תפסתי אותם
חשבתם שרק לכם הייתה ילדות קשה?אז סעמק עם זה,זה כלום לעומת שלי,אמא שלי העיפה אותי מהבית בבעיטה לפני שעוד הגעתי לגיל 13,ומעולם לא פגשתי את אבא שלי,החבר היחיד שלי היה איזה ילד זין אחד מהחנות שליד שכל הזמן הרביץ לי מכות רצח ואומר לי שאני לא שווה לחרא אפילו.
זה לא שהיה לי אפילו ברירה,בישוב שלי גרים אולי 9 אנשים,אני לא עובד עליכם !,כל גיל ההתבגרות שלי עבר בלהסתובב ממקום למקום ולנסות להסתדר עם אנשים שאפילו לא רצו אותי.
אתם חושבים שזה הכי גרוע?החבר היחיד שלי היה איזה בחור אסייתי בשנות השלושים שלו או משהו כזה,שהסתובב איתי רק בגלל שחשב שהוא יכול להשיג זיון,הבונוס היחיד היה זה שזכיתי להסתובב עם איזו גנגית כוסית חמודה,טוב היא הייתה שטוה כמו פנקייק אבל לעזאזל היא היית חרמנית לגמרי,היא כנראה הייתה סאדיסטית או משהו כי היא כל הזמן נהנתה להרביץ לי ולספר לי כמה שהיא אוהבת להתרטב.
אבל אלוהים אדירים קללות קיומי היו איזה זוג של מבוגרים שאף פעם לא הצלחתי להתחמק מהם,אתם מכירים את הזוגות האלה שלגמרי מחליאים אותכם?הם היו לובשים תמיד תלבושת זהה ומסיימים אחד לשני משפטים.
כן הם היו מפגרים לגמרי,והיה להם לפחות חתול שהיה מעצבן כפול ממה שהם היו,אני נשבע הדבר הזה לעולם לא סתם את הפה !
כמו שאמרתי,לבסוף עברתי מעיר לעיר,נכנסתי לקרבות עם ילדים אחרים בגילי,אפילו עם מבוגרים לפעמים.
הדבר היחיד שדירבן אותי להמשיך,היה החלום שלי להפוך למאמן פוקימונים הכי טוב בעולם,לעזאזל אני חייב לתפוס את כולם !