[COLOR="rgb(0, 0, 0)"]הבורר עונה 3 פרק 1 ביקורת [/COLOR]
שלום. היום ראיתי את הפרק הראשון של הבורר 3! ויחסית להתחלת עונה... התאכזבתי.
ההתחלה
כבר בפרומו רואים שיש הרבה קטעי אקשן בסדרה! יש כאלו שהתלהבו מזה בהרבה, אבל אני ישר ראיתי בזה נורה אדומה. אני לא יוד אם שמתם לב אבל תחילת הפרק הזכיר לי את הסדרה ''24''! זה מתחיל שרואים קטע קצר ואז ''לפני 25 דקות..'' ולמי שלא שם לב היה את זה עוד פעם! במקום לראות ששוטרים רודפים אחרי נדב רואים ''אחרי 4 דקות''!
ומשום מקום נכנסת דמות חדשה (בנתיים היא נקראת משנה אבל אני בטוח שהיא תחזור בהמשך) שנדב אומר לה שרודפים אחריה כשבא שוטר ומנשק אותה כדאי שלא יראה אותו! והיא לומדת משפטים אבל בכל זאת עוזרת לו אז היא נקראת ''שותפה לפשע'', וגם היא קונה לו בגדים בחנות אבל הוא בכלל לא לבש אותם!
הסתבכות
ישר השוטרים עוצרים את כל ה''עבריינים'' למיניהם: בולדוג, אבי, יוסי, וברוך... ואז יוסי אומר בכלא ''נראה לך שעכשיו פבל וניקולה יכנסו לפה!'' והופ! קסם הם נכנסו!
הבורר שואל אותם איפה אושרית והם אומרים שהם לא יודעים! וברוך אסולין הגדול! מאמין להם ישר ופוסק להם פסק דין שיעזבו ת'ארץ והם מסכימים! הרי לפני חצי שעה הייתם איתו במלחמה אז מה קרה?? ואז מגלים שאילוז היה שוטר מושחת של הבורר! והבורר לא מוכן שהוא ''יעבוד'' אצלו יותר כי הוא עבד עם יגאל הנאצי ואחרי זה רואים שהוא כן עזר לו וברוך לא עשה לו שום דבר! וכל הזמן ברוך מדבר על כבוד וזה אז מה קרה?!
ואם כבר מדברים על יגאל הנאצי! אז שראו אותו בבית חולים בסצנה קצרה הייתי בטוח שזה סרט מדע בדיוני! יש ברקע מנגינה של מלחמת הכוכבים! ובמקום הכרס שלו שמו לו פלנטינה! איזה יופי! דארת ווידר הישראלי! ונחשו מה קרה עם ברוך וחבורותו... השתחררו ישר! אפילו לא עבר 24 שעות והשתחררו!!!
סוף
אחרי שנדבר הצליח להתחמק מהמשטרה ביריה ברגל משוטר חדש שנכנס לסדרה (בכוונה לא פירטתי עליו כי הוא היחיד לדעתי שהיה בסדר אחרי הכל דמות חדשה!) נדב ''הולך'' לאירנה שהתגברה כבר עליו ויש לה חבר חדש (עדיין בעלה בכלא) ונדב מבקש לבוא אליה ושתחבוש אותו! אבל איזה ריפוי עשתה לו! סיממה אותו ושכבה איתו כך שהוא לא זוכר כלום! נראה לי שהיא נתנה לו לגמור בתוכה כדי שתכנס להריון ממנו. ואז פבל וניקולה באים אל אירנה ומספרים לה על פסק הדין ועל הבורר שחי (בנתיים נדב מתחבא ומדבר עם אורנה) ופבל וניקולה שומעים ת'רעשים בסלון ומתחילים לירות בלי היסוס! איזה סרט מאיפה מציאותי!
סיכום:
יחסית לתחילת העונה זה היה ממש גרוע!
ונקווה שהפרקים הבאים יהיו כמו בעונות הקודמות!
ציון לפרק: 70
השקעתי על זה הרבה זמן! אז תגיבו טוב!!

ציטוט ההודעה