אנשים אני סובל מבעיית גזיזת צפורניים קטלנית שגרמה לי לאבד שתי אצבעות וזה ממש מבייש אותי מה לעשות????
תודה לעוזרים
אנשים אני סובל מבעיית גזיזת צפורניים קטלנית שגרמה לי לאבד שתי אצבעות וזה ממש מבייש אותי מה לעשות????
תודה לעוזרים
|
|
תנסה יש לקה מיוחדת שמורה לעזורק קוראים לה מרה
איבדת 2 ציפורניים או 2 אצבעות? כי במקרים חמורים של גזיזת ציפורניים יכול להתפתח זיהום שבסופו של דבר יכול להביא לנמק \ צורך בכריתה.
ממליץ לך להתחיל עם מרה על הציפורניים ואם זה לא עובד אז אפילו טיפול פסיכולוגי כל-שהוא.
בגזיזת ציפורניים- זה פסיכולוגי לדעתי, תקשיב- גם לי הייתה את הבעיה הזו- אבל פשוט החלטתי שאני מפסיק וכבר כמה שבועות שלא גזזתי.
מה איך נמק ?
קצת הגזמת לא ?
לא שמעתי בחיימשלי על מישהו שגזז ציפורניים ובסוף כרתו לו ת'אצבע.
בכל מיקרה ישלי אותה בעיה גם אני גוזז ציפורניים.
יותר נכון גזזתי.
מה שאני עשיתי זה דבר אחד פשוט.
בימקום לשבת בכיתה ולגזוז ציפורניים קיבלתי אישור מיוחד ללעוס מסטיק מה שמסיח את הדעת מהציפורניים למסטיק.
בבית, הייתי ממליץ לשים כפפות, ככה אתה לא יכול לגזוז ציפורניים כלל.
לא בבצפר ולא בבית.
תישאר בסדר יום הזה בסביבות החודש ואני בטוח שתיצא מיזה.
תאמין לי זה קשה ומעצבן כל הזמן מסטיק וכפפות אבל בסופו של דבר זה עוזר מאוד !
אבא שלי הפסיק לעשן אחרי 33 שנה שהוא עישן, פשוט מאוד הסיח את הדעת שלו למשהו אחר חוץ מסיגריות.
אני הייתי ממליץ על זה.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 24-10-2010 בשעה 19:40.
לשעבר 'Like
כן שיטת הכפפות והמסטיק אמורה מאוד לעזור.
וכן יש מצב שיהיה נמק. יכול להוצר זיהום באצבע דרך פצע שגרמתה לעצמך מגזיזת ציפורניים
ואם מתחיל להום חמור ולא מתפלים זמן מה יכול להווצר נמק. אבל מה הסיכויי שזה יקרה..היום טיפה אנטיביוטיקה מורידה זיהומים בזמן של 4-5 ימים
זה כ"כ מר שאפילו בפעמאוד לעזור.
וכן יש מצב שיהיה נמק. יכולם הראשונה~שנייה שתנסה לקזוז את הציפורנים אתה תמות ולא תגע יותר בציפורניים שלך
שוב...שים לב לתאריך של האשכול. ספאם.
נעול.
One Shot - One Kill