איפה עושים סרג'ינג באיזור צפון איפה הכי כדי?
איפה עושים סרג'ינג באיזור צפון איפה הכי כדי?
|
|
אני לא מבין למה אנשים נותנים כאן יותר מידי משמעות למיקום.. אנחנו חיים בעידן האינטרנט ככה שממזמן המרחק ביננו הפך לכמעט חסר משמעות! (ובכללי, ארצנו קטנטונת! ותמיד יש אוטובוסים ככה שלא תוכלו לטעות בדרך..).
באופן כללי, תתחיל מאיפה שאתה נמצא! אסביר לך זאת ע"י הסיפור שלי, איך אני התחלתי לשחק:
1) שנת 2006 או 2007 - בקושי משחק, טיפה בבית ספר כשאני עוקץ פעם או פעמיים וטיפונת באינטרנט (מסנג'ר, פעם או פעמיים צאט..).
2) התחלתי לבצע סיבובי הליכה בקרבת הבית למען הבריאות שלי ותוך כדי תרגלתי דברים קטנים כמו לשאול "מה השעה?" או "איפה זה רחוב X ?" (והיו פעמים נדירות ביותר שפגשתי איזו בלונדינית והתגברתי על פחדים.. זה היה כלכך מצחיק לומר לה "שלום/מה השעה" ולהרגיש "תותח-על" אחרי זה חחחחחחחחחחחח גם אז, כשעשיתי זאת, צחקתי על עצמי!).
3) כל פעם שיצאתי עם המשפחה, עשיתי קניות, נסעתי לדודים וכל יציאה לא משמעותית אחרת - השתדלתי לשחק! (עד כמה שהצלחתי, באותה תקופה הייתי קרפד שמנסה להתחיל עם בחורות למרות שמצד שני תמיד הייתי "טיבעי").
4) התגייסתי לצבא (מקווה שאתם מבינים מה זה אומר מבחינת פיקאפ) והתחלתי לחגוג
שחקתי בעשרות אם לא מאות נסיעות אוטובוסים, בבסיסים עצמם (למרות שתמיד שמרתי על גבול הטעם הטוב כי זה לא ילך כלכך במסגרת צבאית), בנסיעות מטעם הצבא (שוב, בגבול הטעם הטוב, לא משהו אסור חלילה), הבסיס שלי קרוב למקומות הומי אדם ככה שהתחלתי להתגבר ממש אבל ממש על פחדים, התחלתי להשיג תוצאות (לא שלפני זה לא היו לי תוצאות בכלל אבל ההבדל היה משמעותי), הכרתי בחורות שהכירו לי בחורות אחרות, יצאתי לבילויים מפעם לפעם (תמיד אהבתי להשאר "מאוזן" בקטע של הבילויים, אני אישית צוחק על כל אותם חבר'ה שיוצאים כל שישי רק כי ככה צריך לפי המוסכמות או שרק ככה הם מרגישים טוב עם עצמם.. כלכך פטטי) בקיצור, הצבא היה מינוף אדיר בשבילי בכל הקשור לאומנות הפיתוי! (גם באופן כללי, כשאתה בצבא אתה נדרש לפתח מיומנויות חברתיות מסויימות שאם לא תפתח אותן אתה תידפק.. והמיומנויות הללו עוזרות לך מאוד עם בחורות!).
אין מה לומר, כשהתגייסתי הסוד פעל בצורה מדהימה וסיפק לי בדיוק את אותו מגרש משחקים שרציתי בשביל להצליח עם נשים, מדהים!
5) כעת, אני נהנה מכל העולמות! מהאינטרנט, מסיטואציות ברחוב, באוטובוסים, בצבא (עם טאקט..), בטלפונים (חח כן, כן, בטלפונים עם בחורות שלא השגתי מהן מספר או משהו.. מי היה מאמין שזה אפשרי בכלל), יציאות, קניונים (כמעט כל שבוע לפחות ארבע פעמים) ובמילים אחרות, בכל מקום שישנן בחורות - סוניק מופיע
למה ספרתי לך את כל זה? (ואני מאלה שממש אבל ממש לא אוהבים לחשוף את עצמם או את סיפוריהם..) בשביל שתבין שאתה לא צריך ללכת רחוק מידי! תתחיל היכן שאתה נמצא, עם הזמן אתה תראה כיצד באופן מופלא, החיים, הנסיבות והאנשים מתנהלים ומתגלגלים בצורה שתספק לך בדיוק את הגורמים שאתה צריך בשביל להצליח עם נשים!
בוא נראה אם לאחר החפירה שלי גילית את הנפט, כיצד והיכן אתה מתכוון לשחק פיקאפ כעת?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 21-10-2010 בשעה 21:09.
אהההה....בוא נראה ליד הבית חחחחחחחחחחחחח תודה בנאדם
כל מקום שיש בו בנות.
אל תעשה את זה בביה"ס ולא על ידידות.
תשמע בצפון הייתי ממליץ לך על כל מקום שיש בו בנות!
איזה אזור בצפון ספציפית אתה גר?
בעיר שאתה גר בה מה הקטע....
אני דיי בטוח שהוא הבין את הפרנציפ.