לנק הסבר בדיסקריפשין ביוטוב
לנק הסבר בדיסקריפשין ביוטוב
נערך לאחרונה על ידי noam46; 12-10-2010 בשעה 06:24.
יש לך פרוייקט שצריך קצת מינוף כלכלי? אני משקיע ומוצא משקיעים בפרוייקטים חדשים ו-ותיקים.
אני לא מחפש רעיונות (את ה"מה") - אני מחפש את ה"איך".
|
|
המדריך לא מוסבר טוב לדעתי,
לא מסבירים למי שחדש באתרים איך להרשם ולפעמים אתה עובר מהר מדי מאתר לאתר.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
תודה על הפיד באק...
יש לך פרוייקט שצריך קצת מינוף כלכלי? אני משקיע ומוצא משקיעים בפרוייקטים חדשים ו-ותיקים.
לא הבנתי מה הקליקבנק הזה עושה...
אחרי שבחרתי מה אני רוצה לפרסם אני מכניס את כל הפרטים כמו שהראת
ואז מחכה או שאני צריך לפרסם איזהשהוא לינק?
אחרי שאתה מפרסם אתה רק צריך להיכנס לקליקבנק לבדוק את מצב המכירות
הנה סירטון שאולי יעזור לך להבין מה זה קליקבנק ופיי פל אם אין לך זה גם משו חיוני להצלחה און ליין
http://my-traffic-business-bonus.com/paypalnclickbank
בקליקבנק אחרי שתיכנס לחשבון זה יראה לך גרף הכנסות
לא הבנתי איפה הלינק של ה1000 גולשים מתנה, לא הבנתי מה הכתובת של האתר שממנו לקחת את התנועה של הגולשים של אותו אתר.
אשמח לעזרה.
הכל הכל נימצא פה
http://my-traffic-business-bonus.com/1000clicbank
הבטחת בווידיאו שיש לינק לאתר קונטקאסט למשל, "למטה" אין שום לינק לא למטה ולא למעלה
[E]
הסבר לא טוב :\
אחי יש שם לינק ובכל מקרה אם הייתי לקוח שניה להיסתכל יש גם פה באשכול לינק!הבטחת בווידיאו שיש לינק לאתר קונטקאסט למשל, "למטה" אין שום לינק לא למטה ולא למעלה
הבטחת בווידיאו שיש לינק לאתר קונטקאסט למשל, "למטה" אין שום לינק לא למטה ולא למעלה
אסור לי להביא לכם אותו כי ביקשו ממני להפסיק להביא לכם לינקים שקשורים לבלוג שלי.. אבל אם תכנס לסירטון ביוטוב אתה תיראה שיש שם לינק!!!
אחי זה חלק מהקורס זה שאתה ניכנס באמצע ולא מבין אל תבוא אלי בטענות...הסבר לא טוב :\
אבל מה שכן אתה לא צריך יותר מזה כדי לקבל את התנועה
זה מדריך שאולי למתחילים יהיה קצת קשה להבין