קודם כל אני מצטער על האנונימי אני משמש פעיל פה בפורום פשוט רק את ההודעה הזאת אני רוצה באנונימי מסיבות אישיות מקווה שתבינו.
ועכשיו לבעיה:
יש לנו בעיר חבורה מהבית ספר שלנו שהבנות היותר "נחשבות" בעיר לא אוהבת ואולי אפילו שונאת.
לדעתי זה בגלל הביטחון העצמי שלנו ושלי שהן מרגישות מאויימות ממנו כי לעומת הבנים שהן מסתובבת איתם אנחנו שונים לגמרי.
הבנים שהן מסתובבות איתם הן AFC וחלק מהם משיגים בנות אבל בכל זאת הם עושים את זה בדרך רגילה, זאת אומרת משעממים (לדעתי כמובן) ורגישים כל מיני תכונות שאני בחיים לא יוכל לפתח אצלי.
אני לעומתם שונה לגמרי הבנות האלה רואות אותי במסיבות או בכל הזדמנות אחרת שהן רואות אותי הולך שמחּ, בולט, עם ביטחון עצמי, נראה טוב ולדעתי הן מרגישות מאויימות מזה, כי כשאני כן מדבר איתן אנחנו מדברים חופשי והכל אבל הן יודעות שאני לא כמו הבנים שהן מסתובבות איתם בגלל שאני לא שם זין כמו שהם שמים.
הן יודעות שהן להן את אותה השפעה עליי ועל כל ה"חבורה" שלנו כמו שיש להן על הבנים שהן מסתובבות איתם.
ובגלל זה אני חושב שהן מרגישות חלשות, מאויימות ואני רוצה לשנות את המצב הזה אני לא רוצה שהן ישנאו אותנו אני גם לא רוצה שהן יאהבו אותנו אבל זה כבר מגיע למצב שלא תמיד מזמינים אותנו למסיבות בבתים ריקים שלהם (שבדרך כלל יש שם הרבה בנות) ולכל מיני מפגשים שהם עושים לפעמים.
אני לא יודע איך לתקן את המצב הזה כי אני כן רוצה שהן יזמינו אותנו והכל אבל אני לא יכול להפוך ליהיות כמו הבנים שהן מסתובבות איתם.
רק שלא תבינו לא נכון, לחבורה שלנו יש "שם" מאד גדול בעיר אבל שם שלילי יותר זאת אומרת מכירים אותנו ויש לנו ערך גבוהה אבל אנשים תופסים מאיתנו "מניאקים" או משהו בסגנון.
וזהו זאת הבעיה.
אני חייב עצות אני לא יודע מה לעשות ואני חייב לתקן את המצב.
תודה רבה מראש!
ושוב מצטער על האנונימי יש לי סיבות אישיות בקשר לזה אבל אני כן משתמש פעיל בפורום.
אפשר עצות בבקשה

ציטוט ההודעה