השני מין אוראלי יכול להיות מאוד מהנה, תאמין לי כשתנסה תבין שלא צריך לרדת כמו בסרטים שדוחפים להן את הזין לפה וגומרים להן בעין, אלא לאט עם הרבה אהבה..
מין אוראלי ממש לא משפיל את הצד הנותן!
עושים את זה כדי לענג את הצד השני - שאוהבים אותו. ואין דבר פחות מושפל מלתת מרצון ולא לקבל (למרות שאחר כך כמובן היא מקבלת, או אתה.)
זה צריך להינתן בהדדיות ובהסכמה ולא כדי שהיא תירד על הברכיים ותראה כמה שהיא זונה וכמה שאני יותר טוב ממנה
אלא שהיא אוהבת אותי, מכבדת אותי ורוצה לעשות לי טוב. ואני אעשה גם לה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לי אין את הבעיה הזאת, אנחנו יורדים אחד לשני, אני נהנה, היא נהנית, אז מה משפיל ומה רע בזה?
לי אישית הדבר שהכי עושה את זה , זה לרדת לה. לא יודע מה אתכם..