קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סוג של פריקה ..
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 19:08
  2. [קונה] שיפרצו למישהו למחשב.. נקודות כמה שתרצו
    על ידי Mnati בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 18:32
  3. [קונה] פאב לנסיך הפרסי החדש בכמה שתרצו
    על ידי ReQo בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 14:48
  4. כמה נקודות שתרצו לראשון שיתן לי חשבון לאתר-כנסו
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 23:36
  5. [קונה] המשחק FANTASTIC FOUR של RELOADED בכמה נק' שתרצו
    על ידי ReQo בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[ייעןץ פריקה או מה שתרצו]

ברירת מחדל [ייעןץ פריקה או מה שתרצו]

אהלן אנשים, למי שזוכר לפני 8 יום היה לי דיווח על היציאה הכי מטורפת שלי אי פעם (שבה היו נוכחים אני אנוכי ואני חחח) וזה היה השיא שלי עד עכשיו בפיק אפ, הבעיה שיצאתי פעמיים מאז למועדונים ולא היה פשוט כלום, זאת אומרת היו ניסיונות מצדי היו כמה ריקודי סרק נקרא להם, אבל תכלס תכלס לא הרבה, וברור שאני לא אמור להתאכזב מכל פעם שאני לא סוגר במועדון אבל אני רוצה להבין איפה הבעיה, אני אתחיל מהדברים הטובים בי כרגע לדעתי, הפכתי לבנאדם מאוד חברותי ושונה מאוד ממה שהייתי פעם (סגור חסר ביטחון ומדבר רק עם מי שהוא מכיר), אני כבר לא מחשיב כל פעם כשאני מדבר עם בחורה לסט כי זה שום דבר בשבילי ואני עושה את זה על אוטומט, מעבר לחברותיות אפשר לומר שיש לי הרבה יותר "ביצים" מפעם, אחרי הסגירה ההיא במועדון אני לא מפחד מלנסות אבל איכשהו יצא שלא הצלחתי, אני חושב שזה מכמה סיבות, 1.אובר ביטחון עצמי שהוביל לגישה ישירה מדי (שזה מזכיר קצת AFC למרות שאני כבר מאוד רחוק מזה, אמנם לא PUA ברמת על אבל AFC אני בטוח לא), 2.עדיין הערכה קצת מוגזמת כלפי בנות שאני רוצה, אפילו שהיום היו לי כמה קטעים מצחיקים עם כאלו בנות שכביכול בסטנדרטים שלי, חח ושברתי את הקרח וכו' אבל עדיין זה באיזשהו מקום מעכב אותי, 3.למרות מה שרשמתי, עדיין לא ביטחון עצמי שהוא שלם ב100 אחוזים, אמנם אני מנסה אמנם הפריים שלי התחזק, ואני מסוגל לדבר חופשי עם כולם וגם לשאול את הדברים הכי הזויים/הכי ישירים אבל למשל לפני שבוע למי שקרא את הדיווח ולמי שלא, כשבאמת דיברתי עם עצמי ואמרת לעצמי זאת ההזדמנות שלך ואתה חייב לנצל אותה והרגשתי את זה מבפנים, אז זה הלך לי, אבל פתאום כשיש לי אחוז אחד או 2 של ספק אז זה לא מצליח.

בכל אופן זה מה שאני רואה מהנקודת מבט שלי שהיא כנראה הכי מכריעה אבל בכל זאת אני אשמח לראות כאן מה עוד אנשים חושבים ואם זה גם קרה להם.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני הולך לשאול שאלה, אני צריך שתגיב בכנות -
    אתה אוהב לצאת למועדונים?
    כשאתה במועדונים, אתה משתמש ב"חוק 3 שניות"?

ברירת מחדל הוספה

אני אוהב לצאת למועדונים ובמיוחד הרבה יותר מאשר בעבר כי הפחד שיש לי גם אם קיים הוא ירד ב80 אחוז, וכן כשאני רוצה ישר לרקוד עם מישהי אני עושה את זה ממש מהר (ואני יודע מן הסתם שלא משנה אם זה 3 שניות או 4) מה שבטוח אני כבר לא נדבק לכמה בנות ורוקד לידן שעתיים ומחכה שיקרה משהו, אני אולי צריך באמת פשוט להאמין בעצמי קצת יותר ולשדר אפילו יותר ביטחון ממה שעשיתי בפעמים האחרונות, מה שכן אבל אני יכול להגיד בכל הפעמים האחרונות מאז אותה פעם לפני שבוע שאני הולך למועדון (וזה קרה כולה פעמיים מאז) יש את הכונפות שאני קולט שהן מתות לרקוד איתי ויש את האנשים שמביאים לי כיפים כאילו אני מכיר שנים, וגם אני בא במצב רוח ממש טוב לאחרונה אפילו יותר מכרגיל.

עריכה:מה שכן אבל אני יכול לומר בוודאות, זה שכשאני לבד הסיכוי שלי להצליח יותר גדול למרות הS.P המדובר כי אז הדבר היחידי שיש לי לעשות זה לרקוד עם בנות, הרי עם בנים אני לא ארקוד, ככה שברתי את הפחד שלי וגם זאת הייתה הפעם הכי מוצלחת שלי כי למרות שסגרתי "רק" פעם אחת וזאת עוד הייתה הפעם הראשונה שבכלל ניסיתי עדיין רקדתי עם עוד איזה 5 בנות למרות שלא הייתה התקדמות רצינית איתן
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 23-10-2010 בשעה 19:23. סיבה: הוספה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect