קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 00:47
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

הודעה לכל האתאיסטים/אפיקורסים/כופרים. - עמוד 2

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

HIPERBOLIC אחי אתה באמת לא רציני... הגמל לא רואה את דבשתו? כאילו באמת אתה כתבת לי את זה? חחח אני באמת עכשיו לא יודע אם אתה קורא באמת מה כותבים או רואה רק מה שאתה רוצה לראות...
    איך הגעת לזה שאני צריך להוכיח לך משהו? היהדות מעולם לא ניסתה להוכיח לאף אחד משהו מעולם ובמיוחד לא לכאלה שכופרים בה.
    הסיבה לכך היא פשוטה אתה בא לשלול את היהדות כן? למה? מה אתה רוצה להשיג בזה? אתה יודע יש כלל במשפט היהודי וזה "המוציא מחברו עליו הראיה" אם אתה רוצה להוציא ממני אתה זה שצריך להוכיח מעל לכל ספק לא אני! אני לא צריך להוכיח לך כלום אני בנאדם מאמין אתה לא! אני בנאדם שחי את היהדות אתה לא אז אין לך שום מקום לטעון לגבי או לגבי היהדות כלום! אלא אם כן אתה בא מבפנים וחושב שיש לך מה להגיד מהיהדות כלפי היהדות, אבל לבוא מבחוץ בלי קשר טעם וריח ולחשוב שיש לך איזה בסיס לטענה אתה לא רק טועה אתה גם חושב שאנחנו בסתם דתיים...
    תבין אני הייתי במקומות שאתה לא חלמת עליהם אם אני החלטתי שהיהדות היא המקור והמקום להכל בשבילי אז מי אתה שתבוא בלי חקירה ובדיקה להגיד לי ההיפך?! אתה אפילו לא מצליח להבין מה זה אדם מאמין לכן אתה יורה את השטויות האלה בקצב מסחרר...
    אם ככה היית עושה בבית משפט היית מתגלגל מכל המדרגות על השטויות האלה, בתור מה היו מעלים אותך לדוכן בתור מומחה שלא יכול להוכיח לשום כיוון?
    ואני זה שלא רואה את הדבשת כן?
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    HIPERBOLIC אחי אתה באמת לא רציני... הגמל לא רואה את דבשתו? כאילו באמת אתה כתבת לי את זה? חחח אני באמת עכשיו לא יודע אם אתה קורא באמת מה כותבים או רואה רק מה שאתה רוצה לראות...
    איך הגעת לזה שאני צריך להוכיח לך משהו? היהדות מעולם לא ניסתה להוכיח לאף אחד משהו מעולם ובמיוחד לא לכאלה שכופרים בה.
    הסיבה לכך היא פשוטה אתה בא לשלול את היהדות כן? למה? מה אתה רוצה להשיג בזה? אתה יודע יש כלל במשפט היהודי וזה "המוציא מחברו עליו הראיה" אם אתה רוצה להוציא ממני אתה זה שצריך להוכיח מעל לכל ספק לא אני! אני לא צריך להוכיח לך כלום אני בנאדם מאמין אתה לא! אני בנאדם שחי את היהדות אתה לא אז אין לך שום מקום לטעון לגבי או לגבי היהדות כלום! אלא אם כן אתה בא מבפנים וחושב שיש לך מה להגיד מהיהדות כלפי היהדות, אבל לבוא מבחוץ בלי קשר טעם וריח ולחשוב שיש לך איזה בסיס לטענה אתה לא רק טועה אתה גם חושב שאנחנו בסתם דתיים...
    תבין אני הייתי במקומות שאתה לא חלמת עליהם אם אני החלטתי שהיהדות היא המקור והמקום להכל בשבילי אז מי אתה שתבוא בלי חקירה ובדיקה להגיד לי ההיפך?! אתה אפילו לא מצליח להבין מה זה אדם מאמין לכן אתה יורה את השטויות האלה בקצב מסחרר...
    אם ככה היית עושה בבית משפט היית מתגלגל מכל המדרגות על השטויות האלה, בתור מה היו מעלים אותך לדוכן בתור מומחה שלא יכול להוכיח לשום כיוון?
    תשובה כהלכתה:
    מנוסחת היטב,נוגעת בכל המקומות,ומדברת בכנות.ללא ערפל של משלים עמומים ודוגמאות לא קשורות.
    נערך לאחרונה על ידי Apollo; 24-10-2010 בשעה 20:46.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אכן, הגמל אינו רואה את הדבשת. באותה מידה, אתה בא ומספר לי שתאוריית האבולוציה הופרכה מבלי שיש לך ולו בדל של ידע בנושא. קצת מביך, יש לציין.

זה לא כלל שקיים רק במשפט היהודי. היהדות דורשת מכל המשתייכים אליה לקיים מצוות למיניהם וטוענת כי המצוות הגיעו מאלוהים כלשהו, שהוא לכאורה רחום וחנון ועוד כל מיני דברים בסגנון. ואלה טענות שאתה מאמין שהן נכונות ולכן עליך להוכיח. חובת ההוכחה חלה על המאמין. אני יכול לדרוש ממך להפריך את סיפור שלגיה ושבעת הגמדים או להפריך את קיומה של מפלצת הספגטי. ואתה כהרגלך תפטור את עצמך על ידי התירוץ "טוב לי עם היהדות, אני ממש שמח". צר לי, זה לא טיעון.

בפעם המאה, לא איכפת לי איפה היית וכמה אתה שלם עם היהדות, ספק הוכחה שאתה אכן תקבל שכר על קיום מצוות. אני לא אמור להוכיח לך שאתה לא תקבל אותן, זה מצב ברירת המחדל ואתה צריך להוכיח אחרת.

זה בדיוק כמו שהייתי בא אליך ואומר לך שאם תהרוג את הכלב של השכנים, הנשמה שלך תגאל בעולם הבא ותזכה לחיי נצח שלווים. אני מניח שבמקרה כזה היית דורש ממני הוכחה. אז זה בדיוק אותו הדבר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

אני אישית חוויתי על בשרי את היהדות המופלאה הזאת.
    ולהגיד את האמת, היא לא מופלא יותר מכול דבר אחר מופלא.
    אם ברצונך לשאול שאלות, אז תפנה אותנו לדבר מסוים ונגיב עליו.
    אני לא יכול, ואין לי זמן להגיב על 6 סדרי משנה וכמה עשרות טובות של מסכתות.

יש שני דברים שהם אינסופיים
    היקום והטמטום האנושי, ובקשר ליקום אני עדיין לא בטוח.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי hyperbolic_ צפיה בהודעה
    אכן, הגמל אינו רואה את הדבשת. באותה מידה, אתה בא ומספר לי שתאוריית האבולוציה הופרכה מבלי שיש לך ולו בדל של ידע בנושא. קצת מביך, יש לציין.

זה לא כלל שקיים רק במשפט היהודי. היהדות דורשת מכל המשתייכים אליה לקיים מצוות למיניהם וטוענת כי המצוות הגיעו מאלוהים כלשהו, שהוא לכאורה רחום וחנון ועוד כל מיני דברים בסגנון. ואלה טענות שאתה מאמין שהן נכונות ולכן עליך להוכיח. חובת ההוכחה חלה על המאמין. אני יכול לדרוש ממך להפריך את סיפור שלגיה ושבעת הגמדים או להפריך את קיומה של מפלצת הספגטי. ואתה כהרגלך תפטור את עצמך על ידי התירוץ "טוב לי עם היהדות, אני ממש שמח". צר לי, זה לא טיעון.

בפעם המאה, לא איכפת לי איפה היית וכמה אתה שלם עם היהדות, ספק הוכחה שאתה אכן תקבל שכר על קיום מצוות. אני לא אמור להוכיח לך שאתה לא תקבל אותן, זה מצב ברירת המחדל ואתה צריך להוכיח אחרת.

זה בדיוק כמו שהייתי בא אליך ואומר לך שאם תהרוג את הכלב של השכנים, הנשמה שלך תגאל בעולם הבא ותזכה לחיי נצח שלווים. אני מניח שבמקרה כזה היית דורש ממני הוכחה. אז זה בדיוק אותו הדבר.
    הוא לא ענה לך אף פעם בגישה של "טוב לי עם היהדות אני ממש שמח",די להכניס מילים לפה,אתה לא מבין שזה מראה עד כמה אתה ילדותי?
    הבעיה פה שאתה עונה לעצמך.
    אתה בכלל קראת את ההודעה הראשית?!
    הוא דיבר על זה שאתם לא מבינים בתורה,
    ואתה עונה לו על זה שהוא צריך להוכיח.הוא עונה לך בהקשר לנושא.
    ואתה מתחיל לייחס את הדוגמה הזאת לנושא אחר בכלל.
    התחמקות קלאסית.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תבין, אתה מחליף נושאים כמו גרביים וכן דרווין בתיאוריה המקורית שלו הופרך בדיוק מהטענה שאין לנו שום חי צומח או דומם בשום מאובן שמוכיח את הטענה שלו רק לאחר איזה שילוב לא ברור עם תאוריות אחרות הדברים נראו אחרת והשתנו הטענות אבל הטענה המקורית שלו הופרכה ועל זה אין עוררין פתח וויקי אם אתה לא מרגיש בטוח.

היהדות דורשת מכל המשתייכים אליה לקיים מצוות למיניהם וטוענת כי המצוות הגיעו מאלוהים כלשהו, שהוא לכאורה רחום וחנון ועוד כל מיני דברים בסגנון. ואלה טענות שאתה מאמין שהן נכונות ולכן עליך להוכיח
    אתה באמת חושב שמה שאמרת כאן זה אומר שאני צריך להוכיח? תגיד אתה עושה ממני צחוק? למה אני באתי ואמרתי לך בוא תהיה דתי? מה איכפת לי מה תעשה! (אתה צריך לקרוא עוד פעם את ברכת המינים אולי תבין מה הנקודה) אני מאמין בזה כי ככה מסורת של 3500 שנה אומרת אני לא צריך שהיא תוכיח לי כלום להיפך היא עצמה מוכיחה מעל לכל ספק את אמיתותה גם בלי אלוקים וגם בלי עולם הבא אז למה אני צריך להוכיח לך? אם אתה רוצה כנס אם לא תישאר בחוץ! ולכן אין לנו כל צורך בכלל לבוא ולהוכיח לך ההיפך אתה זה שבא ומנסה כאילו להפריך לנו את המסורת ואת האמונה ולכן אם אתה מעוניין בכך תוכיח אם לא עזוב אותנו בשקט.
    תבין זה פשוט אתה צריך לבדוק עמוק בפנים למה מפריע לך שאנחנו כן מאמינים? מה ההשפעה על חייך? הרי אתה לא יותר טוב מהבהמה אז מה איכפת לך אם יש מישהו לידך שמברך על האוכל? שחושב שהוא יותר טוב מהבהמה ושעושה דברים עם מחשבה כל הזמן? איפה החיה ותן לחיות?
    בקיצור אין כאן ברירת מחדל יש כאן אמונה אתה פשוט לא מסוגל להכיל את המושג הזה.
    אם תצליח לשכנע אדם אחד עם שכל בקודקוד עם הטענות האלה אני בספק גמור!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

החלק שכתבת לפני הציטוט מוכיח שאין לך מושג בשום הדבר הקשור לתאוריית האבולוציה. כמה מביך.
    אז כפי שאתה כועס על האתאיסטים שאינם מקדישים את זמנם לשינון דפי גמרא, קשוט את עצמך ותלמד קצת על מה שאתה מנסה לפטור בהינף יד.

כן, אתה צריך להוכיח. אם אתה לא רוצה להוכיח, לך לפורום יהדות ותתכתב שם. כאן זה פורום דת ואמונה. לא פורום הפרכת אמונה דתית, לא ניתן להפריך אמונה דתית משום שהיא אינה עומדת בכללי הפיזיקה והלוגיקה. זה בדיוק כמו להפריך את הסיפור כיפה אדומה. ועל אותו משקל אני יכול לומר לך שהסיפור כיפה אדומה הוא אמת לאמיתה.

שוב, לא איכפת לי אם מי שנמצא לידו חושב שהוא יותר טוב מהחיידקים שמאכלסים את גופו, מבחינתי הוא שוטה ומשלה את עצמו. אבל כשהאשליות האלה קובעות סדר יום ציבורי, מן הראוי שאלה המולכים שולל על ידי האשליות הללו יקדישו לכך קצת זמן. ולכן ראוי לקיים דיון.

אם אתה לא מעוניין בדיון ומעוניין להמשיך את חייך כפי שהם, שיבושם לך. אבל צא מהדיון כי אין לך שום דבר לתרום לו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי hyperbolic_ צפיה בהודעה
    החלק שכתבת לפני הציטוט מוכיח שאין לך מושג בשום הדבר הקשור לתאוריית האבולוציה. כמה מביך.
    אז כפי שאתה כועס על האתאיסטים שאינם מקדישים את זמנם לשינון דפי גמרא, קשוט את עצמך ותלמד קצת על מה שאתה מנסה לפטור בהינף יד.

כן, אתה צריך להוכיח. אם אתה לא רוצה להוכיח, לך לפורום יהדות ותתכתב שם. כאן זה פורום דת ואמונה. לא פורום הפרכת אמונה דתית, לא ניתן להפריך אמונה דתית משום שהיא אינה עומדת בכללי הפיזיקה והלוגיקה. זה בדיוק כמו להפריך את הסיפור כיפה אדומה. ועל אותו משקל אני יכול לומר לך שהסיפור כיפה אדומה הוא אמת לאמיתה.

שוב, לא איכפת לי אם מי שנמצא לידו חושב שהוא יותר טוב מהחיידקים שמאכלסים את גופו, מבחינתי הוא שוטה ומשלה את עצמו. אבל כשהאשליות האלה קובעות סדר יום ציבורי, מן הראוי שאלה המולכים שולל על ידי האשליות הללו יקדישו לכך קצת זמן. ולכן ראוי לקיים דיון.

אם אתה לא מעוניין בדיון ומעוניין להמשיך את חייך כפי שהם, שיבושם לך. אבל צא מהדיון כי אין לך שום דבר לתרום לו.
    יפה יפה ענית לעניין סוף כל סוף.
    אם זה פורום דת ואמונה מה בדיוק מעשייך כאן? הרי אתה לא בעל דת ולא בעל אמונה אז מה התפקיד שלך כאן? אתה לא אמור להיות בפורום אתאיסטים וכופרים? איזה גרוע אתה פשוט ענית לעצמך ברמה מדהימה! אם אתה לא יכול לפרוך אתה בכלל לא אמור להיות כאן ואת זה אמרת יפה, אז מה נשאר לך לעשות בעצם? להגיד לי לעזוב? אני הרי בעל דת ובעל אמונה לכן אני נמצא במקום הנכון מה שברור אי אפשר להגיד עלייך...
    אחחח אני חייב את הציטוט הזה לזיכרון כאן... אני לא כועס על אתאיסטים למה אתה חושב כך? ולמה אתה חושב שאין לי מושג? הרי אתה לא בדיוק טענת משהו שסותר אותי חוץ מלהגיד כמה מביך... ולא אני לא מתיימר ללמוד תאוריה שאמורה להוכיח שאני קוף או שבאתי מקופים כי זה סתם מעליב את האינטליגנציה האנושית. זה כמו להגיד שמרגרינה ופלסטיק זה אותו דבר כי יש הבדל מולקולרי אחד בינהם... תעשה לי טובה אם אתה חושב שאתה קוף תשאיר את זה לעצמך פה אנשים הם או מאמינים או דתיים אז מה בדיוק המקום שלך כאן עם תאורית הקופים והאבולוציה? או שזאת אמונה אתאיסטית

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אם זה פורום דת ואמונה מה בדיוק מעשייך כאן? הרי אתה לא בעל דת ולא בעל אמונה אז מה התפקיד שלך כאן? אתה לא אמור להיות בפורום אתאיסטים וכופרים? איזה גרוע אתה פשוט ענית לעצמך ברמה מדהימה! אם אתה לא יכול לפרוך אתה בכלל לא אמור להיות כאן ואת זה אמרת יפה, אז מה נשאר לך לעשות בעצם? להגיד לי לעזוב? אני הרי בעל דת ובעל אמונה לכן אני נמצא במקום הנכון מה שברור אי אפשר להגיד עלייך...
    אחחח אני חייב את הציטוט הזה לזיכרון כאן... אני לא כועס על אתאיסטים למה אתה חושב כך? ולמה אתה חושב שאין לי מושג? הרי אתה לא בדיוק טענת משהו שסותר אותי חוץ מלהגיד כמה מביך... ולא אני לא מתיימר ללמוד תאוריה שאמורה להוכיח שאני קוף או שבאתי מקופים כי זה סתם מעליב את האינטליגנציה האנושית. זה כמו להגיד שמרגרינה ופלסטיק זה אותו דבר כי יש הבדל מולקולרי אחד בינהם... תעשה לי טובה אם אתה חושב שאתה קוף תשאיר את זה לעצמך פה אנשים הם או מאמינים או דתיים אז מה בדיוק המקום שלך כאן עם תאורית הקופים והאבולוציה? או שזאת אמונה אתאיסטית
    אתה יודע שה D N A של השימפנזה דומה ב 98.9% לזה של האדם? אתה יודע שהגולגולת של ההומו ארקטוס כמעט וזהה לזו של האדם?
    אתה יודע שהאבולוציה לא אומרת שכל המינים צריכים להתפתח? אתה יודע שאם אני ואתה למשל היינו זהים (טענה של אמנון יצחק) האבולוציה לא הייתה אפשרית, כי הרי לא היה לנו לאן להתפתח.

אז כן על סמך כל זה אני אומר: "מוצא האדם מן הקוף", ולהאמין באל קסום שלא רואים לא מעליב את האיטליגנציה שלך?
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 24-10-2010 בשעה 23:11.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הפורום הזה נועד לדיונים בנושא אמונה ודת, אין כאן פורום אתאיסטים כופרים.
    ובשביל מי שטוב לו ושמח עם היהדות ישנו פורום יהדות. אם אתה לא רוצה שיאתגרו את האמונה שלך, אז אל תשתתף בדיונים.

התאוריה לא אמורה להוכיח שאתה קוף, התאוריה נותנת הסבר פשוט ומדויק להתפתחות החיים על הכדור הארץ. האדם לא התפתח מהקוף, לקוף ולאדם אב קדמון משותף וכבר הסברתי לך את זה. תשתדל לקרוא להבא.

תאוריית האבולוציה היא לא תאוריה אתאיסטית, היא תאוריה מדעית שנועדה להסביר תופעת טבע, שבמקרה כל מיני אנשי דת האמינו שהתרחשה בעזרתו של מתכנן תבוני כלשהו. אך הודות לצ'ארלס דרווין, מהאנשים המבריקים ביותר שחיו אי פעם, אנו יודעים שלא כך הדבר.

המחשבה שאתה עליון וכל העולם נברא בשבילך היא העלבון לאינטלגנציה, במיוחד כשיש לך כל כך הרבה ראיות שלא כך הדבר.

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

אז איך אתה מסביר את זה שאני מכיר בנאדם שהיה חרדי סאטמר (הקיצוניים) והיום הוא אתאיסט?
    הוא היה חרדי עד גיל 18 , וכיום הוא אחד האנשים הגאונים שאני מכיר!
    גם בנוגע לדת , גם בנוגע לאתאיזם , כל שאלה שיש לי אני שואל אותו ותוך 24 שעות הוא חוזר לי עם תשובה מפורטת..

ועזוב את זה..אני מכיר את היהדות מקרוב , אולם לא היתעמקתי בגמרא ביגלל שלא למדתי בבצפר דתי אף פעם , ולא חשבתי שיש לי על מה לדעת גמרא (ואני עדיין לא חושב)
    אבל בכללי , אני כן יודע על מה היא מדברת , ות'אמת , לא מתאים לי שכל רב חולק על דעתו של רב אחר , כי יש רוח קודש אחת , אז לאיך 100 רבנים יש דעות מחולקות? זתומרת שלא הכל בדיוק מאותה רוח הקודש ..אלא אך ורק מדעותם האישיות..
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

לא זה לא מעליב מהסיבה הפשוטה כי כשאני רואה קוף אני לא רואה את עצמי דומה לו לא מבחינת היכולות ולא מבחינת התודעה להיות ברוא ע"י מי שברא את כל הנבראים ושהבדיל אותי מראש הרבה יותר מתחבר לי כאשר אני מתבונן בעולם, להגיד שהכל במקרה ושאין תוכנית ומתכנן לא נשמע לי אמין בכלל.
    חוץ מזה כבר הסברתי למעלה למה קוף לא מסתדר כי זה בדיוק כמו להגיד שמרגרינה ופלסטיק זה אותו דבר כי ההבדל בינהם הוא מולקולרי אז 1.1% במושגים של DNA זה המון אם אתה יודע או לא אז להגיד שאני הגעתי מהקוף לא מסתדר לי.
    וכמו שאמרת פעם נוח לטעון שלא כל המינים אמורים להתפתח וכן על זה הדרך אז לשלול את התורה אתם לא יכולים שלא נדבר על אלוקות ובכלל את היהדות אז מה אתם באים להטיף כאן בעצם?

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

לא זה לא מעליב מהסיבה הפשוטה כי כשאני רואה קוף אני לא רואה את עצמי דומה לו לא מבחינת היכולות ולא מבחינת התודעה להיות ברוא ע"י מי שברא את כל הנבראים ושהבדיל אותי מראש הרבה יותר מתחבר לי כאשר אני מתבונן בעולם, להגיד שהכל במקרה ושאין תוכנית ומתכנן לא נשמע לי אמין בכלל.
    חוץ מזה כבר הסברתי למעלה למה קוף לא מסתדר כי זה בדיוק כמו להגיד שמרגרינה ופלסטיק זה אותו דבר כי ההבדל בינהם הוא מולקולרי אז 1.1% במושגים של DNA זה המון אם אתה יודע או לא אז להגיד שאני הגעתי מהקוף לא מסתדר לי.
    וכמו שאמרת פעם נוח לטעון שלא כל המינים אמורים להתפתח וכן על זה הדרך אז לשלול את התורה אתם לא יכולים שלא נדבר על אלוקות ובכלל את היהדות אז מה אתם באים להטיף כאן בעצם?
    צ'ארלס רוברט דרווין, חוקר טבע אנגלי. במונחים של ימינו, הוא היה הן גיאולוג והן ביולוג, זואולוג, טקסונום וביו-גיאוגרף. ספרו החשוב ביותר היה "מוצא המינים", בו שטח לראשונה את תורת האבולוציה באמצעים של ברירה טבעית.
    אולי בדרך זו יהיו פחות המתבלבלים בתחילה בין האבולוציה הניאו-דרוויניסטית המקובלת היום, כפי שאני הסברתי אותה מעלה לבין דגמי אבולוציה אחרים שנמצאו שגויים בעליל, כגון אבולוציה למארקיסטית (תורשה של תכונות נרכשות), אבולוציה מוטציוניסטית (כל המוטציות חיוביות), אבולוציה אורתוגנזית (התפתחות דטרמיניסטית לכיוון מסוים) או קפצנות (לטאה הולידה ציפור, קוף הוליד בנאדם ושאר מרעין בישין), וכמובן, כמו שהסברתי, טענת איש הקש הבריאתנית המטעה שהדרוויניזם היא "תיאוריה של מקרה".
    הפתרון הדרוויני של תורשה, שינויים מצטברים וברירה טבעית - הוא פתרון אמיתי. הפתרון המעשי היחיד שהוצע אי פעם.

יש לי טקסט ארוך מאוד על האבולוציה במילים הכי קלות שאפשר אך הוא ארוך מאוד , אתה רוצה שאני אפרסם ..ואז תבין שמוצא האדם הוא לא מן הקוף?
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אחד לאחד.
    HIPERBOLIC אתה סיימת את הדיון כבר קודם אני לא מבין מה אתה טוען כבר... או שיש לך דת או שאין לך דת אם אין לך דת מה אתה רוצה בעצם? לי יש דת ולכן אני כאן השאלה למה אתה עדיין מתעקש להישאר? רצית שאלך כי? אני לא מתאים לפורום? על בסיס מה? הרי כל ענייני הוא דת ואמונה אז מה הוא עניינך כאן? לא דת ולא אמונה...
    התיאוריה המקורית אמרה שההתפתחות היא מהקוף או יותר מדוייק סוג מסוים של קוף אבל זה לא משנה לא מצאנו שום הוכחות במאובנים שמוכיחים את האבולוציה, הרי כל ההוכחה היתה אמורה להישאר במאובנים בגילאי המאובנים של הדינוזאורים וכו' אז למה אין הוכחות? אם התיאוריה המדעית שלו נכונה כל כך? ואיזו תופעת טבע התיאוריה שלו הוכיחה? הרי אין לנו אבולוציה שתיעדנו בתקופתינו הרי צריך לפי התיאוריה הזאת מליוני שנים לא? וכל מה שהם בעצם מצאו ותיארו שחיה X נהפכה לחיה Y הוא גם היה רק השערות כי אין ולא היה להם DNA לוודא אז מה הטענה בעצם?
    ואשמח לראות את הראיות שלא בשבילי נברא העולם לפי טענתך... ובוא רק נגיד לשם הויכוח הפילוסופי שבזה מה הבעיה שאחשוב כך?

FALSE אתה בכלל לא קשור...
    אתה יודע כמה יש כאלה חרדים שנשרו? אתה יודע למה הם נשרו? אז מה אתה מבלבל לי במוח על חסיד סאטמר אחד? תביא ונראה על מה ולמה הוא נטש... אחד הדברים הידועים זה בגלל שעיוותו לו את ההבנה על הדת וזה דבר ידוע כי הרי הכופרים הגדולים ביותר הם כאלו שגדלו בתור חרדים אבל מי שגידל אותם עשה בדיוק ההיפך ממה שצוותה התורה ולכן הילד גם נראה בדיוק כמו תוצאות חינוכו.
    אבל גם הוא לא יכול לסלף את היהדות כמה שהוא לא ינסה או יותר נכון הוא יעוות את ההבנה וכאן למזלנו יש את חכמי ישראל שעשו עבודה נפלאה בבירור ההבנות האמיתיות כך שכל סילוף לא עומד במבחן המציאות.
    חוץ מזה על איזה דעות חולקות אתה מדבר? אתה בכלל יודע על מה מדובר? רוב המחלוקות לעולם לא נוגעות לדין ההלכה כלומר אם נגיד אני אומר שצריך לנטול ידיים לסעודה אף אחד לא יחלוק על זה אם אגיד שצריך שלוש פעמים על כל יד כאן יהיה מי שיחלוק שמספיק מעיקר ההלכה רק פעם אחת רביעית על שתי הידיים ביחד או חצי רביעית על כל יד בפעם אחת וכן הלאה חלק זה מענייני קבלה חלק מענייני מסורת אבל אף אחד לא יסתור את עצם ההלכה שצריך לנטול ידיים לסעודה בכלי שלם שמכיל רביעית מים ושצריך שעל שתי הידיים ישפך סה"כ לפחות רביעית מים. מבין את העניין? או שצריך להסביר בצורה מפורטת יותר?
    לכן נאמר במסכת אבות עשה לך רב בצורה ברורה ופשוטה כי אומנם על הדינים עצמם אין עוררין (ומי שחולק על הדין עצמו אינו רב ואינו כשר בכלל לבוא בקהל כי הוא חוטא ומחטיא וצריך לגנותו ולגלות את זה ברבים שידעו להיזהר ממנו אבל אם הרב טוען שמספיק פעם אחת על שתי הידיים במקום שלוש על כל יד אין שום בעיה עם זה!) אבל בשאר דברים כגון מה שהזכרתי בסוגרים למשל יש דעות וכדי לא להתחיל להתלבט אם הנוהג שאתה פועל על פיו הוא נכון או לא אתה צריך להצמד לרב אחד שבעצם מוביל את כל ההתלבטויות בנושא.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

FALSE אני אשמח לקרוא את המאמר זה דבר ראשון
    דבר שני התיאוריות האלה מוכחות ברמה מוחלטת?! או שאלו תיאוריות והנחות שהסתמכו עליהן שכך הם הדברים ומשם המשיכו הלאה?

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect