יש מצב שמישהו מביא לי את התוכנה cybergate זה תוכנה ששלוחים טרואין ויש לך שליטה מלאה אבל אל תביאו לי את של רועי כי זה עם יורוס בטוח יאללה בי תודה מראש
יש מצב שמישהו מביא לי את התוכנה cybergate זה תוכנה ששלוחים טרואין ויש לך שליטה מלאה אבל אל תביאו לי את של רועי כי זה עם יורוס בטוח יאללה בי תודה מראש
|
|
Cybergate RAT?
ליימר קטן שלי לך לhackforums טיפש...
מה אתה אומר לי טיפש ואני לא ליימר אתה ליימר אין לי כוח להשתמש באקספליוט לפרוץ למחשב שלי אז אני משתמש בסוס טרואני ואני אקר יותר ממך יה ליימר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
בבקשה אתה יכול ללמד אותי להיות אקר? אני רוצה לפרוץ לחבר שלי במחשב כי הוא פרץ לי לשחקן של המייפל סטורי
נ.ב יש לך אחלה משפט מחץ "אקרים לנצחון" התכוונת ל"איכרים לנצחון"?
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 13-10-2010 בשעה 17:05.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
תגיד אתה דביל אתה יודע כמה זמן לוקח להיות אקר אתה צריך לדעת שפות תכנות הזרקות מדריכים אקספלויט ועוד................ מלא................
סטפן רוברטס
Come Out
כן אני דביל ואתה אקר.
אתה ילד חנון בן 14 שחושב שהוא איזה האקר דגול כי הוא יודע לפרוץ בCK ולפרוץ פורומים גרסא IPB 1.4 מהמדריכים של יוסקה.
שפות תכנות? אני מתערב איתך שאתה לא יודע בכלל מה זה ואפילו לא שפת טכנות אחת.
אקספלויט? אתה חושב שאתה יודע מה זה כי ראית את המדריך של יוסקה להרצת אקספלוייטים?
ודבר אחרון, האקר [אגב יוסי הבנת שאני צוחק לגבי הACKER כן?] אמיתי שאין פה אחד בפורום, לא מבקש "את התוכנה CYBERGATE
סטפן רוברטס
Come Out
הוא BLACK HAT במלוא מובן המילה
סטפן רוברטס
Come Out