נכתב במקור על ידי
Apollo
האסלאם ממש לא בא בחשבון.תאמין לי,יש שם אפליה אדירה בין גברים לנשים,כזאת שאלוקים לא היה מרשה,וכל האלימות הזאת...
מבחינתי האיסלאם אף פעם לא היה אופציה.
הספרים של הנצרות נכתבו על ידי אנשים שחיו מאות שנים אחריי מות ישו.אז תרשה לי לפקפק בהם.
חוץ מזה,כל הסיפור הזה של "ד' התחרט",לא נראה לי.איך ד' יכול לקחת עם שלם להעביר אותו מדבר,לפתוח למענו את הים,ולזרוק אש על האוייבים שלו,ואז לזרוק אותו?.
ובניגוד ליהדות,ששם להליכי החזרה בתשובה יש משמעות שבהם אדם באמת צריך להשתנות,אצל הנצרות אתה מתוודה אצל כומר ותורם חמישים דולר לכנסייה....
זה לא נשמע לי כמו תשובה אמיתית.
אז זה ממש לא מתקבל על הדעת.יש גם לנצרות הרבה מאות גרסאות,כמו מגילות ים-המלח שבם ישו מתואר ממש אנושי.
למה היהדות?
בתורה שלנו יש מעבר למילים.לא זכור לי שהייתה כותרת בעיתון:
"הברית החדשה-מקור לגילויים מדעיים מודרניים?"
ממש לא.בתורה יש כל כך הרבה מעבר...פשוט ספר של גאונים.
אני אוהב מאוד את היהדות כי היא כל כך הוגנת.
כשאני לומר גמרא אני רואה איך דואגים למישהו מכל הכיוונים.אם גנבו מימנו דואגים לפצות אותו לא רק על אותה גניבה,אלא על ההפסד העתידי,הצער וממש הכל.יש מחשבה לכל דבר שם.
ביהדות אין אפליות,ואין "מצווה" לזרוק אבנים על חיילים כמו שאמרו פה כמה פעמים.אנחנו לא רוצחים,ואפילו חובה להתפלל על אותם אנשים שעומדים בראשות הממשלה.יהודי אנגליה מתפללים תפילה מיוחדת שנקראת "תפילה לשלום המלכה".
אפילו אותם אנשים שאנחנו לא מסכימים איתם כי הם שמאלנים,ואפילו נוצרים,אנחנו מתפללים בעדם.
היהדות היא הדבר האמיתי,הראשונה מבין שלושת הדתות והעתיקה מביניהן,והאמיתית.
תלמד קצת,תלך להרצאות של רבנים טובים,אני ממליץ על הרב פענגר,והרב לסרי,והכי חשוב-
תאמין.
נכון זה נשמע עיוור,אבל תנסה יום אחד ללכת לאנשהו,רחוק מהכל,לשבת אולי בים,ולעצום את העיניים ולבקש.תתפלל אליו והוא ישמע : )