חברים יקרים
לפני חודש וחצי בערך חבר טוב שלי נהרג בתאונת אופנוע ולא הייתי מרוכז נסעתי למרכז ועצרתי רחוב אחד לפני מקום המפגש שהייתי אמור להיפגש ויצאתי מהרכב כדי להכניס את החולצה למכנסיים ולהתיישר והנחתי על גג הרכב את האייפון והנייד השני ,כמובן שנכנסתי לרכב ועשיתי פרסה ועברתי רחוב אחד והבנתי מה עשיתי וחזרתי למקום כמובן שאחרי כמה ימים ותפילות חחח התקשרה אליי מישהי מנתניה ואמרה לי שהאייפון שלי אצלה גיסה הוא נהג מונית שמצא ולא רצה להחזיר בהתחלה ,בקצרה הגעתי וראיתי שיש לי עדיין הכל באייפון רק בלי סים שאחרי כמה ימים הוחזר אליי ,,הגעתי הבייתה והתחברתי כדי לבצע גיבוי והתחלתי בעדכון ואז זה נעצר והראה לי סימון של כבל +תמונה של דיסק ניסיתי לעשות ריסטור והוא לא מצליח לבצע את הפעולה עד הסוף (אייפון 3 32 ג'יגה)
אשמח לעזרה יש לי הרבה חומר חשוב שלא רוצה לאבד כי מציעים לי לפרוץ אותו ולהתחיל מחדש אני קצת מיואש מהסיפור ועדיין מצפה לפגוש את המומחה שידריך אותי מה לעשות ,,,,שיהיה לכם יום מוצלח
דרך אגב אני הבאתי מגרמניה שבב מיגון לסלולר שעבר בדיקות גם בארץ במעבדות דם בהרצליה ומעבדות תרמוגרפיות ,מי שיעזור או יפתור יקבל ממני במתנה את שבב המיגון .
תודה 054/9431118 אלון